onsdag 7. juli 2010

Naiv og feilslått innvandringspolitikk

Asylsøkere blir innkvartert i Norge og svarer med å lage opptøyer og brenne bygningen ned til grunnen. Jeg overraskes over hvor ufattelig utakknemlige ikke-vestlige innvandrere er. De krever, krever og krever, men er ikke interessert i å gi noenting tilbake. Men jeg overraskes om mulig enda mer over hvor ufattelig dum, naiv og lat Norge har blitt som tillater at det skjer. Vi graver vår egen grav.

VG 20100707: 23 pågrepet etter ny brann på ventemottak

6 kommentarer:

  1. Jeg fatter ikke at befolkningen ikke får opp øynene? Ikke minst politikerne, er de blinde?

    SvarSlett
  2. Tragisk!!! Send de ut med en gang... De brenner vel ned lierbyen ungdomsskole i natt da kanskje??

    SvarSlett
  3. Tragisk!!! Send de ut med en gang... Slike personer fortjener vært fall ikke opphold... Norge har nok av nye landmenn som gir f... i den norske loven.. Få sendt disse som ikke oppfører seg som folk rett hjem...,

    SvarSlett
  4. Politikere og byråkratene bedøver oss med en Naiv og feilslått innvandringspolitikk, det samme gjelder i kriminalpolitikken. Vi skal være så humane og demokratiske at det gjør mer vondt enn godt. I Norge kan du anke, anke og anke, her, der og overalt. Det blir en stor fin grøt av alt dette. Demokratisk?
    Hva koster alt dette? Se på den Regjeringen vi har i dag (rød-grønn??). Hva er det for noe? Vår Norske Veteraner levere tilbake medaljer. Unge menn/kvinner ofrer livet mens terroristene de skal bekjempe går "løs" rundt i Norge som asylsøkere. I Norge "gjemmer" det seg mange som har deltatt i folkemord. Norge er så Humane at her er det mulig å anke, anke og med gode muligheter for å gå bli. Kanskje det finnes rettigheter i vårt Velferdssystem som gir de pensjonsrettigheter også så lenge de klarer å bli!
    Ikke la dere lure av de RØD (+AP) og anti-rasister som jukser med medlemslister, bevilger felleskaps midler til alle idiotisk formål. Bistandsminister som reiser verden rund med sjekkheftet og deler ut, mens mange av våre gamle og unge i Norge har det dårlig.
    I Norge er det lov å gå med Burka – Da kan vel jeg gå med Finnlandshette?

    SvarSlett
  5. Hva tid skal politikerne få øynene opp og se det som skjer. Er det disse "terroristene"som skal få overta hele landet? Skal de få ture frem slik de vil uten at noen løfter en finger.Dette gjelder ikke alle,men det virker slik at de som er verst får bli her i landet,mens de svakeste blir hivd ut.

    SvarSlett
  6. De som roper høyest blir hørt...alltid!!!

    Det at noen skriver anonyme rasende innlegg på blogger er det ingen politikere som gidder lese likevel. Vil vi ha det anderledes i Norge MÅ vi velge et parti som har en mere restriktiv holdning til innvandring og kriminalitet.

    Dessuten må vi som skriver her bli like flinke til å demonstrere utenfor STortinget når det er noe vi ikke liker.

    Innvandrere demonstrerer hele tiden.

    Tør vi??

    SvarSlett