onsdag 7. april 2010

taxi-voldtekter fra innvandrersjåfører

VG 20100407: Taxisjåfør (42) tiltalt for voldtektsforsøk. Kvinnelig passasjer (21) klarte å flykte i Stavanger.

Aftenbladet 2010-04-06: Taxisjåfør (42) tiltalt for brutalt overgrep. Den kvinnelige passasjeren flyktet halvnaken fra drosjebilen før sjåføren fikk fullbyrdet voldtekten i mars i fjor, ifølge tiltalen.

Her er nok en søt historie fra stavanger - om to innvandrer taxisjåfører som forsøker voldta sine kvinnlige passasjerer. De er en takknemlig og ydmyk gjeng disse innvandrerne, som vet å sette pris på den gjestfrihet de mottar når de får komme hit til lands, jobbe og bosette seg. Det er ikke rart vi ønsker dem hjertelig velkommen?

Oslo er full av ikke-vestlige innvandrere, og spesielt i de yngre årsklasser. Såvidt jeg husker er innvandrere i flertall på over halvparten av barneskolene i byen. Jeg forstår bare ikke helt hvorfor Norge skal overlate landet til pakkistanere, negere og andre. Muslimske innvandrere driver et systematisk prosjekt der det er om å gjøre å flytte flest mennesker fra hjemlandet til vesten. Det skjer ved at de som allerede er her gifter seg med person fra hjemlandet, som så får komme. Samt andre former for familiegjenforening. Jeg mener at Norge ikke har plass til ubegrenset mange innvandrere - man burde prioritere de som faktisk har behov for hjelp (typisk kvinner), 90% av de som kommer burde aldri fått komme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar