tirsdag 29. juni 2010

4 norske helter er døde

4 av våre beste menn er døde. De våget å gå i krig, muligens for noe de trodde på, isteenfor det trygge a4-livet i oljenasjonen. Det er ufattelig tragisk. Selv om jeg ikke kjente dem føler jeg sorg.

Det varte ikke mange timene før norske muslimer feirer deres død.

At disse muslimene får komme og gå i Norge, motta tryge og statsstøtte, få stadig flere rettigheter etc etc - det går over min forstand. Men mest av alt sier det noe om hvor apatisk, likegyldig, satt og dum Norge har blitt.

I USA så skylder man på BP i disse dager. Men mest av alt er det deres egen skyld, da de har vært for grådige og ikke fulgt opp kontroll av olje-næringen. Den dagen det smeller i Norge så må vi vite at det er først og fremst vår egen skyld. Vi graver vår egen grav.

VG 20100629 Hyller soldatdrapene på Facebook

9 kommentarer:

  1. Man er ikke helt bare fordi man går i krig...

    SvarSlett
  2. Når vi er i en meningsløs krig må vi regne med tap. Tror folk at Nordmenn er laget av Jern?

    SvarSlett
  3. Ja, det er tragisk at 4 norske soldater er døde i en konflikt som har bakgrunn i religion og mangel på respekt for andre mennesker. Hva har en som Mohyeldeen Mohammad i Norge å gjøre når han er så i mot hva vi står for??? Han må for min del gjerne dra tilbake til Irak og bli der. Hva kan han tilføre Norge??? Et sugerør inn i norges velferdsamfunn som er bygget opp gjennom generasjoner er tydeligvis greit for han. Dobbeltmoralist. Han har faktisk et valg, hvis verdiene Norge står for er motstridende med hans oppfatning samt at hans totale mangel på respekt for menneskeliv ved å hylle 4 soldaters død, vel da er det bare å reise hjem dit han kom fra. Han er ikke "norsk" i sinn og sjel og kommer aldri til å bidra positivt til felleskapet eller skape noen verdier for det norske samfunn med. Det har han gjentatte ganger bevist.

    SvarSlett
  4. Synes det er for jævlig at soldatene våre dør for Amerikanske korporasjoners interesser. De døde ikke for frhet, men for at våre politiske bånd til USA ikke skulle svekkes, er vel egentlig det beste man kan håpe på i disse tider.

    SvarSlett
  5. HAHAHA.. heltene er døde?? hahaha.. jeg skal begynne å kle meg i krigs uniform og våpen og kansje er jeg også helt. vet noen hvor de søpple soldatene er begravd så jeg kan stikke å urinere på grava dems?

    SvarSlett
  6. til den første kommentaren:

    Hvis du leste hva disse 4 soldatene gjorde i afghanistan så er de helter ja.

    de ryddet landminer sånn at både sivile og militære skal kunne reise trygt.

    uansett om de er leger, soldater, brannmenn. folk som ofrer seg selv for å redde andre er helter i mine øyner. all honnør til disse 4 mennene

    SvarSlett
  7. Man er helter hvis man ofrer liv og helse for de som ikke tør eller makter å gjøre noe for andre! Norske soldaters liv vil gå tapt, de er ikke laget av jern. De tar risiko, da er det utrolig viktig at vi her hjemme STØTTER de som velger den veien! Det siste de trenger å høre er at deres jobb er bortkastet!
    Soldatene våre dør ikke for amerikanske korporasjoners interesser, de dør for at kameraten ved sidenav skal komme hjem! Å husk at Norges viktigste sikkerhetspolitiske fokus er NATO!

    SvarSlett
  8. Si meg du som ler av de er døde? ER DU FULLSTENDIG TETT I HODET??!

    SvarSlett
  9. Mohammad gleder seg over 4 døde norske soldater. Sier jo bare litt om hvor feig han egentlig er. Mohammad du er bare en liten lus med stor kjeft og har en forskrudd tankegang. Ta med deg eventyrboken koranen og les mere i den så blir du enda mere skrudd en det du er fra før. Synes synd på en så patetisk fyr, må jo nesten bare le av deg og ditt petetiske syn på verden.

    SvarSlett