fredag 11. desember 2009

Norske kvinner må betale prisen for feilslått innvandringspolitikk

Storberget om asylsøkende voldtektsmenn: Vil forebygge overfallsvoldtekter med uttransport av asylsøkere ** Politiet frykter gjengangere som kommer tilbake med ny identitet

Norsk innvandringspolitikk er et ufattelig sammensurium av misforstått snillisme. Norske kvinner voldtas og må betale prisen for politikernes udugelighet. Politiet de er blitt veldig selektive mhp hva de tar i. Mens politikerne de er mest opptatt av å få tatt bilde av seg selv sammen med barack obama, etter at de klarte å dra han hit til landet.

Jeg mener at det er altfor mange innvandrere i Oslo (og sikkert i landet forøvrig også). Å importere afrikanere og muslimer til norge for å sette dem på trygd løser ingen problemer. Det vil bare gjøre ting mye vanskligere i fremtiden, når oljepengene tar slutt og vi sitter her med en massiv befolkning av afrikanere og muslimer. Det burde vært et tak på 1000 innvandrere som fikk opphold pr år, og kvinner burde prioriteres, f.eks. så burde 800 av de være kvinner - fordi de har det vanskligst der de kommer fra, og de er mest motivert for å arbeide når de kommer hit. Nordmenn begynner å bli i mindretall i sin egen hovedstad, det er bare ikke veien å gå. I de fleste barneskoler i Oslo er det flere innvandrere enn nordmenn. Det er ikke lurt folkens, og det blir ikke bedre - det blir ikke færre innvandrere.

6 kommentarer:

  1. Ja hvorfor importerer vi kriminalitet, HIV, og arbeidsløshet ?
    Psyiatrien, domstolene og fengslene er fylt opp til randen pga våre nye landsmenn.

    Er redd for det er for sent !

    Hilsen utflyttet nordmann

    SvarSlett
  2. Håpet er at alle stortingreppene skal få en hard svart stål i rompa... Kanskje de da tar til vettet.

    Se på Rusland og Finland...
    Hvor mange tar de inn ?

    Akkurat ja!!

    Mucho Macho

    SvarSlett
  3. Hvis jeg som norsk nordmann en dag for eksempel faar lyst til aa voldta ei jente, og mot formodning blir tatt og dömt, havner jeg i spjellet. En afrikaner eller iraker blir straffet med gratis hjemtransport. Du verden, saa töff Storberget er blitt. De skulle i det minste blitt prylt offentlig etter sitt eget hjemlands skikker för de faar den endelige(?) tuppen i raeva (45 i sko!)ut av landet. Hvor er straffen? Saa la oss norske menn ta regjeringens logikk paa alvor, og gaa sammen og kjempe for like rettigheter til aa voldta norske jenter i Norge uten frykt for dom og straff! Ergrer meg grönn over at sosialistene fikk 4 nye aar til aa flikke paa sin egen katastofale politikk. Sosialisme dreper Norge! Erik, Telemark

    SvarSlett
  4. Ser jeg maa korrigere meg selv litt; de skal ut av landet ETTER soning. Men samtidig sier Storberget at:"-Rask retur kan vaere et bedre alternativ enn lang sonong." Saa er det kansje ikke saa rart at jeg blir baade skeptisk og forvirret? Vi norske menn faar da heller "kjempe" for like strafferabatter for alle voldtektsmenn i Norge(en selvmotsigelse)? Velvel... Erik, Telemark

    SvarSlett
  5. Kvinnene er profilerte som etnisk norske av gjerningsmennene. Disse hatforbrytelsene mot hvite kvinner må stoppe! Hva gjør regjeringen?!

    Snakker om diskriminering på arbeidsplassen! Hvordan faen kan man ha like mange innvandrere ansatt i privat sektor som det finnes i norge når halvparten av dem er kriminelle?

    SvarSlett
  6. Norsk innvandringspolitikk er helt feilslått. Norge er i ferd med å bli dumpingplass for udugelige innvandrere fordi vi har politikere som ikke stiller krav.

    Man kan ikke, men henvisning til menneskerettighetene, utvise disse. Hva med mine menneskerettigheter som etnisk norsk kvinne? Skal jeg måtte frykte for liv og helse når jeg beveger meg utendørs fordi kriminelle utlendinger ikke kan utvises? Norske menn må begynne å stille krav på vegne av sine koner og døtre (for disse mennene hører ikke på oss kvinner, vi er som kjent horer).

    SvarSlett