fredag 2. april 2010

Feilslått innvandringspolitikk

Nok en koselig overfallsvoldtekt i "Nye Norge". 99% sannsynlig at dette er nok en hilsen fra våre nye landsmenn, som en takk for gjestfriheten Norges sosialister viser dem. Det er tverrpolitisk aksept i Norge for at norske kvinner må kunne voldtas på veien mot "Det Nye Norge" - som er en nasjon der nordmenn er i mindretall. Partiene kappes om å være mest "tolerante" og å ha størst "respekt for enkeltmennesket". Naiv festtale-retorikk som ikke fungerer i praksis. Istedenfor å løse problemer av håndterlig størrelse idag, utsetter man det heller og ender opp med mye større problemer i fremtiden.

Jeg blir mindre og mindre stolt av å komme fra dette landet.

VG 20100509: Overfalt og voldtatt i Oslo. En kvinne i 20-årene har meldt til politiet at hun ble overfalt og voldtatt på Sinsen i 5-tiden natt til søndag.

VG 20100509: - Voldtektsmannen truet med å drepe henne. Politiet mistenker at gjerningsmannen stod og ventet på kvinnen som i natt ble voldtatt mellom boligblokkene på Løren i Oslo.

Dagbladet 20100509: Mann med hette tok kvelertak og voldtok ung kvinne. Overfallsvoldtekt på Sinsen i Oslo i natt.

VG 20100511: Politiet tipset om konkrete navn etter overfallsvoldtekt

Det er her somali-negerne havner etter å ha overfalt og voldtatt norske kvinner - på lusus-fengsel i Norge.

VG 2010-05-02 Norsk luksusfengsel blir verdensnyhet

VG 2010-05-02: Sju av ti innsatte i Halden er utlendinger


Her er det en innvadrergjeng på 4-5 personer som bruker kniven på byen. Sikker somaliere. Er det en nordmann de har stukket ned denne gangen? Oslo har blitt en usannsynlig lite trivelig by etter at våre kjære sosialister bestemte seg for å løse Somalias problemer ved å importere det som finnes av abdullaher og mahammader og sette dem på den norske trygda.

Skjebnens ironi er at norske oljepenger utbetales i trygd til somaliere i norge, som bruker de samme pengene på å kjøpe khat fra somalia. Der går pengene til våpen og terror-finanisering. Så våre olje-penger og skatte-penger brukes altså til å finansiere borgerkrig samt drepe vestlige soldater. Vakkert, norge, sosialistenes eget fjottland.

VG 2010-04-02: Mann knivstukket i Oslo sentrum

Dagbladet 2010-04-02: Mann (27) knivstukket i hode og overkropp

21 kommentarer:

  1. Det virker som du er helt sikker på hva egentlig har skjedd. Kan det tenkes at hendelsesførløpet er litt annerledes enn hva du prøver å fremstille? Det spiller egentlig ingen rolle hvem har startet kranglinga, det som betyr noe er at misforståelser kan føre frem til allvorlige situasjoner uansett. Dine konklusjoner og fremstillinger av saken kan sammenliknes med knivbruk. Og jeg ikke se noe forskjell mellom deg og de Somaliere.

    SvarSlett
  2. Terje Haugestrand2. april 2010 kl. 11:07

    Bra innlegg - støttes!
    Forkastelig at vi har disse somalierne i landet vårt, de gjør jo ikke annet enn å lage uhygge.

    Greit at de stikker ned hverandre, da.
    Dette var somaliere mot somaliere.
    Drittfolk!

    Hilsen Terje H

    SvarSlett
  3. Jeg skjønner ikke hva slags folk som VIL importere all den driten i landet vårt! Hva mener de nissene på stortinget egentlig er fordelene med å fylle opp gatene våre med alt mulig kriminellt rusk og rask fra Afrika? Jeg kan ikke komme på EN positiv ting! Få dem ut, rens opp i dette landet som en gang var hvitt!

    SvarSlett
  4. "rens opp i dette landet som en gang var hvitt!"

    Jeg skulle virkelig ønske at dette ble gjort en gang før du sa takk og farvel så kunne du selv sett at du ikke hadde blitt noe lykkeligere av den grunn... Den type hat og fremmedfrykt som du har er grunnen til at integrering feiler for de fleste... Nå kan du leve med konsekvensene...

    SvarSlett
  5. Integreringen fungerer ikke fordi det er for store kulturforskjeller, og vi setter ingen krav til de som kommer hit. I stedet setter vi dem i en offerrolle, og gir dem penger og bosted.

    SvarSlett
  6. Det forundrer meg så mye at i det 21. århundre finnes det fortsatt noen som har så lite kjennskap til årsakene til sosiale problemer. Det veldig enkelt å si "rens opp i dette landet som en gang var hvitt!". I så fall tro meg det vil fortsatt være problemer, nordlendinger og trondere osv vil ersatte somaliere. Ikke glem at Norge var et helt hvit land før 1970. Den gang som i dag var det uro,drap osv. Det bør ikke være tillatt og si at " JEG EN IDIOT " og være stolt av det.

    SvarSlett
  7. Jeg undrer --- Hvor lang tid tar det før normale mennesker blir så lei dette at de begynner å rydde opp selv ?

    SvarSlett
  8. Ja til multikultur, NEI til islam!!

    SvarSlett
  9. Offeret var afghaner, og knivstikkerne sansynligvis kurdere ifølge offeret.
    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3589855.ece

    SvarSlett
  10. Naa maa folk begynne og forstaa at det er ikke Islam det er noe galt med, eller noen andre religioner for den saks skyld!! Men menneskene som praktiserer den.. Det finnes da ekstreme kristne i denne verden ogsaa! Hvorfor er det ikke noe debatt i nerheten av hva man har ang mulsimer, naar en hvit mann, eller norsk mann gjoer noe galt? Blir saa irritert av og hoere hver gang det er noe galt som skjer i det landet her, saa maa det vere fordi det er en muslim inne i bildet.
    Skjerp dere!!
    Og nei, jeg er ikke muslim. Regner med de fleste vil tenke det med en gang siden jeg ikke kater meg paa boelgen med Islam hat.. Jeg er saa norsk man kan bli.

    SvarSlett
  11. Les kriminalstatistikken. Hvor lenge skal vi godta denne dritten ???

    SvarSlett
  12. Og hvor i den statistikken ser du at gjerningsmannen er muslim, kristen, hindu eller noe som helst annet?? Men ser du ikke hva jeg sier over? Det er ikke religionen det er noe galt med?? Det er menneskene.
    Og en annen ting jeg ikke forstaar med nordmenn.. Vi klager over at innvandrere ikke tilpasser seg etter vaar kultur. Hvis du har vert og reist litt lenger enn til svenskegrensa, saa vil du se at nordmenn i utlandet absolutt ikke tilpasser seg. Har ikke tall paa hvor mange ganger jeg har sett norske jenter i muslimske, asiatiske land, sole seg topploes osv. Hvordan har det seg at vi ikke klarer og oppfoere oss, ikke en gang naar vi er ferie..
    Folk maa slutte og kritisere andre naar de ikke klarer og leve opp til sine egene standarer!!

    SvarSlett
  13. Få pakket ut av landet, de hører ikke til her, og kommer ALDRI! til å gjøre det.

    SvarSlett
  14. et spørsmål, hva er verst å stikke ned andre folk på gaten eller sole seg toppløs i andre land, må tenke litt, somalere og muslimer tar med seg ukulturen i landet og bringer det inn i landet altsa før var det ikke vanlig å knivstikke hverandre når man var sinna, da slåss man og når den andre lå på bakken var man ferdige. Idioter de som ikke er motstandere av islam, skjønner ikke at landet vårt blir bedre uten dem.

    SvarSlett
  15. Herregud, skjønner ikke at det går ann å være så trangsynte. Greit nok at religion, kultur og nasjonalitet kan påvirke en identitet. Men seriøst, dette var en koflikt mellom personer og ikke religioner. Norge hadde lugget enda lengre etter hvis vi ikke hadde hatt innvandrere i Norge.
    Og seriøst, ikke snakk som om vi nordmenn er så perfekte. Nordmenn er ikke noen strålende innvandrere de heller,akkurat. Mange lærer seg ikke språket der de bor en gang, mens mesteparten av innvadrere i norge snakker norsk.
    Ja til flerkulturelle norge, vi har godt av det! Og slutt å diskriminer etter rase og religion, dette er en konflikt mellom personer.

    SvarSlett
  16. Alle religioese mennesker har en funksjonsfejl i hjernen.De lever i en slags kognitiv tilstand hvor de ikke er i stand til og se forskel paa fakta og fiksjon!Saa baade kristne og muslimer er et onde!

    SvarSlett
  17. Importen av disse imbecile mutanter til muslimer
    er til skade for alle civiliserte land.Alle steder hvor der er muslimer, er der braak!De kan ikke tilpasse seg noen steder.De ansvarlige politiske bloetdyr er ansvarlige og boer straffes som stikkerne efter anden verdenskrig!Idiotnorge har gravet sin egen grav!!!

    SvarSlett
  18. Herre gud.. Jeg gir opp.. Du sier alle steder hvor det er muslimer er det braak! Fortell meg et sted i verden hvor det er kristene, hvor det IKKE er braak!! Og det er da vel andre mennesker enn muslimer som stikker ned folk paa gata!! Bor selv i Asia naa, og la meg bare fortelle deg at 80% av gangene det er slossing, braak osv her, saa er det hvite som starter!! Saa ikke kom og fortell meg at det kun er muslimer som lager braak. Hvis du tror det saa er du veeeeldig trangsynt.. Kanskje du boer komme deg ut av Norge for en stund og se hvordan det er i resten av verden! Tror du hadde blitt temmelig flau over din egen rase noen ganger...

    SvarSlett
  19. "Herre gud.. Jeg gir opp.. Du sier alle steder hvor det er muslimer er det braak! Fortell meg et sted i verden hvor det er kristene, hvor det IKKE er braak!!"

    Muslimer er GROVT overrepresentert på kriminalstatistikken i forhold til antall muslimer som bor her, og står også bak alle overfallsvoldtekter her i landet - DETTE ER FAKTA!
    Og her snakker vi heller ikke om "slossing, braak, osv" som du sier, men GROV VOLD, bl.a. knivstikking og drap!

    Nordmenn som reiser/er bosatt i utlandet verken snylter på vertslandet i stor skala, knivstikker og voldtar i den grad muslimer gjør når de kommer til vår vestlige verden, så din sammenligning er rett og slett bare desperat og idiotisk.

    Ingen har heller sagt at alle muslimer/eller at det kun er muslimer som lager bråk - men det unnskylder absolutt ingenting. Heller ikke alle nazistene som var i Norge under 2.verdenskrig oppførte seg ille. Allikevel var nazismen i likhet med islam en UØNSKET og pervers ideologi som ikke passer inn i noe sivilsert samfunn.

    Bare se på resten av Europa: muslimer lage bare kvalme og bråk og krever særbehandling overalt!

    VÅKN OPP!

    SvarSlett
  20. "Herre gud.. Jeg gir opp.. Du sier alle steder hvor det er muslimer er det braak! Fortell meg et sted i verden hvor det er kristene, hvor det IKKE er braak!!"

    Muslimer er GROVT overrepresentert på kriminalstatistikken i forhold til antall muslimer som bor her, og står også bak alle overfallsvoldtekter her i landet - DETTE ER FAKTA!
    Og her snakker vi heller ikke om "slossing, braak, osv" som du sier, men GROV VOLD, bl.a. knivstikking og drap!

    Nordmenn som reiser/er bosatt i utlandet verken snylter på vertslandet i stor skala, knivstikker og voldtar i den grad muslimer gjør når de kommer til vår vestlige verden, så din sammenligning er rett og slett bare desperat og idiotisk.

    Ingen har heller sagt at alle muslimer/eller at det kun er muslimer som lager bråk - men det unnskylder absolutt ingenting. Heller ikke alle nazistene som var i Norge under 2.verdenskrig oppførte seg ille. Allikevel var nazismen i likhet med islam en UØNSKET og pervers ideologi som ikke passer inn i noe sivilsert samfunn.

    Bare se på resten av Europa: muslimer lage bare kvalme og bråk og krever særbehandling overalt!

    VÅKN OPP!

    SvarSlett
  21. Nok et knivoverfall i Oslo i dag også! Og gjett hvem som står bak!??

    SvarSlett