mandag 1. november 2010

Overgrepsbilder av barn funnet hos psykolog

Norge er et paradis for pedofile fordi straffene for overgrep mot barn er latterlig lave. Drep et barn og du får 8 års fengsel, ute etter 4, soner på luksus-hotel. Voldta unger dag ut og dag inn i årevis og du får noen få år på luksushotel. De få gangene det oppdages, de få gangene man får en dom.

Norge, pedo-paradiset. Et dritt-land av selvgode og ignorante olje-sjeiker. Blir spennende å se hva som skjer når aksjene våre faller i verdi. Da har vi blitt så late at det er bare å legge seg på ryggen for muslimene, som vi gladelig slipper inn.

VG 20101101
Rekordbeslag av overgrepsbilder hos psykolog. En psykolog er varetektsfengslet etter at politiet fant det som kan være norgeshistoriens største beslag av bilder og videoer av seksuelle overgrep mot barn.

2 kommentarer:

  1. Logikken din har en liten brist. Dersom vi legger oss flate for muslimene vil det bli innført dødsstraff for drap og incest.

    SvarSlett
  2. islam tillater pedofili.

    Alle muslimers forbilde er ifølge koranen er muhammedog han giftet seg med en 6 år gammel jente og voldtok henne da hun var 9 år.

    Dette gjelder i islam i dag. I Iran er aldersgrensen for giftemål i dag derfor 9 år.

    SvarSlett