tirsdag 1. mars 2011

Våre nye landsmenn

Nok en norsk kvinne overfalt og voldtatt. I sosialistenes (og Høyres) multi-kulturalistiske ånd. Hvor mange flere norske kvinner skal lide denne skjebnen før nok er nok? Politikerne ser ut til å være de siste som forstår hva som skjer. Utenlandske mennesker får gratis bolig, kursing, trygd, etc etc, uten noensomhelst ønske om å bidra tilbake. Norske kvinner sperres inni en hel natt i et skrekk-scenarie av mishandlig og voldtekt. Og ingen politikere, utenom Frp, setter foten ned. Det er en skam det vi har blitt til her til lands.

VG 20120301: Pågrepet for brutal overfallsvoldtekt av kvinne (30). Derfor får utvist voldtektssiktet bli i Norge. 25-åringen er dømt for nærmere 30 straffbare handlinger, og siktet for overfallsvoldtekt. Han er for lengst utvist fra Norge, men kan likevel gå fritt rundt i Oslo med dagens regelverk.

28 kommentarer:

  1. Politiet sliter med å sende vedkommende tilbake til hjemlandet....ja tviler ikke, hvilket land vil ha slikt pakk tilbake når de først har blitt kvitt ham?

    SvarSlett
  2. Det er nå egentlig disse tiltaksløse politikerne som burde vert utvist fra landet først. De gjør det utrygt for folk.

    SvarSlett
  3. Se hva deres egne landsmenn gjør borte i thailand?
    -- Mishandler små guttunger. Pedofile - Kvalmt

    SvarSlett
  4. Hva i helvete er det som skjer! Bytt regler nå!! Jeg er selv kommer fra pakistan og jeg sins regler må byttes..

    Send han k*k sugern ut av dette lande!

    Ali Abbas

    SvarSlett
  5. En av få grunner til hvorfor dødsstraff utgivelser (sende til land med dødsstraff) burde bli lovlig.
    Om man ikke kan sende mannen ut eller sette ham i fengsel, har man gjort noe utrolig kalt når det kommer til lovverket...

    SvarSlett
  6. Klar over det fra Thailand, men der får dem litt mere en et klapp på skuldra.

    SvarSlett
  7. værste er misbruk av barn pedo jævler bør henges. over til denne psy jævlen har voldtatt misbrukt kvinner,takket være det norske systemet,barnslig å skylde på alle utlendinger. finnes drittfolk i alle folkeslag. INNFØR DØDSTRAFF OG HENG DISSE SYKE JÆVLENE

    SvarSlett
  8. det er ikke bare utlendinger som er kriminele...mange norske og...så ikke sett alle i samme sekk...... men er helt enig at de burde sendes hjem, øddeleger mye for de som virkelig trenger og fortjener å bli i landet..

    SvarSlett
  9. Det er sånne tilstander dessverre de fleste nordmenn vil ha, siden de stemmer på de rød-grønne.
    Gjemme seg bak lovverket når de har anledning til å forandre på det.. Nei, fy søren, for en tafatt regjering!

    SvarSlett
  10. VG hevder dette er en palestiner, da burde jo saken være enkel!

    For norske politikere gir hvert år flere hundre millioner norske skattekroner til lederne av "de palestinske områdene", da må der kunnes stilles betingelser.

    For eksempel bør Norge kunne si at om ikke lederne av "de palestinske områdene" tar palestineren tilbake da vil det medføre kutt på mange millioner kroner i overføringene fra Norge.

    Norske politikere leder også "giverlandsgruppen" som samler inn milliarder av kroner til "de palestinske områdene" hver år.

    Slik kan dette løses overfor de fleste andre land som nekter å ta imot retur av sine egne, for norske politikere deler ut milliarder av norske skattekroner til de fleste asylproduserende land i verden.

    For øvrig er det i henhold til internasjonal rett forbudt å forby landets statsborgere innreise.

    SvarSlett
  11. asylsøkere som er nektet opphold og nekter å oppgi identitet, bør fengseles helt til de sier hvem de er å kan kjører direkte til gardemoen

    SvarSlett
  12. En for alle og alle for en, har han lyst til å voldta kvinner så er jo det hannes bidrag i sammfundet, alle skal jo med.
    Det handler om å la andre være som de er, de kan da ikke noe for at de er sån, og vil de ikke bidra så trenger de jo ikke det.

    Sån sett kan jo jeg være nazist, så jeg kan ikke noe for at jeg vil utrydde slike dyr.
    Alle skal med, er det ikke det de sier?

    SvarSlett
  13. Hei av Norge nok en gang, vi sparer å sparer på alt muliig slags drit. faen i helvete, send faenskapen ut eller lås han inn til han vil reise frivillig

    SvarSlett
  14. Tips: Du som er smart, og som leser dette akkurat nå, start en gruppe på Facebook om å forandre en slik dustet lov som kun tjener kriminelle asylsøkere. Da har du gjort en innsats for landet ditt. Lykke til!

    SvarSlett
  15. Nordmenn blir så fort ildsint når de leser en dårlig nyhet om utlendinger. Det er viktig å sjekke fakta opplysninger først og deretter kommentere saken.Våre nye landsmenn gjør dit og datt og så videre.Aviser er hverdag fulle av etniske nordmenn som begår grov kriminalitet som f.eks misbruk av barn,smugling av narkotika,voldtekt av mindre årige jenter og gutter, trygdemisbruk,da reagerer ikke frp i det hele tatt.Det beviser at rasisme i Norge er på frammarsj og det er farlig fordi Norge er et lite land og kan ikke leve alene og det blir slutt på nobelpris utdeling til andre land.

    SvarSlett
  16. Norge faller mer og mer for hver dag som kommer og med velsignelse fra våre politikere som levere i en boble og som bruker våre skattepenger til å skaffe seg topp stillinger i FN, EU, etc... Norske politikere gir hele 26 MILLIARDER av våre skattepenger (26000 MILLIONER!)til hele verdens fattige land HVERT ÅR. Mer bortkasta penger skal du lete lenge etter...

    SvarSlett
  17. Hvorfor forsvare et rasshull av en palestiner med slik svada som dette:

    ""Aviser er hverdag fulle av etniske nordmenn som begår grov kriminalitet som f.eks misbruk av barn,smugling av narkotika,voldtekt av mindre årige jenter og gutter, trygdemisbruk""

    Det at vi har rasshull nok i Norge fra før betyr vel ikke at det er fritt frem i Norge for resten av verdens søppel.

    SvarSlett
  18. Jada, rasismen er på full fart frem i Norge. Hvorfor kalles det rasisme når 3 hvite banker opp en mørkhudet, mens det kalles for gjengvold når 10 mørke banker opp en hvit?

    Nå tror jeg ikke alle her inne vil sende ut absolutt alle utlendinger, men de ønsker å sende ut kriminelle, og de som har fått avslag på oppholdstillatelsen. Merkelig hvor lett de kunne sende ut Maria for en stund siden, mens slike kriminelle må vi for all del ikke sende ut.

    Hva skjedde forresten med Maria? Det ble veldig stille rundt henne etter at hun kom til Russland. Var det kanskje ikke så farlig som hun ville ha det til? Er det kanskje slik for alle de andre og, som har en "farlig" fremtid i vente om de blir returnert? At det kun er oppspinn og en måte å få lov å bli her og lage bråk?

    Går man på besøk, så innretter man seg etter dem man besøker, og ikke motsatt. Kanskje en ting å tenke på for noen av våre nye landsmenn, som forventer at Norge skal tilpasse seg dem og ikke motsatt.

    SvarSlett
  19. Noen blir snart å ta saken i sine egne hender, og jeg håper det skjer snart. Slike folk fortjener ikke frihet og tryggheten etter så mange lovbrudd.

    SvarSlett
  20. Enig i at kriminelle som det nevnes i saken her bør utvises og jobbes med for å utvises, men synes du går litt langt ved å skriver "Utenlandske mennesker får gratis bolig, kursing, trygd, etc etc, uten noensomhelst ønske om å bidra tilbake."
    Nå er det vel ikke sånn at alle de utlendingene som kommer til Norge utnytter systemet. Mange jobber, skatter og bidrar til samfunnet. Det gjelder vel flertallet av de som kommer. Synes at når man blogger, må man prøve å ytre sin mening gjennom fakta og ikke ut av det blå. Jeg er norsk kvinne gift med norsk mann, og synes selvfølgelig at de som gjør overgrep ol bør reise hjem. Sammen med de som kaller nordmenn (spesielt norske kvinner) for alt mulig rart, men jeg er såpass reflektert at jeg ikke lar et menneske sin kriminelle dra alle under en kam!

    SvarSlett
  21. Jens driter en lang i det norske folk, og spesielt kvinner, så lenge han har det bra selv. Norge er i ferd med å bli et drittland. Takk til AP.

    SvarSlett
  22. Her er kriminelle i Norge også, men 88% av volds og voldtekts fanger er av utelandsk opprinnelse, og det er 12% innvandrere i norge så kan du regne ut selv

    SvarSlett
  23. På tide at Norge gjør som resten av verden å inrømmer at multiculturalism er en feilet eksperiment.

    Stopp innvandringen så stopper du kriminaliteten!

    SvarSlett
  24. Utviste asylsøkere er ikke "våre landsmenn" mer enn f. eks. turister er det, så du snubler allerede i tilløpet her...

    SvarSlett
  25. Vel, noen vil hevde ditt og datt. Flere her i forumet kan dessverre ikke skrive norsk engang. Personlig mener jeg man burde innføre en "kontrakt" ved inngåelse av en asylsøknad o.l. Blir man tatt for noe grovere enn trafikk-og liknende, greit nok. Alt annet fører til utsendelse. Jeg blir helt kvalm av å lese om denne palestineren som har gjort dette mot en norsk kvinne. Kom igjen feige jævel, jeg møter deg til kamp når som helst. Og jo, utlendinger får mye mer hjelp i landet enn statsborgere.....det har jeg selv erfart. Kanskje det er på tide for AP og den latterlige "grønne" delen å våkne opp. For en gjeng idioter. Tenk deg situasjonen å gå gjennom Islamabad`s gater den 17.mai med det norske flagg og bunad?

    SvarSlett
  26. Svar til 01.mars 21.17
    "og synes selvfølgelig at de som gjør overgrep ol bør reise hjem". Tenke seg å skrive noe sånt? "Bør reise hjem"? De skulle blitt landsforvist for evig tid. Lurer forøvrig på hva du mener om "ol"? Hva er værre enn overgrep?

    Noe sier meg at du ikke er født i Norge og oppvokst etter norske verdier osv. "Sammen med de som kaller nordmenn (spesielt norske kvinner) for alt mulig rart, men jeg er såpass reflektert at jeg ikke lar et menneske sin kriminelle dra alle under en kam! " Sitat slutt. Det heter " å skjære alle over èn kam". Men du er vel såpass "reflektert" at du ser forbi denne kommentaren.

    SvarSlett
  27. Hadde jeg bodd i Usa, Italia og div andre land hadde jeg stemt på venstre siden. I Norge, merkelig nok, er det forbudt å ytre seg om det ikke er politisk korrekt, og med hodet i sanden, en ryggrad så svakelig, dalter dumme Norge videre på veien mot å miste stadig mer av seg selv.

    Siste ti årene merker jeg at jeg ikke er stolt av å være norsk, og at hva Norge viser seg som utad, er så motsatt av hva jeg står for. Norge må være et av verdens mest dumsnille land. Fra å være blodtørstige vikinger har man vippet over på den helt motsatte siden hvor man er blitt svakelig redd, godtroende og dumsnill. Og små barnesjeler styrer landet.

    Eeeelsker selve landet, men forakter mentaliteten. Redningen er heller ikke FRP, men det dytter landet litt i balanse igjen. Norge mangler et parti!!! Jeg venter på et parti som er en blanding av AP og FRP. Et parti som står for gode verdier, men har baller og tørr å ta tak i diverse problemer. Jens er for feig.

    Det siste Norge trenger er Sv, og jammen sitter de ikke i regjering. Glimrings..

    SvarSlett
  28. Rødgrønt med Jens, Støre, Kristin osv. i spissen så må det bli galskap. Og det viktigste er at dette er valgt helt frivillig av det Norske folk.
    Ja det er faktisk disse som kan skyldes for elendigheten og det kommer til å bli mye værre.
    Stem høyre og tro det kommer til å bli mye forandring. Nei, selv FRP. kommer til å slite om de skulle komme i maktposisjon, men er i dag sjanseløse desverre.
    Det er så enkelt som å dikte opp en historie, og det er hva de aller fleste gjør. Hvis de i tillegg forteller at de kan bli torturert eller drept, ja så er de helt sikret. Da er det bare å gå ut å gjøre Norge utryggt med vår velsignelse. Er de av verste sort, ja da har de traumer osv. og vi må ta hensyn til oppvekst og bakgrunn. Så da må vi regne med at de voldtar kvinnene våre osv.
    Det virker som jo værre de er jo mer hjelp får de i dette landet. Vi greier ikke engang å bli kvitt mullaen Krekar engang, da er det igrunn kjørt allerede.
    Om mannen blir tatt av dage der nede så har han sikkert fortjent det, og bryr meg ikke.
    Det er ikke rart rasismen gror i det Norske samfunnet med sånt styre og stell, og tror også jeg har mange utlendinger med meg her.
    Når man ser hvordan politikere sjalter og forvalter både penger, lover og regler så lurer jeg hvem de handler på vegne av? Ikke det Norske folk i hvert fall, det er sikkert. Men vi kan skylde oss selv, vi er jo fryktelig sirompa i dette landet. Vi ligger som vi reder som det heter.
    Nå vil nok mange si at ja, men jeg synes vi har det godt jeg. Hva med å se litt lenger enn til i dag og egen stue. Hvor er vi om 20 år? Hvordan er det for våre barn å leve i Norge da? Grunnlaget for disse spørsmålene legger vi i dag, men jeg er redd mannen i gata ikke bryr seg.
    Vi er en gjeng idioter, naive som ingen andre og jeg er redd det er for sent å snu.
    Mange av dagens og gårsdagens politikere burde vært stilt for krigsrett og det mener jeg helt ærlig.
    Stå på og fortsett å stemm fram sosialistene så går det til helvete før eller siden.

    SvarSlett