fredag 16. juli 2010

NORSKE JENTER MÅ PASSE SEG

Nok en voldtekt fra våre nye landsmenn, av en norsk jente i begynnelsen av 20-årene.

Området på nedre Ullevål tyter av en eller annen grunn av negere. Det er jo nesten beste vestkant så det er litt rart. Har sosialistene velsignet området med gratis boliger til våre nye landsmenn?

Det er ikke spesielt smart av norske jenter å ta følge med negere hjem fra byen. Nordmenn generelt, og norske kvinner spesielt (der de stemmer frem SV) er ekstremt naive.

VG 20100716: -Kvinne voldtatt i Oslo. En kvinne i begynnelsen av 20-årene skal ha blitt voldtatt av en mann på Nedre Ullevål i Oslo natt til fredag.

Dagbladet 20100716: - Kvinne voldtatt i Oslo i natt. Skal ha blitt voldtatt i leilighet etter å ha blitt med en mann hjem fra byen.

12 kommentarer:

  1. wow! negere? hvordan du vet at det negere som voldtekt henne? det kan være en norsk mann., det ikke smart bare av norsk jenter å ta følge med en fremmede hjem fra byen, dette går til alle jenter.

    SvarSlett
  2. Det var voldsomt å trekke en konklusjon om at det var en "neger" faktisk som skal ha voldtatt denne kvinnen. Hvor i artikkelen til VG står det om hvor voldtekstmannen var fra??? Du burde passe deg selv, sånn som du trekker konklusjoner - ikke bra ;o((
    Men du har rett i en ting, det er ikke bra å bli med fremmede menn hjem, uansett hvor de kommer fra i verden.

    SvarSlett
  3. et annet spørsmål er hvorfor blir du med noen hjem fra byen om du ikke har planer om noe mer?

    SvarSlett
  4. Du må lære deg å lese, det står ingen sted i artikkelen om at det er en "neger" som har voldtatt den stakkars jente. For alt du vet det kunne ha vært en europeisk mann med blondt hår og blå øye. Dessuten må du lære deg at "N" ordet er nedlatende og rasistisk.

    SvarSlett
    Svar
    1. Du er hysterisk og det er fullt lovlig å bruke ordet NEGER. Lykke til med rasisthysteriet.

      Slett
  5. Utdanningen din har ikke hjulpet deg mye, siden du i året 2010 kaller folk med mørk hud for neger. Hadde du lest litt kultur og historie i prosessen samt reiste litt ut av hvor en du kommer fra hadde du sikkert lært deg at det ikke er lengre akseptabel å bruke slike språk!

    SvarSlett
  6. neger,neger,neger,neger,neger,neger,neger,neger,neger,neger for han var en ekte hottentott!!!

    SvarSlett
  7. 5 års utdannelse og det er dette du klarer å spy ut?

    Jeg ser også at du er for miljøvern og stemmer FRP! To ting som overhodet ikke går hånd i hånd!

    Jeg tror du har skippet norskfaget på skolen, du kan verken lese eller analysere en artikkel...

    Hilsen en som har 17 års utdannelse, og som fremdeles holder på!

    SvarSlett
  8. Rødt/Sv/Ap liker å ta inn slike mørke jævler fordi at de syntes det er spennende å blande raser og kulturer. Det som da skjer er at det ikke kommer til å være EKTE norske mennesker igjen tilslutt. Slikt ødelegger landet. det klarer ikke sosialistene å se. De tror de redder verden med å ta inn slike FREMMEDFOLK til landet. men det som skjer er at den NORSKE kvinne blir VOLDTATT og ØDELAGT FOR LIVET. bedre at utlendingene holder seg hjemme i landet sitt enn at EN NORSK KVINNE BLIR VOLDTATT. SV SIN FEIL. alle som stemmer sosialistisk skulle blitt voldtatt, så kunne de kjent hvor jævlig det er!

    SvarSlett
    Svar
    1. Du ser realistisk på det.

      Slett
  9. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10034835 her har du en sak du kan slukte!

    SvarSlett