mandag 7. september 2009

Dagens overfallsvoldtekter

Mannen er tidligere dømt for voldtekt i Sverige tre ganger. Han har også en mishandlingsdom mot seg. Han har bodd i Norge det siste halvannet året.
Mannen er siktet for tre voldtekter som skal ha skjedd 12. juli, 2. august og 20. september i år.
Enmannsmeninger: hvordan er det mulig at en innvandrer kan dømmes for voldtekt gjentatte ganger uten å sparkes tilbake der han kommer fra? Nok et eksempel på hvor ufattelig naiv norsk og svensk innvandringspolitikk er. Å prioritere irakere fremfor sikkerheten til norske og svenske kvinner - det går bare ikke an.
2009-10-09 Dagbladet: Svensk-iraner plukket opp kvinner på vei hjem fra byen, kjørte dem til Fornebu og voldtok dem

Skulle ikke forunder meg om våre nye landsmenn har gjort dette.
Innvandrings-eksperimentet til norges sosialister fortsetter med full tyngde.
-To kvinner bortført og voldtatt
-To kvinner voldtatt i leilighet i Oslo. Tvunget inn i bil utenfor utested.


«Du kommer ikke ut herfra før jeg er ferdig med deg». Kvinne (23) fortalte retten om 15 timer i osloleilighet:
Voldtatt i fotlenker og håndjern, Sexmisbrukt med kniv mot strupen, Spylt med iskaldt vann, Kneblet med sokker i munnen, Skulle drepes om hun gikk til politiet. Tiltalte, en tidligere straffedømt irakisk statsborger, er også tiltalt for voldtekt av fire andre kvinner med tilknytning til rusmiljøet i Oslo sentrum. Den ene av dem var bare 16 år, og skal ha vært under mannens kontroll i over to døgn, helt til hun slo alarm overfor en vekter på et kjøpesenter i Oslo. Mannen skal ha filmet flere av overgrepene, og er tiltalt for produksjon av barneporno i 16-åringens tilfelle.

Enmannsmeninger: jeg trodde den norske stat var til for å ta vare på norske borgeres sikkerhet og interesser. Jeg har visst tatt feil. Dagens regjering prioriterer innvandring og innvandrere fremfor norske kvinners sikkerhet. Jeg fatter ikke at denne type hendelser får skje - igjen og igjen. Og antall innvandrere bare øker så problemet blir neppe mindre.

2009-09-21 Dagbladet: iraker voldtar 23-år gammel kvinne og holder henne fanget i 15 timer. Irakeren er tidligere straffedømt og også tiltalt for voldtekt av 4 kvinner.

19 år gammel jente utsatt for brutalt voldtekt. En 23 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse er pågrepet for det som beskrives som en svært brutal voldtekt i Arendal sentrum natt til søndag. Offeret var en 19 år gammel jente.
2009-09-20 Nettavisen: -Holdt nede og voldtatt i portrom. 19 år gammel jente utsatt for brutalt voldtekt.


Kvinne overfalt og voldtatt, smittet med kjønnssykdom.
Enmannsmeninger: 4 år for overfallsvoldtekt er altfor lite.
Fire års fengsel for overfallsvoldtekt

Dagens overfallsvoldtekt fra våre nye landsmenn. Idag fra Stavanger. 22 år gammel jente voldtatt av mørkhudet person. Det "nye Norge" blir penere for hver dag.
Rogaland avis

Fikk opphold som homofil. Egyptiske 40-åringen er tiltalt for å ha voldtatt åtte kvinner, mellom 1998 og 2007. hvordan er det mulig å gi denne mannen opphold og deretter statsborgerskap? er nordmenn virkelig så lette å lure?
2009-09-07 VG
2009-10-09 VG: 15 års forvaring for åtte overfallsvoldtekter

42 kommentarer:

  1. Svaret til det siste er et unisont JA.

    SvarSlett
  2. Velkommen til norge her kan du gjøre hva du vil. Er bare å rope ulv så er den norske mann rasist.
    nå må det bli slutt på all den dritten som kommer inn i dette landet.
    reis ned til di å si, kan jeg bygge en kirke
    du vil bli skutt på flekken.
    vi er å blir vanntro.(islam)
    Nå smeller det, jeg bare spør.

    SvarSlett
  3. stem rød/grønt ved valget så får vi nok flere slike "hyggelige innvandringshistorier!

    SvarSlett
  4. Jeg gidder nesten ikke si "Hva var det jeg sa?". Jeg gir snart opp. Hva i all verden får et tenkende menneske, å gi sin stemme til f. eks. SV?

    SvarSlett
  5. Rett tilbake til araberland når Siv står ved roret! Gleder meg :-)

    SvarSlett
  6. slipper man å bruke tid på så mye rart. Det handler om å pule, ferdig med det. Når vi var huleboere var dette normalt.

    Jeg kan ikke fatte at kvinner stemmer rød grønt, men det er jo ikke så viktig for min del.

    Nordmenn er bare noe helvetetes misunnelige, skammelige, falske, feite poteter med innavls sjukdommer og muskelplager. Gjerne alkoholiserte og drar opp jentene sine som horer.

    Uten samarbeid og samhandling som ekte mennesker kommer nordmenn til å dø ut som rase. Dere røyker, drikker dere i hjel og er misunnelig på bilen til naboen. Dere har jo ikke sosiale antenner!! For å sjekke opp jenter må dere ha en unnskyldning. ØL! Og står den ikke så brukere dere det som unnskyldning og.

    SvarSlett
  7. nå må vi snart få sendt dem hjem, det skulle vært nulltollerance på kriminalitet gjort av invandrere.. send dem rett hjem!!dem ødelegger landet vårt..

    SvarSlett
  8. Og norske sosialistkjerringer hopper på alt som er av mørke utlendinger så snart de får sjansen.
    Jeg synes ikke synd på noen av disse damene som aldri kan få seg til å forstå at de bør holde seg langt unna mørke menn. Og etterpå kommer de og jamrer seg. Hvordan kunne f.eks. kona til Khalid Ska tro at han var en hyggelig fyr. Hallo!!!! Marokkaner som verken ser hyggelig ut eller kommer fra en kultur hvor damer har noe de skulle ha sagt.
    Selv har jeg alltid fått høre av damer at de ikke er interessert i meg fordi jeg er for snill.
    Ja, ja. Er det rart jeg ler meg i hjel når de blir banket opp?

    SvarSlett
  9. SEND DEM TIL HELVETE UT AV LANDET!

    SvarSlett
  10. Disse "muslingene" er jo så opptatt av omskjæring, at vi kan jo "hjelpe" til litt med det... ooops, mista kniven, det ble visst kastrering istedet!

    But hey, who cares?

    SvarSlett
  11. Hei...
    Jeg er en utlending eller bedre kjent, en svarting som kom til Norge i 1987.
    Helt siden første dag til dagen idag, har jeg fått høre slagord som jævla svarting, din pakkis osv. Jeg er blitt spyttet på da jeg på en discotek løftet øl glasset mitt og sa skål til en kar som gikk forbi meg. Jeg fikk hellet ett glass øl over meg på en bar fordi jeg satt meg på en stol jeg trudde var ledig. Jeg ble truffet av en stein på ryggen da jeg jeg ble jaget av 15-20 tilhengere av Arne Myrdal i Arendal. hundrevis av ganger ble jeg diskriminert av offentlige og private på grunn av min bakgrunn som ikke vestlig utlending. Listen kan bare fortsette om jeg ville fortelle om alle episodene.
    Politikere snakker om inntegerering og at alle utlendinger skal lære seg Norsk, men kan noen fortelle meg hvordan skal jeg integerere meg når jeg i over 20 år har prøvd å innvitere mine Norske naboer til en kaffe hjem til meg uten at en eneste har kommet på besøk? Hvordan skal jeg lære meg skikkelig Norsk når jeg har null Norske venner?
    Hvordan skal jeg bevise at jeg er en ollright kar når mine Norske kolleger sitter på pause rommet og leser avisen isteden for å føre en samtale med meg?
    Hvorfor kan ikke media fortelle om alle de såkalte ikke vestlige innvandre som er leger, tannleger,sykepleiere,ingeniører eller har andre høye utdanninger og som virkelig gjør en innsats for det Norske samfunnet?
    Hvorfor må de alltid fortelle om de ørlite gruppen som gjør noe galt?
    Hvorfor kan ikke du gi meg en sjangse til å vise deg hvem jeg er, kansje du blir positivt overrasket...

    SvarSlett
  12. Det kryr av disse svina overalt ! ! !

    Hva var det som skjedde med vårt engang så stolte og fine land?

    Der ihvertfall slutt på å stemme AP og bli skuffa gang på gang.
    Nå er det FRP som gjelder!

    SvarSlett
  13. What the hell? Hvilket årstall har jeg surfet meg inn på nå? *Trykke på tilbakeknappen, og tilbake til 2009*

    SvarSlett
  14. Det er rett og slett skammelig at slike personer kommer til Norge. Dette tyder bare på at kontrollen er altfor dårlig. Snart blir vel alle asylsøkere homofile på papiret fordi det er så lett å lure norske myndigheter. Håper inderlig vi får en ny regjering som kan ta tak i dette problemet

    SvarSlett
  15. Skrämmande utveckling i våra länder. Tråkigt att ert val inte gick så som det borde gjort. Ni har ju ett vansinnigt valsystem med, eller?

    Nå, vi "grannar" måste hålla ihop nu.

    Mvh

    /FS

    SvarSlett
  16. kanskje vi globalt sett burde være flinkere til å fordele flyktninger til land som er likere kulturelt sett der folk kommer fra.
    Muslimer passer særdeles dårlig inn i Norge. Gi meg heller 10 hinduer fra India enn en muslim.
    Eller 10 kristne afrikanere istedet for 1 muslim fra Somalia.
    Det er altså ikke hudfarge dette handler om, men en fullstendig kulturkræsj.
    Problemet med muslimer er at alt for mange av dem har null respekt for de normene og reglene man har i Norge, de har heller ingen takknemlighetsgjeld overfor landet som har tatt imot dem.. det er jo uansett bare Allahs fortjeneste at de har kommet seg hit...

    De kaller det også rasisme bare man forsiktig kommer med forsiktig kritikk av islam eller deres levesett.

    Personlig har jeg fått nok.

    SvarSlett
  17. hvis en norsk jente er sammen med en muslim så skjønner jeg det... det er jo tross alt bedre å være eid av 1 pakkis enn å bli voldtatt av 10 somaliere, så med andre ord: 1 muslimpikk er bedre enn 10!

    SvarSlett
  18. FANT DENNE INTERESSANTE KOMMENTAREN PÅ EN ANNEN BLOGG:

    Rett foran øynene våre har vi en liten klikk i politikk, media, og akademia på kanskje maks 250 norske mennesker, som er ideologisk overbevist om at nordmenn må bli en minoritet for alltid i eget land i løpet av to generasjoner. Og majoriteten skal bli muslimer, hat- eller fryktstyrte tilhengere av den ene ideologien som i dag har som åpent uttalt mål å styre hele samfunnet, inkludert alle ikkemuslimer, etter sin lære og med all nødvendig tvang. Men først må de jobbe for demografisk(tallmessig) makt. Og nettopp det gjøres på høygir både av den lille norske klikken og av muslimene.

    Vi er flere som har jobbet med mennesker fra hele verden og som synes det er fint når en norsk mann eller kvinne gifter seg med en partner fra et annet land eller når norske firmaer rekrutterer interessante mennesker fra andre land. Kinesere, brasilianere, italienere, indere, vietnamesere, irer, polakker, russere, tyskere, grekere, portugisere, nederlendere, aboriginer fra Australia, polynesere, buddhister, sikher, katolikker, osv osv er alle mennesker som beriker et annet land og kultur og som alle lever i fred med. De lever sine liv og sine kulturer og tar del i samfunnet uten å ville trenge seg på. Muslimer er befalt å bidra til konstant kamp mot alle vertssamfunn inntil de er i flertall og kan undertrykke de andre. Det den lille norske klikken spiller på er ganske enkelt at de fleste vanlige folk i Norge ikke forstår dette og ikke engang skjønner forskjellen på muslimer og andre såkalte "fremmedkulturelle".

    Hvordan klarer så en liten klikk å komme så langt som de har i fullstendig å ødelegge en nasjon(og mange andre europeiske nasjoner) på to generasjoner?

    Det skjer fra toppen: Akademikere i USA, landet som ble skapt på folkemord av nettopp innfødte som oss nordmenn, preker ødeleggelsen av europeiske land konstant gjennom å overøse internasjonale tidsskrifter, konferanser, gjesteforelesere begge veier, unge studenter, osv med en ideologi som forherliger USA nesten religiøst(men i akademiske termer). Så dominerer de underholdning og media med nesten nullkostmateriale(allerede betalt på det store og ekstremt manipulerte USA-markedet) som aggressivt spys ut, samtidig som de beskylder alle som vil beskytte seg mot søppelpropagandaen for "anti-Americanism" eller lignende absurde uttrykk; altså en aggresjon uten like på to måter. Den klikken som styrer USA vil gjøre Europa til en lettmanipulerbar gjørme av etniske konflikter som USA kan vekselvis latterliggjøre, beskylde, manipulere, utnytte og undertrykke. Fremfor alt vil de hindre at Europa kan bli en rival på lang sikt. Vi skal ikke ha noen identitet og ingen stolthet. De er selvsagt gjennomført perverse og i sum onde.

    I hvert enkelt land, som f eks i Norge, har man så en liten og hyperaktiv elite som konstant suger på USA's hender og snur seg rundt og implementerer dette lokalt. Selvhatende FN-servilitet, tatt til helt ekstreme lengder av det norske regimet er en viktig, svært ødeleggende og tilsynelatende(for almuen) idealistisk vinkling. "Harvard"(el. annet eliteuniversitet i USA)-kryhet eller -servilitet spiller en betydelig rolle i å rappe hodene og lojaliteten til en del innflytelsesrike europeere, enten det er for ekte studier og professorater, eller det er for den akademiske masseturismen av egentlig prestisjeløse(men det vet ikke almuen) kurs og konferanser til disse få og svært spissede universitetene der.

    SvarSlett
  19. Så er det enkelt: Blir du redaktør, statsminister, fakultetsleder, undervisningsminister, meningsleder osv, kan du faktisk styre og alle undersåtter/avhengige med indoktrinering, gulrøtter og pisker så lett som bare det. Barn kan indoktrineres og underkastes nesten totalt med pensum og studenter med klare signaler om hvilke holdninger som trengs for å komme videre i akademia eller offentlig tjeneste. Og almennheten styrer man enkelt med media, i alle fall nok til å sikre at flertallet alltid velger "riktig" ift den overordnede agendaen. Glem aldri heller at vi har en stor klikk av hyperaktive og samfunnsengasjerte kommunister(nå kamuflert i langt inne i AP, SV og andre partier) som fikk sine totalitære ambisjoner frustrert og som ser på islam som en mulig alternativ vei til tyranni. De vil ha ingen hemninger med å konvertere når tiden er inne , så lenge det er til en "helhetlig", "altomfattende" ideologi. De er foreløpig ventende fiender av det norske samfunnet.

    Alt dette skjer helt åpenlyst i Norge, men det spilles først og fremst på at det er psykologisk ukomfortabelt ikke å godta offisielle versjoner, ikke å være enig med det som fremstilles som majoriteten, ikke avslappet å stole blindt på regimet, etc. Men hadde folk fått både objektiv informasjon og varierte synspunkter av dem de er indoktrinert til å stole blindt på, ville de sterkt ha avvist det som skjer. Og det som skjer er at Norge og Europa nå går en uunngåelig gang mot voldelige etniske konflikter, borgerkrig og store lidelser. Det går bare akkurat sakte nok til at flertallet finner det tryggest å stikke hodet i sanden. I USA gnir regimet og ledende ideologer seg i hendene. Muslimer er deres instrument for å ødelegge Europa for alltid. Og i deres syke smørje av falske skyldfølelseutstedelser, deres svulstige og falske egenpropaganda, deres enorme propagandaapparat, deres hjernevasking av en del lokale europeiske ledere, deres syke visjon av et fremtidig identitetsløst, flytende og eliteklikkstyrt Europa, er dette blitt en relativt enkel jobb. Så langt.

    SvarSlett
  20. Demokratiet passer ikke for alle!
    Gjennom fanatisk praksis av islam er det enkelte som virkelig ikke har respekt for kvinner eller kvinnekroppen!
    Slippe en seksuelt frustrert/undertryk/voldelig person ut på gata i et demokrati som vårt kan være farlig!
    Asyl politikken bør ikke overskygge etnisk norske personers trygghet i gatene..
    Nordmenn må komme før asylsøkere!
    Det er en alt for stor kultur kræsj mellom fanatiske islamistiske verdier og norske verdier..
    Med det sagt, så vil jeg ogsp si at:
    -De asylsøkerne som virkelig trenger hjelp, vet at dette er det beste livet man kan få, og bruker demokratiet til å leve et godt liv!

    SvarSlett
  21. .... gjerningsmann av utenlandsk opprinelse...
    ... gjerningsmannen beskrives som mørk i huden, snakker gebrokkent østlandsdialekt etc etc

    På tide å våkne opp! Steng grensene!

    LEX TALIONIS!!!

    SvarSlett
  22. Nå skal jeg ikke komme med kommentarer om politikk, religion, kulturforskjeller eller noe slik. FAKTA er at våre nye landsmenn er kraftig over-representert ved vold og voldelige voldtekter. Løsning? Ingen løsning, ganske enkelt fordi vi med dagens lovverk har minimale muligheter. Ønsket løsning: Helt klart å få sendt disse overgriperene ut av landet, frata dem Norsk pass og tilhørighet. Hva med dem som risikerer straff i sitt hjemland - vel, det gir jeg egentlig blanke blaffen i.

    For å kunne gjøre dette, må vi endre politikk osv - vi må faktisk gjøre det mulig i lovverket å gi innvandrere statsborgerskap på betingelser.

    Er det så galt det da? Er det galt å sette krav og betingelser til dem vi tar inn til oss?

    SvarSlett
  23. Helt forferdelig sykt at slike mennesker får oppholde seg fritt på gaten. Må kastes hjem øyeblikkelig, norske kvinner er mer verdt i vårt samfunn enn muslimske voldtektsmenn. Det er OFFRENE, ikke gjerningsmennene det er synd på og som skal tas vare på.

    SvarSlett
  24. Rart ikke OLA NORDMANN skriker like høyt da..når en nordmann gjør det samme...

    Når en utlending gjør det..da skal alle komme å fortelle sin mening om det... så unnskyld folk hvis de tar det som dobbeltmoral og rasistisk..

    FORDI dere griner jo ikke når nordmenn gjør det.. men kun når utlendinger gjør det..

    Jeg er glad jeg ikke er norsk jeg når jeg ser sånne trangsynte kommentarer ..

    og det går jo ikke ann å prate med nordmenn uten å bli sett ned på.. så min ideologi er ..

    FUCKEM!! vi trenger ikke nordmenn for å overleve.. de trenger oss for å drive landet..

    og det er bevist gang på gang... 80% av utlendinger i jobb driver egne jobber og foretak fordi de ikke får jobb av nordmenn!! Unnskyld oss hvis vi også begynner å mislike dere som nordmenn misliker oss...

    Jeg syns det er veldig lett å stå opp å skrike ULV ULV.. når ulven ikke har samme farge som deg... men så fort den er samme farege.. får pipa en annen tone.. eller ikke noe tone i det hele tatt....

    At DEre ikke har lært at RAVHØL er blant alle mennesker..så gjelder det å komme seg ut i verden..

    Ellers hvordan skal noen ta dere seriøst?

    SvarSlett
  25. og det er bevist gang på gang... 80% av utlendinger i jobb driver egne jobber og foretak fordi de ikke får jobb av nordmenn!! Unnskyld oss hvis vi også begynner å mislike dere som nordmenn misliker oss... LOOOOOOOL Røyka dårlig pakkis tjal leller? Når NORDMENN voldtar, sjer veldig sjeldent men, så kan man ikke gjøre mye enn å sette de i fengsel, men ett stort flertall av innvandrere som voldtar, ja de stakkarne som ikke kan se på damer uten å putte den skittne pikken sin i de, De kan man faktisk kaste ut av landet da vi ikke har bruk for de, de gir absolutt ingenting tilbake til samfunnet annet enn at vi får flere fengselsvakter/politi hvis regjeringen prioriterer det fremfor å gi skattepengene fra oss arbeidende til disse svina slik at de kan overleve den harde hverdagen de har i norge.

    SvarSlett
  26. "Skulle ikke forunder meg om våre nye landsmenn har gjort dette.
    Innvandrings-eksperimentet til norges sosialister fortsetter med full tyngde.
    -To kvinner bortført og voldtatt
    -To kvinner voldtatt i leilighet i Oslo. Tvunget inn i bil utenfor utested."


    TVNorgenyhetene, som VG har fått nyheten fra, fortalte at gjerningspersonene var av utenlandsk opprinnelse.
    Kanskje VG bevisst valgte å ikke skrive dette da det ser ut som alle voldtektene i det siste tydeligvis har blitt utført av våre nye landsmenn?
    DET hadde ikke forundra meg..

    SvarSlett
  27. NPR nordmenn voldtar? SKJER SKJELDENT??? LOL da må du tro om igjen!!

    RASSHØL er blant alle mennesker.. det må du lære.. å generalisere og si ting om utlendinger er lavt.. og viser bare hvor smart du er.. og hvor alvorlig man kan ta deg.
    Det er heller ikke noe skjul at utlendinger ofte får høyere straff enn nordmenn.

    Enkelte ting er bare møkk. og sånn er det bare.. Jeg syns utlendinger skal få straff like mye som nordmenn når dem gjør noe galt.. jeg syns også de bør sender hjem hvis de gjør noe galt og er spesielt asylsøkere... Men å si send alle hjem..er vel ikke riktig.. skal vedde på at det er endel hardtjobbende mennesker som kun vil jobbe og ha et bra liv..

    Rasisme løser aldri noe.. hat mot enkelte løser aldri noe.. Kommer aldri til å løse noe heller... AT dritt skjer må man bare godta.. det er uhyggelig , men det skjer. Og det er veldig synd vi ikke kan gjøre noe.. jeg er utenlandsk jeg.. og hadde jeg sett en somaler prøve å voldta en norsk jente hadde jeg nok slått han ihjel på stedet.. det samme gjelder om en nordmann gjorde det.. kriminelle er kriminelle.. har ikke noe farge..

    SvarSlett
  28. Det med at regjeringa prioriterer utlendinger.. er bare piss!! ta deg en tur ned på sosialkontoret og ta en titt.. er en del slacke nordmenn der og som ikke gidder noe som helst..

    OG for å ikke snakke om NAV pengene de prøver å spise av så lenge som mulig... HALO!! Wake up.. du er altfor ignorant mann...

    SvarSlett
  29. Og det er unødvendig å bruke nedsigende ord..som pakkis ... vi lever i 2009 trodde verden var over ord som "nigger" og "pakkis" etc..

    SvarSlett
  30. Wow, for en historieloes, rasistisk, tragisk gjeng...

    SvarSlett
  31. Merkelig at det ALLTID er utlendinger som begår alle disse handlingene... Som FRP sa i valgkampen; av 41 overfallsvoldtekter var 41 begått av innvandrere! Slå den!

    Det jeg er mest frustrert over er den systematiske tildekkingen av hva som egentlig skjer hver kveld, f.eks i Oslos gater. Den siste uken har jeg lyttet på politiradioen hver kveld / natt mens jeg jobber, og jeg er SJOKKERT! Av all trafikk på sambandet, så dreier mer enn 95% av alle sakene om innvandrere! Flere kvelder nå har jeg hørt om knivstikking, ran, slossing, overfall, brutal vold m.m. Og gjett hva? Ikke ett eneste ord i en eneste avis om noen av sakene! Er det bare jeg som innser at dagspressen åpenbart har fått beskjed fra høyere hold om å tone ned hva våre nye landsmenn foretar seg?? Her er det gjort noe fra politisk- og redaktørhold for å kneble journalistene, det er helt sikkert. Hvorfor i alle dager skulle norske journalister ellers bevisst styre unna å skrive om all den kriminaliteten som utføres av innvandrere natt etter natt i hovedstaden? Er det bare jeg som ser dette? Lytt på politiradioen en lørdags natt og hør selv, så se i avisen dagen etterpå hvor mange av saken journalistene tør skrive om. Du vil bli SJOKKERT!

    SvarSlett
  32. Hvorfor kan ikke dere hysteriske antirasister skjønne og begripe at det at å ville fantejage slike som denne araberen her IKKE HAR NOE MED RASISME Å GJØRE!!!! Det er jo så opp i dagen at mennesker som kommer fra en slik kultur som dette har et HEELT annet syn på kvinner og vestlige generelt og det er denne UKULTUREN og menneskefiendtlige holdningen som overhodet ikke har noe på jordens overflate å gjøre. SÅNN ER DET BARE!!! AKSEPTER DET!!!
    Jeg blir rett og slett forbanna på at vi her i norge skal kose og dille med slike folk. Det jaggu på høy tid å virkelig få vekt opp det norske sovende og utrolig naive folk. Heldigvis er det mange som er våkne men tydligvis ikke mange nok.

    SvarSlett
  33. SYKT ENIG MED KOMMENTAREN OVER HER!! skjerp dere folkens, og få opp øynene for hva som virkelig skjer!! Send Siv Jensen på pakket! muslimer har ingenting i dette landet å gjøre, når de ikke klarer å oppføre seg.

    SvarSlett
  34. med så mange innvandrere så er det umulig og drive integrering.la oss komme ned på 100000stk.så kan de kanskje bli fornorsket.venter til 2011.da ser flere blått.sosialismen er en stor løgn.der det settes penger på hver innvandrer i form av kjøpekraft fått av den naive norske stat.rart at innvandrere kan bo fint og ha pene klær mens etablerte må jobbe livet og helsa av seg for og komme inn på boligmarkedet i eget land.skammelig urettferdig.

    SvarSlett
  35. Jeg jobber selv med etterforskning av slike typer saker, blir nok tidvis litt farget av nettopp det, men makan til det lavmålet som kommer til uttrykk her har jeg sjelden sett. For en gjeng.com....

    SvarSlett
  36. Jeg skulle gjerne ha hørt morgennyhetene i morgen om at Kristin Halvorsen og Venstres-Grande-eller fru Sponheim,hadde blitt voldtatt og mishandlet og forlatt under en bro ved Akerselva.Hva hadde skjedd da?-Jo,da hadde det blitt fart i utsendingene av alle kriminelle voldtektsmenn.Det må skje noe med politikerne selv,om det skal bli noen forandringer.Oss vanlige dødelige er ikke så mye verd som dem,må vite..INGENTING skjer før det rammer dem selv...

    SvarSlett
  37. Som boende i Sverige kan jag i alla fall se att ni har media som inte viker för att avslöja gärningsmännens bakgrund - vilket måhända speglar sig i ert valresultat. I Sverige är den politiska korrektheten än så länge allenarådande, tyvärr. Låt de kriminella få ordentliga straff (med tillhörande psykologhjälp) så fysiska övergrepp på medborgare inte sker i lika hög grad. Återfallsförbrytare ska givetvis ha strängare straff. I min mening ska även dömda brottslingar hängas ut med namn och bild i media när brottet är grovt nog, så medmänniskorna blir informerade. Det är rent generellt sett inget fel med invandrare, de är bra människor de med för det mesta. Men mängden av dessa måste kanske anpassas till vad samhället klarar av att integrera ordentligt. Och med integrering menar jag snarare att invandrarna ska anpassa sig mer till det mottagande samhället än tvärtom...Jag vill inte längre se några bilbränder som är fallet i förorterna i Sverige.

    Tycker dock synd att utlänningen som skrev 01:41 inte fått norska vänner i den grad som önskades. Om vi vill att de invandrare som kommer hit ska "integreras" så får vi även försöka bli vänner med dem, eller åtminstone prata med dem, bjuda med dem på grillkväll, fotboll etc. Man kanske inte blir bästa vänner direkt men man kanske vidgar sina vyer om inte annat. Ni som flyttat från en stad i landet till en annan i samma land kanske kommer ihåg hur svårt det var att skaffa sig ett nytt socialt nätverk? Tänk er då hur svårt det är om ni skulle komma från en helt annan kultur med ett annat språk. Försök att prata med invandrare då och då - det tjänar vi alla på.

    SvarSlett
  38. Jeg har kanskje 10 venner fra Somalia, venner fra studietiden, og venners venner. Samtlige er åpne, ærlige, til å stole på, har ingen skjult agenda, høflige og hyggelige.

    Jeg bor i ei blokk med marokkanske, afganske, pakistanske, folk fra Tyrkia, Russland, Sierra Leone, Guinea. Samtlige oppfører seg EKSEMPLARISK, og har gjordt det i alle de årene jeg har bodd i blokka.

    Jeg tror man har to grupper innvandrere: en veldig liten gruppe som er helt unormale, og en veldig stor gruppe som er helt normale, vanlige mennesker. Jeg har ikke inntrykk av at disse muslimene jeg kjenner er stort mere muslimske enn en gjennomsnittsnormann er kristen, så påstanden om at "alle" muslimer drømmer om verdensherredømme tror jeg er helt feil.

    Jeg kjenner afrikanere som stemmer FrP fordi de ønsker at disse voldelige svina får sin velfortjente straff. Tror nok de aller fleste vanlige innvandrere tenker helt normalt i forhold til vold, tyveri osv.

    Selv om jeg har stemt Frp, så er det for å ta lovbrytere hardere. Vanlige innvandrere og flyktninger fortjener å bli satt pris på fordi de oppfører seg faktisk veldig bra. Mulig jeg har vært veldig heldig med mine studentvenner og naboer, jeg leser jo i avisa om at det er et stort problem med mistilpassede innvandrere.

    SvarSlett
  39. Anonym sa:

    Rart ikke OLA NORDMANN skriker like høyt da..når en nordmann gjør det samme...

    Når en utlending gjør det..da skal alle komme å fortelle sin mening om det... så unnskyld folk hvis de tar det som dobbeltmoral og rasistisk..

    FORDI dere griner jo ikke når nordmenn gjør det.. men kun når utlendinger gjør det..

    Jeg er glad jeg ikke er norsk jeg når jeg ser sånne trangsynte kommentarer ..

    og det går jo ikke ann å prate med nordmenn uten å bli sett ned på.. så min ideologi er ..

    FUCKEM!! vi trenger ikke nordmenn for å overleve.. de trenger oss for å drive landet..

    og det er bevist gang på gang... 80% av utlendinger i jobb driver egne jobber og foretak fordi de ikke får jobb av nordmenn!! Unnskyld oss hvis vi også begynner å mislike dere som nordmenn misliker oss...

    Jeg syns det er veldig lett å stå opp å skrike ULV ULV.. når ulven ikke har samme farge som deg... men så fort den er samme farege.. får pipa en annen tone.. eller ikke noe tone i det hele tatt....

    At DEre ikke har lært at RAVHØL er blant alle mennesker..så gjelder det å komme seg ut i verden..

    Ellers hvordan skal noen ta dere seriøst?

    MIN KOMMENTAR TIL DETTE:
    Det er sånne som deg som gjør at man får rasistisk holdninger.. Jeg er norsk selv og har mange utenlandske venner og vi har hatt mange samtaler rundt dette - og de er helt enig med meg, dette hadde aldri skjedd hadde man hatt en integrasjonspoltikk som fungerte!

    Samme f. hvem som gjør hva, men her må vi se hvordan integrering og tilpassing fungerer. Og kommentarer om at uten dere ville ikke vi fungert - pisspreik!
    Bør kanskje lære deg å lese statstikk før du utaler deg.

    Men min kommentar er - vi må få en bedret invandirng og asyl politikk som fungerer for alle parter. For det er mange som trenger hjelp og husly og det er jeg helt med på at vi skal tilby, men da må vi også følge opp!

    Slik vi har det nå går snart landet under - stem derfor FRP så kanskje man rekker å gjøre noe før det er for sent!!

    SvarSlett
  40. Skaff dere våpen!Begynn å skyte svartinger!

    SvarSlett
  41. Oppfordring til alle utlendinger..skaff våpen og ran nordmennn og skyt dem.. lur dem...

    Nordmenn kan aldri bli din venn..hvit mann er ingens venn...

    En som setter sin mor på sykehjem.. som fucker sin egen familie kan aldri være noens venn..

    Begynn å skyt disse cracker motherfuckerne.. som han over sier mot oss..

    SvarSlett
  42. Skaff dere våpen!begynn å skyte svartinger!

    alt jeg har å si til det... sånne som deg.. drittunger... løper først..

    SÅnne feige små drittunger som deg, er de som er feige horene som sitter bak en skjerm og skriker .. men når du ser noe skjer ute tør du ikke gjøre eller si noe..

    Feige drittunge!! Jævla sønn av en hore!

    SvarSlett