fredag 4. desember 2009

Norge: et paradis for pedofile overgripere

VG 2010-02-05: Fire års fengsel for overgrep mot stesønn
"En mann fra Gjøvik er dømt til fire års fengsel for seksuelle overgrep mot sin 13 år gamle stesønn. Mannen hadde tidligere sonet ett års fengsel for overgrep mot andre barn."
Her er det en mannsperson som får 1 (ett) år i fengsel for seksuelle overgrep mot barn. Jeg vet ikke hvor mange måneder han satt, men typisk halve tiden. Deretter slippes han ut, og tillates å fortsette akkurat der han slapp.
Det er bare å gjenta - Norge: et paradis for pedofile overgripere.
Nordmenn er naive og blåøyde som få. Vi luller med de kriminelle og tror at vi skal hjelpe/helbrede dem.

Dagbladet 2009-12-04: Overgrepstiltalt fikk reise til Thailand

VG 2009-12-04: Rettssak mot overgrepstiltalt utsatt - årsak: Han skal på ferie

Romerike Blad 2009-12-04: Thailand-tur utsetter overgrepssak. 38-åringen tiltalt for overgrep mot seks jenter, deriblant sin tidligere stedatter.

Romerike blad 2009-11-17

Her er en 38-åring tiltalt for gjentatte overgrep mot seks unge jenter. Tre av dem var under ti år da overgrepene skal ha skjedd, de tre andre under 14 år. Flere av overgrepene er svært grove ifølge tiltalebeslutningen, og mannen risikerer fengsel i 21 år - lovens strengeste straff.

Tiltalte har delvis tilstått, og straffe-saken skulle starte i Nedre Romerike Tingrett den 5. januar. Men er nå utsatt: årsaken er at tiltalte skal på ferie - til Thailand. Retten har da funnet ut at saken må utsettes så tiltalte ikke må lide økonomisk pga ubenyttede billetter (!).

Det er her snakk om små-barn under 10 år som har blitt seksuelt misbrukt av en voksen mann. Dette er visst ikke så nøye - da er tydeligvis verre at 38-åringen taper noen tusen-lapper på ubenyttede fly-billetter. Norges retts-system vet å prioritere. Og at fyren skal til Thailand - kjent for barne-prostitusjon - det betyr tydeligvis ingen verdens ting.

Norsk rett-system er så pedofili-vennlig at man kan lure på om dommerne selv er pedofile. Domstolens leder og ansvarlig for beslutningen, Bernt Bahr, han er sorenskriver i Nedre Romerike. Spør du meg så mener jeg fyren er en jævla pedo selv. Sjekk bildet av han i avisen - han ser litt sånn ut. Skal bli spennende å se om tiltalte i det hele tatt kommer tilbake eller om han stikker av. Kanskje tiltalte er en personlig venn av Bernt Bahr? Kanskje de sammen har forgrepet seg på unger?

Fra Romerike Blad:

Sorenskriver Bernt Bahr i Nedre Romerike tingrett beklager at saken nå er utsatt.

– Jeg forstår godt at det reageres siden saken allerede er berammet. Vitner, fornærmede og deres pårørende så sikkert fram til å få avsluttet saken. Slik sett er det beklagelig. Samtidig snakker vi om forhold som har skjedd for en stund tilbake. Avgjørelsen er fattet etter en totalvurdering av domstolen, sier domstolslederen.

Han poengterer at selve berammingen ville vært en annen om tingretten hadde visst om billettbestillingen før de berammet saken første gang.

– Flybillettene var allerede kjøpt og betalt da saken ble berammet. Vi fikk saken på vårt bord den 9. november. Begjæringen om utsettelse kom 23. november og vi innvilget søknaden dagen etter.

– Noen frykter den tiltalte velger ikke å komme tilbake til Norge?

– Vår beslutning er bygget på opplysninger om at det ikke foreligger fare for at han stikker av, svarer Bahr.

Foreløpig vet ikke domstolen når hovedforhandlingene kan begynne.

– Den er ikke omberammet ennå, men jeg regner med at den vil gå i februar. Slik sett blir den kun en eller to måneder forsinket.

9 kommentarer:

  1. æ håpe han voldtar masse småe jente og gutta i thailand. Det e nok derfor han har bestilt sæ tur til Thailand i utgangspunktet, da e det jo ikke nåkka mer å gjøre for det norske rettsystemet å gjøre enn å ønske han en god tur!

    ... Det norske rettsystem e en jævla vits.
    Katti FAEN ska nån få opp øyan?

    SvarSlett
  2. Hmmm ... hadde vært kjekt å vite fakta om en sak FØR man uttaler seg!? Utrolig hva enkelte klarer å lire ut av seg basert på løse rykter fra sladder-pressen.

    SvarSlett
  3. Hvor mye mer "fakta" trenger du din idiot !

    Fy Faen, ikke rart landet er blitt slik det er blitt, med slike fehoder som her.

    SvarSlett
  4. Jeg har akkurat sendt sorenskriver Bernt Bahr en link til denne siden. Så får han selv vurdere om han vil forfølge dette videre. Dine påstander om at sorenskriveren er pedofil er klart ærekrenkende og straffbare.

    SvarSlett
  5. Hva skal bloggeren forfølges for. Man har lov til å spør retoriske spørsmål og vi har lov til å ha våre meninger. Jeg kan gå opp til politiet og spør om han er en jævla idiot uten og bli straffe forfulgt. lær deg litt gutt.

    SvarSlett
  6. rettssystemet i norge er en VITS!!! søstra mi ble voldtatt av en iraner uten oppholdstillatelse når hun var 12 år.. han fikk 2,4år i fengsel og 40tusen i erstatning.. idag er han fortsatt i samme by som oss.. han er gift og har fått barn.. hvorfor i helvete er ikke han sendt hjem til alle de der forp. muslimene som mener at voldtekt av vestlige kvinner er akseptabelt!!?? Nei norge er og forblir etb moldboland!!!! folk som, dreper får 14-21år... mens voldtekt er lavere enn vinningsforbrytelser.. det er mer straffbart å forfalske en 100lapp enn å voldta et barn.. søstra mi har fått livet sitt ødelagt.. mista de 3årene på ungdomsskolen og sliter idag med angst og depresjoner og spiseforstyrrelser.. det er faktisk VÆRRE å voldta enn å drepe.. den som er drept slipper ihvertfall å leve med den skammen og det helvetet en volodekt fører med seg!!!!

    SvarSlett
  7. det som er det verste er at dere alle som skriver her er smartere enn de som jobber med aa straffe dem. Og det er serrioest ogsaa.

    haaper de sitter her selv og leser. elendige drittfolk skulle vaert voldtatt selv

    SvarSlett
  8. Til anynom 12.33:

    For det første burde du lære deg rettskriving.

    For det andre burde du lære deg et et snev av juss. Selvfølgelig kan man ha meninger. Men å påstå at en person er pedofil og antyde at vedkommende har medvirket til seksuelle overgrep, er klart en ærekrenkelse etter straffeloven §246.

    SvarSlett
  9. skal de endelig begynne å straffe dem ordentlig,....hvis jeg en dag treffer en eneste en, skal jeg drepe ham med det samme,....

    SvarSlett