tirsdag 9. februar 2010

510.748 innvandrere på 10 år

Mitt inntrykk er at muslimer som kommer til Norge er ikke primært interessert i å bidra i deres nye land. De er kriminelle (eksempler: taxi-saken, tvangsgifting med fetter-mohammed fra pakistan, omskjæring av kvinner, gjeng-kriminalitet, etc etc), undertrykkende (kvinner må bruke hijab, og det må døtre i 5-årsalderen også) og voldelige (alle terrorister er muslimer). De aksepterer ikke vestens måte å leve på.

Dersom det er så vanskelig for dem å tilpasse seg, så hvorfor ikke dra tilbake der dere kommer fra? Det er ingen som kommer til å savne dere. Her i vesten praktiserer vi f.eks. yttringsfrihet. Dersom det ikke passer muslimer - så dra tilbake til karachi eller hvor dere kommer fra. Det er ingen som kommer til å savne dere.

Norges innvandrings-politikk er ufattelig naiv, og feilslått. Nå er vi på et punkt der muslimer til stadighet fester grepet om Oslo sentrum (julen ifjor, nå denne helgen). Og politikerne jatter fortsatt med. De jatter med en kultur der tvangsgifting, kjønns-lemlestelse, terrorisme, religiøs krig, kvinne-mishandling, er OK. Mullah Krekar sier han vil ha et muslimsk stor-rike med med bin Laden som leder. Og vi jatter med - vi bruker skattepengene på å ha han her i landet, og skattepenger på å gi han ny bolig og beskyttelse. Hva er det vi driver med her i Norge? Har vi helt mistet grep om hva som er rett og galt? Jeg tror oljepengene har gjort oss late, dumme, naive. Det er ikke slik at et eget land, frihet og demokrati kommer av seg selv - man må kjempe for det, man må stå på hver eneste dag. Det har vi glemt. Og det kan fort straffe seg.

VG 2010-02-13: Ny islam-demonstrasjon i Oslo lørdag


Det siste tiåret har 510.748 personer fått oppholdstillatelse her i landet.

Innvandring ute av kontroll spør du meg.

Dagbladet 2010-02-08: En halv million innvandrere til Norge på ti år

VG 2010-02-08: En halv million innvandrere på ti år


Blir spennende å se om Dagbladet lar muslimene diktere avisas yttringsfrihet:

VG 2010-02-09: Dagbladet og imam i møte etter karikaturbråk

9 kommentarer:

  1. Så lenge det er urettferdighet på fordelig mellomg goder .. så vil det alltid være innvandring.

    Folk personlige meninger ..går ikke over det faktum at alle vil ha bedre liv og kommer alltid til å forfølge det.

    Om Asia var rikt og NORGE fattig.. så hadde nordmenn utvandra.. gode gode bevis på det fra historien da nordmenn utvandra i store tall!!


    Så på tide å slutte med sytingen om innvandring. Den vil alltid være der... uansett hva som skjer.
    Og komme hit å nekte folk å leve like bra som deg viser bare hvor feig du er og hva du tenker om andre.

    Du sier du er imot undertrykking.. å ikke la folk få likt liv som deg er undertrykking.

    SvarSlett
  2. At folk innvandrer er helt greit, men da må de akseptere det levesettet de har i landet de kommer til. Hvis de ikke gjør det kan de bare dra til helvete tilbake. Det er ingen som har bedt dem om å komme.

    SvarSlett
  3. Lev med innvandringen!
    Lev med innskrenkinger i ytringsfriheten
    Lev Med Mullah Krekar.

    Hurra for Norge!

    SvarSlett
  4. Det är skillnad på invandring och invandring.
    500 000 är en helt absurt hög siffra för ett land av Norges storlek.
    Johan

    SvarSlett
  5. det er bare tull at det har kommet 500.000 invandere.i norge bor det totalt 352.685 inkludert folk fra østeuropa.kjestfrihet ga vi oxo engelskmenne i begynnelse av 1800 tallet.hva gjorda dem de okkuperte dagen india,pakistan og bangladesh, pay back time??ikk si at de var engelskmenn og vi er nordmenn,pga når dere sier muslimer da mener dere alle ikke ett bestemt rase eller person.dere nordmenn er fine mennesker synes jeg persolig og respekterer dere og forventer at jeg får det samme.

    SvarSlett
  6. Bruk tida til noe mer fornuftig enn å spre falsk propaganda om innvandringen i Norge !!

    I tilegg må jeg bare si at det er utrolig umodent å slenge ut sånt piss uten å ville si hvem du er.

    Jeg nekter å tro at en som har 5 års utdannelse klarer å si så mye dumt.

    SvarSlett
  7. Det er mange med 5 års utdannelse som sier utrolig mye dumt Men d har kanskje et poeng. Alle må finne noen å tråkke på. De med lav utdannelse tråkker på innvandrerne. De med høy utdannelse, og som tror de er noe, tråkker på de med lav utdannelse.

    Så slutt å spre propaganda om folk med lavere utdannelse enn deg selv.

    SvarSlett
  8. Vel Islam er en politisk ideoligi som altid crasher med andre kulturer om det er jøder , hinduer, kristne og budhister virker som ikke spiller noen rolle.
    De holder seg ikke voldelige til de begyner og bli til 10-30% av befolkingen. Bare se på England , Frankrike og Nederland så kan du se et godt eksempel på hvorfor det og ha for mange muslimer på et sted ikke er noe god ide.

    Dere muslimer kommer altid i konflikt med andre kulturer og folkegrupper pga dere er en trangsynt tilbakestående religion som ikke tolerer andre religioner og kulturer , dere følger et levesett som tilhører fortiden.

    SvarSlett
  9. Slutt å trolle! Du vil bare provosere med tull..

    SvarSlett