søndag 2. mai 2010

kjør på i lofoten

Start olje-utvinning i Lofoten så fort som mulig. Drit i fisk og annet tull - olje er viktigere enn mat. Og det er viktigere å please LO enn å ha en langsiktig, bærekraftig politikk. Selg oljen til utlandet og kjøp aksjer for penga. At det er en ørliten olje-ulykke i USA for tiden spiller ingen rolle - det kommer ikke til å skje i Norge.

Slå opp ironi hvis du ikke vet hva det er.

Jens Stoltenberg er Norges mest konflikt-sky person. Han er kun interessert i å beholde makta, andre hensyn er fullstendig underordnet.

VG 20100504: Olje-opprydding kan koste 70 milliarder kroner

VG 20100502: Frykter rensetiltak vil gjøre vondt verre. Bellona skeptiske til oljeryddingstiltak

VG 20100502:
Uvær skaper problemer for oljeryddingen


VG 20100604: Oljekatastrofen rammer dyrelivet hardt ...og slik er oljesølet ventet å spre seg

10 kommentarer:

  1. Bellona
    De er jo skeptiske tl det meste, men de har ingen egne ideer...

    SvarSlett
  2. Norge har strengere krav enn USA,der ble dette for "dyrt" LOL.
    http://www.dagbladet.no/2010/05/01/nyheter/utenriks/oljeutslipp/11531297/
    Så risikoen på Norsk sokkel er mye lavere.
    Det er mye farligere med alle rustholkene av noen tanskip som går langs kysten vår, men det er det ingen som bryr seg om!

    SvarSlett
  3. ja de har vel det,,,,,,,,hvor mange nestenulykker du hører om, det ca 1% VIL JEG ANTA det ble snakket om 0 null utslipp,,det er helt umulig å gjennomføre

    SvarSlett
  4. Hva er dette for noe sutring? Skal vi nå plutselig bry oss om et par måker med olje på vingene utenfor kysten ved USA?? Olje er viktig for oss, det er ikke uten grunn at jeg kan kjøre min Audi A8 som bruker 3 liter på mila uten å ha dårlig samvittighet! Nei bor i vei utenfor lofoten, jeg vurderer fakisk å gå til anskaffelse av oljefyr på den 500 kvm stora hytta mi!

    SvarSlett
  5. Det har vært utrolig lite skriverier om boring i lofoten etter at ting gikk galt utenfor Lousiannas kyst. Kanskje dette var en tanke vekker som måte til. Kanskje folk nå begynner å forstå hva vi må ta vare på.

    SvarSlett
  6. jeg synes faktisk at de skal kjøre på i Lofoten, også i Barentshavet. Du kan ikke sammenligne USA med Norge.

    SvarSlett
  7. Fire av ni avfallsbrønner i Nordsjøen har hatt lekkasjer de siste tolv årene, og man har mistanke om at det lekker fra en femte Brønn. Heldigvis dreier golfstrømmen bratt mot nord fra norsk sokkel, så lite av dette når land. Men i Lofoten vil ikke dette være noe problem. Det er tross alt moderne norske mennesker (feilfrie verdnsmestere)som vil utvinne oljen, og selv om boringen vil finne sted mellom 10 og 15 kilometer fra land samt at havstrømmene her slår rett inn mot kysten, så vil det å snakke om risiko for lekasjer etter 2010 være det samme som å si at luftfart i fremtiden ikke vil være 100% trygt.

    SvarSlett
  8. Anonym:

    Idiot!!! Du aner ingenting! "Et par "måker" med olje på vingene"?? Du er tydeligvis tilbakestående... Oljen er viktig for oss, nei, vi hadde klart oss uten! Og uansett skulle det være undøvendig å søle den ut ved klovneskap så den ødelegger naturen! Eller ville du druknet i olje, du også?

    SvarSlett
  9. Anonym med Audi A8:

    Successful troll is successful....

    SvarSlett
  10. Mari, Mari, Mari.
    Du sier anonym ikke aner noen ting?
    men det er du som beviser at du ikke har en tråd i virkeligheten. Du mener å påstå at om norge hadde sluttet all oljevirksomhet nå så hadde vi klart oss? hehe.. er forferdelig trist å lese deg si noe sånt. at du kan ha så liten forståelse om hvordan landet vårt fungerer og hvor ufattelig stor rolle oljen har å si.
    Hva skal vi leve av i morgen om oljen vart borte? hva skal vi eksportere og hva kan skape arbeidsplasser for alle di tusen som jobber i og IKKE MINST rundt olja?

    SvarSlett