mandag 14. september 2009

Send disse ut av landet

Det er bare å gratulere Norge med å ha gitt disse somalierne norsk statsborgerskap. For noen somaliske svin.

Det er bare å gratulere de rød-grønne med en feilslått innvandrings- og integrerings-politikk. Oslo er ødelagt av altfor mange innvandrere. Det er ingen kontroll på hvor mange som kommer (lovelig eller ikke-lovlig - tror det var 1300 som rømte fra våre åpne asylmottak ifjor?). Og det er ingen som har kontroll på hva de gjør her - et godt eksempel på det er Mullah Krekar - han er mistenkt av Sveits, så da får man sette sin lit til at de gjør jobben Norge burde ha gjort for lenge siden.

Å skaffe trygghet for lovlydige nordmenn ser ikke ut til å engang være en prioritet hos dagens regjering. Så da er det bare å bevæpne seg.

Den dagen det ikke er mer olje og vi er stuck med en massiv muslimsk / afrikansk befolkning - den dagen blir det ikke så lett å være nordmann. Statlig ansatte Kari og trygda Ola må nok se langt etter jobb og penger. Og å bevege seg trygt på gata er bare å glemme. I Oslo er vi allerede der at gatene er ikke trygge, og politiet rykker ikke ut når noe skjer.

Stem i det minst blått idag.

Ranere med verge i retten: 17-åringen tiltalt for grove ran

1 kommentar:

  1. Om dere syntes det er ille "i dag", vent ti-femten år, da skal dere få se hvilket helvete denne totalt! mislykkede og slepphendte snillistiske holdningen førte til. LATE, FEIGE og NAIVE politikere! Norge er ikke lenger mulig å redde.

    SvarSlett