onsdag 25. mars 2009

Enig med Hagen

Synes ikke Stein Erik Hagen er verdens mest sjarmerende, men i denne saken er jeg helt enig med han. Og jeg synes det er bra at han står frem og sier ifra. Så er det ihvertfall noen som gjør det.
Hvor mange må slaktes før regjeringen tar ansvar? Snillistene i regjeringen kommer sikkert til å sette ned "utvalg", og de vil oppfordre til "kommunikasjon" og gjerne "på tvers av fag-grupper" osv osv ... bla bla bla. Dette alene fungerer åpenbart ikke.

De fleste norske politikerne er noen lettvektere, ute av stand til å ta tak i vanskelige problemstillinger.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=551773

4 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Ikke alle som har psykiske lidelser er voldelig. Noen kanskje har hatt det tidligere og blir frisk igjen. Jeg reagerer at noen utnytter at de har hatt psykiske lidelser og utnytter dette til å begå grusomme handlinger, disse personene er voldelige og hevnlyste uansett. Jeg kjenner noen som har psykiske problemmer men aldri virker voldelig mot andre, noen av dem har forsøkt å skade seg selv og virker unormalt i forhold til friske mennesker men å drepe noen er det noe helt annet. Så de som drepte andre mennesker og virket helt normalt dagen før drapsdagen bør vi tenker litt på. Men jeg synes medisin som gis til personer som lider psykisk må sjekkes, noen får sterk bivirking av medisinen de får. Håper det finnes en løsning på dette. Det er tragisk og så trist

    SvarSlett
  3. enig med hagen! også må vi slutte å ta inn muslimer her i landet, det er blant muslimene vi finner terroristene.

    Det er ikke akseptabelt at andres frihet skal føre til min ufrihet.

    SvarSlett
  4. Vanskelig å være direkte uenig med Steinrik Hagen, men uttalelsene hans forenkler en debatt som er langt mer nyansert enn han gir uttrykk for.

    Uttalelsene hans bør ses i lys av hans øvrige politiske ståsted. Han er nok bare ute etter å mele sin egen kake ved å vinne velgere for høyresiden med populistiske utsagn som kanskje er mer til skade enn gavn i debatter som dette.

    Mitt inntrykk er at "friske" mennesker generelt sett har lavere terskel for bruk av vold enn psykisk syke mennesker. De aller fleste psykisk syke vil lettere trekke seg unna konfliktfylte situasjoner enn "friske".

    SvarSlett