lørdag 5. september 2009

Innvandrings-eksperimentet fortsetter

Man skal ikke langt øst i Oslo før man føler at man bor i et annet land, et muslimsk/afrikansk land - som nordmann føler man seg ikke lenger hjemme. Politikerne har fullstendig mistet kontrollen. Norge burde forby mannlige muslimske innvandrere, og prioritere kvinner - de er undertrykt og det er de som behøver hjelp, og det er de som ønsker å integreres. Burka, burkini etc burde førbys.

I USA er det et krav at man er patriot for å bli president - det så vi i valgkampen der for et år siden. I Norge er det ikke stuerent å være norsk patriot. Jeg vet ikke hva som har gjort nordmenn til slike dum-snille, naive og svake mennesker, kanskje er det Ap/SV-retorikken. Det fungerer som en kollektiv hjernevask. Det er kun to grunner til at norge kan gjøre som de gjør nå - mye olje og liten befolkning. Vel, det varer ikke evig, og kanskje det er lurt å tenke litt frem i tid.

Om endel år er vi uten olje og med en massiv muslimsk befolkning. Da blir det neppe så hyggelig i lykkelandet det norske sosialdemokratiet. Da vil nok uføretrygdete Ola og statlig-ansatte Kari få seg en liten bakrus.

Jens Stoltenberg er forøvrig noe av det mest makt-kåte og kyniske jeg noen gang har sett. Han brenner opp oljen og overgir norske landområder til muslimer - for stemmer til seg selv. Ja det er noe til kar.

Innvandrer angriper nordmann med kniv utenfor butikken, pga uenighet om vikeplikt i trafikken. Dreper han nesten. Innvandreren blir ikke engang satt i varetekt:
2009-09-05 VG: Frp-Sandbergs nevø angrepet med kniv: Jeg kjempet for livet mitt

Her er det noen muslimer som banker barna sine. Barnevernet har overtatt ansvaret for de fleste av deres mange barn - og etter gjentatt vold mot barna møter nå foreldrene i en tingrett på Sørlandet, tiltalt for familievold (straffeloven 219). Jeg vet ikke hvor mye disse muslimene totalt koster norske skattebetalere - men det er sikkert ikke lite, dersom man summerer opp alt av trygder de mottar, barnevernets utgifter, rettssaker. Og sikkert mer. For min egen del må jeg bare si at det er ikke dette jeg ønsker at skattepengene mine skal gå til.
Litt ekstra ironisk blir det når man tenker på hvordan de to norske gutta som sitter i fengsel i akkurat - Kongo - blir behandlet. Norske myndigheter er mer villige til å bruker penger på innvandrere fra kongo enn de to. Jeg synes det er litt rart.
- Banket barna med belte. Foreldrene fra Kongo mener muslimske skikker bør frifinne dem

118 kommentarer:

  1. Personen skulle været satt i fengsel med en gang. At han er satt fri er en skandale.

    SvarSlett
  2. jag fanskapet ut av norge,greier dei ikke å oppføre seg, UT.

    SvarSlett
  3. Få dritten ut av norge! Hælvete Heller! Skal vi reise til Mongoland med øks og sværd og vise at vi er vikinger kanskje!?

    Eller skal vi være dumme og betale 10.000kr per invandrer vi får ut av landet!? hælvete heller.
    gJØR DE NOE Gærli så skyt dem! hælvetes bikkjer dem ær! BLIR BARE MERE OG MERE RASSISTISK VÆR GANG EG LESER VG'N! JÆVLA MULSIM FAEN SOM DREPER OG LAGER HÆLVETE I NORGE HELETIDEN! KANSKJE PÅTIDE AT VI SLIPPER LØS RAGNAROCK!

    SvarSlett
  4. Politikerne har bommet VELDIG .
    Dette en gang vakre land Er innvandert av gaudere fra alle kanter og for alltid ØDELAGT.

    Skulle så gjerne ha sett at at Vi som de lagde grupperinger slik de gjør og får utryddet de en gang for alle !

    Nå runder straks tallet EN MILLION gaudere i landet her og det skal aldri ta slutt, tygg litt på det , men ikke for lenge ..... De er her for å ta over !

    SvarSlett
  5. Fantastisk evne til retorikk og formulering her gitt.

    SvarSlett
  6. send alle voldlige utlendinga ut av landet.......

    SvarSlett
  7. Ikke rart nordmenn blir rasistiske. Skal vi bare sitte her å godta at de tramper på oss som de har trampet på sitt eget folk. Hvem klarer å vise sympati for så usympatiske egoistiske mennesker?? De skulle vært takknemlige for muligheten det er å få komme til dette landet!!

    SvarSlett
  8. Vi har et rettsystem som er basert på kulturen og sosiale spilleregler som nordmenn har brukt mange år på å etablere. Nå kommer det horder med personer fra totalt andre kulturerer og ikke minst andre religioner som overhodet ikke er integrert og følger disse spillereglene. Rettsvesenet og den politiske eliten driter en lang marsj i det hele og tror alt er så bra i lille Norge. Nei, bruk nå stemmeretten din og velg et parti som har fortått dette og som vil gjøre noe med saken!

    SvarSlett
  9. Spesielt ille er det at de av våre nye landsmenn som sier seg å være i psykisk ubalanse etter en ugjerning , får full behandling samt god og dyr oppfølging betalt av skattepengene VÅRE .

    Detter landet er SKIKKELI skakkkjørt av VÅRE
    JÆVLI FÆIGE POLITIKERE !

    TENK 3 GANGER FØR DU AVGIR DIN STEMME DENNE GANG

    SvarSlett
  10. Ei kule koster ikkje stort..

    SvarSlett
  11. Kjære Åse

    Vi som prøver å forsvare dette landet er mere opptatt av dèt enn politisk korrekt RETORIKK og riktige formuleringer.... Det har Vi overlatt til de ordentlige ...ja TILSYNELATENDE slike rødstrømper som Deg , og Du ser da vel hvilken vei det går .... Joda Åse ...det går rett til HELVETE , og ja Åse Jeg iler ut på badet og vasker av meg ufinheten med grønnsåpe ...for dèt virker.

    SvarSlett
  12. jeg er en utendlansk jente på 14 år. jeg er delvis enig i det dere kommenterer. kommer man til norge fordi man er flyktning bør man VÆRTFALL følge loven. det er det eneste staten krever av de som lager faenskap, men den eneste tingen staten krever av dem kan de ikke holde!
    skammer meg nesten som utlending selv i disse tider hvor folk dømmer alle i en kam. jeg har ikke gjort noe ulovlig. ikke familien min heller, men siden vi er utenlandske blir vi sett på som de kriminelle!

    SvarSlett
  13. Begyn med å stemme riktig parti folkens! FRP!

    SvarSlett
  14. Ja send fanskapet ut av landet

    SvarSlett
  15. Enig med jente 14år, og hvem lager disse problemene jo STATEN er ulven, hadde dei klart sin jobb var ikkje landet snart fyllt opp av kjeltringpakk ,men folk som trenger hjelp.. stem FRP det er vår siste skanse.

    SvarSlett
  16. Synd at du føler dette jente 14.

    Men alt for ofte opplever vi slike ting i Norge.
    Det var ikke slikt før, og det at det har kommet så mange innvandrere er en belastning på hele systemet som må betale for alle som kommer og ikke har eller vil jobbe.

    Jeg synes dere kan være her midlertidig men ikke få Norsk statsborgerskap. Vi skal kunne sende ut de vi vil når som helst.

    Hadde vi vært i et av deres land så hadde vi ikke kunnet holde på slik, og det er rett og rimelig at dere heller ikke kan holde på slik her.

    At innvandrere vet at Norge er et land med dumme politikere og mye penger er jo lett å se på den strømmen med innvandrere om kommer. Selv har vi masse problemer med både pakistanere og kurdere her hvor jeg bor. De kommer i gjenger og banker opp Norsk ungdom som er i mindretall. Så at vi har fått nok er det ingen tvil om. Det kommer til å ende med et blodbad eventuelt en borgerkrig. For slik som landet er på vei nå så kommer mange til å reagere.

    Og jeg synes det er synd at det går utover mennesker som deg, som kommer til landet og oppfører deg ordentlig. Men skal vi beholde landet vårt så må de fleste ut. Se bare hvor mange land kurdere, pakistanere og somaliere har spredd seg til. Alle disse kunne helt sikkert ha tatt tilbake landene sine, men det er penger de fleste er ute etter...

    SvarSlett
  17. Ikke nok med at NOEN av våre Nye eller tilkomne Landsmenn gjør Lovbrudd og Ikke blir straffet for ugjerningen , de får behandling og masse dull og Fy på lanken ( i Deres hjemland ville de flèste blitt hennrettet )

    Vi bør huske hvilke personer som regjerer i dette landet og om mulig få en forandring på dèt!

    Jeg sitter med en stemmeseddel her som FRP skal få , det ENESTE parti som om mulig kan få gjort noe fornuftig i dette tilkommende VALG.

    Fornuften MÅ da være å få sende lovbrytere hjem dit de engang kom ifra.

    Kjære landsmenn stem FRP

    SvarSlett
  18. Her ser du snille dumme norge, sleppe fri ein som prøver å drepe ein stakkar redd normann som kjemper for live sitt på vidoe overvåkingskamera..
    Men i kongo sitter to normenn sikta for mord å spionasje, kun fille bevis på da di beskylder normenna for.. dei risikere fem ganger dødstraff å krever norge for 3000 milliarder kroner, eller 30 milliarder kroner, di vett faen ikkje ka penger er engang, å dei skal norge ha respekt for?? Tre ganger dødstraff på han med tapetknive, å krev lande hans for 15 milliarda, å gi ein milliard til offere.. me er alt for snille i norge, stjele di så lite som ein gran nål fra naboen sitt tre, så send da heim!!

    SvarSlett
  19. "Jente 14" Det er du som skjarer alle over en kam, stakars deg din jævla dritunge.
    Dette tilfelet er enkeltstående og politiet tar seg av dette, leg merke til de Norske som drar ute i helgene driker seg fulle forsøpler gater knuser flasker urinerer på gata slås med hverandre mm. De som komenterer her er kun en fåtall rasistiske svin som skjuler seg bakk anonnymitet og prøver å få ut alt det desperate de har inne i seg, men hvis de kommer ute av norge så er de guta som "engler" jævla feiginger

    SvarSlett
  20. Hei folkens,
    Det er for jævlig å lese alt dere skriver her. Saken er ikke ferdig etterforsket. Vent med dømminga.
    Hvis du stemmer på Frp og tro at de skal sende ut de som begår kriminelle handlinger, bør tro om igjen. Frp selv begår mye kriminalitet uten at dere vet om det. Hva har vi rettsvesenet til? skal Siv Jensen og Per Sandberg være nye dømmere for Norge? Hvor langt de kommer i Stortinget tror du? Dere går på dette med invandring og kjører dette jævle stort. Frp lurer dere alle. Politikk handler ikke bare om invandrere, husk at det er livet vårt. Dere stemmer på et parti som er blottet for alle andre områder som er viktigere enn invandrer debatten.
    Hva med skole, helse, økonomi, arbeid, rettigheter osv. Frp sier bestandig at Nordmenn er naive og dumme og de bruker dere vanlig folket i dette eksperimentet og vinner stemmer på det.
    Vær vennlig og analyser før du skriver så mye dritt om andre. Se deg selv i speilet først.
    Stem på alle andre enne Frp og gi Norge en god mulighet til å klare seg gjennom økonomiske krisen og arbeidsledighet.
    Hilsen
    En Invandrer som bryr seg om Norge!
    Jeg er enig i at de som begår kriminelle handlinger må straffes og evt. kastes ut av landet. Vi samler på mye søppel. Men ikke dra alle under èn kam.

    SvarSlett
  21. Ein trong ikkje væra nynazist, gammalnazist,rassist eller føle trang for å stemme FRP .... Men det hjelper !!!

    STEM F R P

    SvarSlett
  22. De rødgrønne er jo totalt blinde og døve overfor alle de problemene som utlendiger skaper for nordmenn. Voldtekt, ran, kniv/våpen-bruk osv. er det som regel utlendinger som står for.
    Og myndighetene er helt tafatte og handlingslammet!!
    Frp får min stemme i hvertfall.

    SvarSlett
  23. Tillslutt vil folk ha fått nok og det vil bli et nytt holocaust i europa hvor man vil utrydde pakket som har strømmet til i alt for stort antall i alt for mange år. Foreløbig er ikke mange nok forbannet, men dette tallet øker for hver dag etter som fler og fler får opp øynene for hvordan våre nye landsmenn "takker" for vår gjestfrihet.

    SvarSlett
  24. De som ikke klarer å forholde seg til norske låverog regler,send dem ut av landet og slekta deres så kansje de forhåpentligvis skjønner alvåret,det er å håpe.Regjeringa skape rasissme.Når indvandrerne selv sier at regjeringen må slutte og hvere så naiv å gjøre noe med indvandringspoletikken og de ikke gjør det.da bør den gå.Stem FRP så kansje det skjer noe.Godt valg!!!!!!

    SvarSlett
  25. jeg mener at kriminelle utlendinger bør kastes ut av landet. men jeg mener også norske folk bør skjønne at alle innvandrer ikke er kriminelle!!.
    jeg selv er en innvandrer gutt på 16år. jeg har ikke gjort noe ulovlig her i Norge og det har ikke foreldrene mine gjort. vi er heller ikke av de som sitter på ræva uten jobb og krever penger av staten. MEN DET ER VELDIG SYND AT NORSKE FOLK SER ALLE UTLENDINGER SOM KRIMINELLE. JEG FØLER MED DEG JENTE 14ÅR!!!!!!1

    SvarSlett
  26. Ja der er mange ufysne innvandrere her, så å ta alle innvandrerne under en kam er det eneste rette når de sniker seg rundt i fåreklær dessverre. Synd for den lille ærlige delen av innvandrerne, men slik er naturen.

    SvarSlett
  27. Her er det mye Lørdagsfyll ....

    Klarer FRP virkelig å få bukt med innvandringen alene ?

    Sorry ..... Neppe ....

    SvarSlett
  28. Nå skjer ikke lenger slike voldshandlinger begått av innvandrere og asylsøkere bare i storbyene, men også på mer perifere steder som Ørmelen i Verdal. Asylmottak spretter opp som paddehatter og er heller ikke lenger kun forbeholdt de større byer.
    Dette vil helt sikkert gjøre sitt til at de som bor mer grisgrendt til, nå også vil få disse problemene stadig tettere innpå seg og også de må begynne å forholde seg til dette. Selv sauebonden i Ulvik håper jeg skal få merke dette på sitt hjemsted og ikke bare avfeie dette som om det hele ikke var noe problem.

    SvarSlett
  29. Vi bor ikke langt fra sørumsand hvor det var ran av en fam. for ikke lengesiden !
    Før ranet sa min far (77) at han gjerne skulle tatt en spassertur i oslo siden det er mange år siden sist , men han tør ikke pga. at han er redd for å bli ranet eller stikki ned av en tilfeldig ikke norsk !
    DET HER HOLDER FAEN IKKE....... SKAL IKKE GUBBEN FÅ GÅ I FRED ?

    SvarSlett
  30. Hadde offer og gjerningsmann byttet roller, så ville Sandberg allerede vært vareteksfengslet tiltalt for forsøk på forsettelig drap og rasismeparagrafen.

    Det viser at det sosialistiske styrket vi stortsett har hatt siden andre verdenskrig har slått feil.

    Nordmenn har krav på å være trygge i sitt hjemland, alle utlendinger som har vært tiltalt eller mistenkt for kriminalitet mot nordmenn bør utvises.

    SvarSlett
  31. De som slipper inn disse menneskene fra den tredje verden er landsforædere.
    Vårt lille land tåler ikke mer.

    SvarSlett
  32. Spiller ingen rolle hva du stemmer. Alle partier her til lands er jo helt dødfødte alikavel.Men at FRP er det partiet som ligger oss nærmest hjertet rår det ingen tvil over hva angår innvandring.

    Min stemme går til Frp det er helt klart,men om de kan få orden på all dritten tviler jeg på.

    SvarSlett
  33. Leser mye rart her, men er stort sett enig i det meste!
    Det er synd at så mange kommer hit til lande kun for og lage faen skap. Når en fyr flyr på en annen med kniv på grunn av en kjøre feil, å hendelsen blir filmet, og alikevel blir han løslatt og får gå fri. Det samme gjeller Mulla Krekar, en person som blir dømt for og være en trussel mot rikets sikkerhet får gå fritt rundt i landet er langt bak mål!
    Det er synd at disse personene ødlegger for de som faktisk kommer til landet og oppfører seg som folk!

    Nei det er som mange sier her, om vi skal ha sjans til og kunne luke og kaste ut de som kommer for og lage faenskap er det kun ett pari som man kan stemme! Min stemme går i år til FrP uten tvil!

    - Jodda

    SvarSlett
  34. kan ikke stemme på et parti pga. en sak ! Må prøve finne noe som er oss alle forunt , aner ikke hva jeg skal stemme , men ikke Frp

    SvarSlett
  35. Her til lands blir man automatisk betraktet som en nazist om man sier man er patriot. Synd at det skal være slik. Jeg legger skylden på venstresiden og sosialistene.

    De kommer til å angre den dagen Norge ikke har oljepenger, og vi må betale trygd og pansjon til innvandrer som aldri har gjort en dritt for Norge

    SvarSlett
  36. Det gjør vi jo allerede så angre trenger de ikke vente på !

    SvarSlett
  37. Fy fanden for noen kloakk rotter vi har dratt inn i kongeriket , er det sånn at nordmenn er noen god troende fjols ? Sløve snillister som stemmer på sosialistene av gammel vane , selv om vi ser at friheta og landet går lukt ned i helvete på første klasse ? Vi har et alternativ FRP!!!!!!!!Et land uten sosialisme er et land i framgang!!!!!!!!!

    SvarSlett
  38. Det er en skam at lov og rett er gjenom syret av venstre sida , vi er styrt av kyniske svin (stoltenber og co) som alldri har brydd seg om verken folk eller land , det er for jævlig at folk stemmer på slikt avskum . VÅKN OPP

    SvarSlett
  39. Høyre er kansje et alternativ hva vet jeg ? men
    Frp er ikke istand til å lede saueflokken enda
    desverre vil sikkert mange si !
    Hadde du giddi se litt helhet å ikke bare skrike
    svartinger , ville du kansje forstå hvorfor !

    SvarSlett
  40. Ja dette virket som en liten nazi gjeng :) Dere tror at FRP skal fikse alt, bare å lukke grensene (pg øynene for resten av verden) så går vel alt fint... Dream on.

    Nei, tenk litt om.. Vi er et land som tar vare på folk og er fredelige. Snakke om ny holocaust ? Direkte rasistiske kommentarer ?

    SvarSlett
  41. Innvandringseksperimentet fortsetter... Siden vi ikke har lykkes ennå, så fortsetter vi til vi får en suksesshistorie. Får vi ikke den suksessen, så gir vi oss aldri. For innvandring vil vi ha om vi så blir islamisert eller ikke. Det viktigste er å importere så mange at det blir ikke-vestlig flertall i Oslo innen 20 år ihht. SSB.

    Jeg kjenner en enorm politikerforrakt.

    SvarSlett
  42. Jeg har jobbet siden jeg ble 13 år og betalt skatt følgt regle ,normer,lover og deltatt i samfunnet så hvordan tør du å kalle meg tyv snik og hva faen dere måtte komme på men vet en ting jeg trenger ikke å overbevise dere at jeg er en god borger
    det skal jeg ikke heller fordi jeg vet jeg det.

    Hvorfor tror noen av dere at dere elsker dette landet mer enn meg?

    forresten jeg jobber 14 timer nesten hverdag siden jeg ble 18

    SvarSlett
  43. Siden 1900 har det blitt drept flere nordmenn av folk fra Somalia, enn av ulv. Likevel er det ulven vi skyter.
    I rest my case.

    SvarSlett
  44. Høyre er jo et like naivt parti som apsv . Har gått grundig igjennom samtlige partiers program . Det eneste framtidsretta og noenlunde intelligente program er det FRP som har . Ikke bare svada som venstre sida lurer folk med gang etter gang . Å da har jeg sett helheten .

    SvarSlett
  45. Per Sandberg er selv straffedømt:

    Han ble i 1997 dømt for å skalle ned en innvandrer.

    For dere som tviler - Sjekk Wikepedia sitt oppslag om Per Sandberg

    SvarSlett
  46. *****

    DETTE HAR LIKE MYE MED RETTSYSTEM / STRAFF Å GJØRE SOM MED INNVANDRER-POLITIKK.

    *****

    Uansett, FRP, er mest fornuftig på disse områdene. Bruk stemmen din riktig denne gangen!

    Hilsen UTLENDING på 23år

    SvarSlett
  47. Bra da skal Sandberg å FRP få min stemme , fordi vi trenger politikere med bein i nesa ikke feige sjakaler .

    SvarSlett
  48. Dere skal huske på en ting å det er at uten fremmedarbeidere stopper norge ( Frp. enig i det ) , men stort sett alle jeg har snakket med er enige i at dette går over alle støvelskaft og at noe må gjøres NÅ ! Det her begynner folk å bli dritt lei av , men å rope på Per Sandberg er vel det samme som å drite i den ene hånda og ønske i den andre så kan en se vilken hånd du får mest i , ( dritt ? )

    SvarSlett
  49. I Norge er det stort sett det samme om det er rødt eller blått som styrer, det har vi sett de siste 30 åra. Vi har det like bra uansett.
    Men med denne ukontrollerte strømmen av utlendinger som innvaderer landet er blitt et stort problem.
    Og så lenge ikke myndighetene klarer å kontrollere de som allerede er her, må det bli en stopp snart. Integreringa er jo helt mislykket. Eneste de får omtrent er en plass på et mottak og sosialpenger i hånda.

    Forøvrig vil jeg ikke dilte etter saueflokken, de såkalte "politisk korrekte", så derfor stemmer jeg Frp.

    SvarSlett
  50. Hei! Kjempe innlegg, som jeg skulle sagt det selv. For guds skyld hehe ikke stopp bloggen, og til dere som tror at norge vil stoppe opp uten ikke vestlig innvandring, tenk en gang til.
    Mvh
    Gutt oslo 31 år

    SvarSlett
  51. Hva skal vi med innvandrere her i landet?? Jo vi trenger disse til arbeidskraft sier de rødgrønne sauskallene. 75% av alle ikke vestlige innvandrer er trygdet av staten. Da må jeg virkelig spørre: hvis jeg trenger 4 mann til arbeid i min bedrift og bare 1 av dem gidder å gjøre noe, skal jeg da fø på de andre tre av bedriftens lommebok? Satans søppelregjering.

    SvarSlett
  52. ikke bry dere om at han er ute igjen. Det varer ikke lenge. Om noen uker sitter han hjemme og tygger khat døgnet rundt i 3 måneder med Storbergets fotlenke rundt ankelen.

    SvarSlett
  53. Akkurat denne gangen var Espen Sandberg på denne siden av loven, stort sett er det han selv som er angriperen

    http://www.dagbladet.no/nyheter/2003/01/19/359081.html

    SvarSlett
  54. Har lest alle kommentarene her. Fulgte blogglinken fra VGs oppslag.

    Må si jeg, enda en gang, er opprørt. Over en slik hendelse, som igjen er begått av en innvandrer/utlending. Problemet med debatten nå er at straks man påpeker dette, enten som privatperson eller i mediene, så blir man beskyldt for å være fremmedfiendlig/rasist osv. I seg selv tragisk.

    Av kommentarene å dømme så virker det også som om de tror at alle negative kommentarer, er ment for dem. Jeg tror de fleste oppadgående nordmenn ikke dømmer alle under en kam. Jeg blir oppriktig glad hver gang jeg møter personlig, eller ser via mediene, utlendinger som snakker bra norsk, har jobb og mening med livet, og er respektfulle for den norske kulturen. Det er klart mange vil være her fordi vi har et fritt og godt samfunn.

    FrP er et alternativ ja. Jeg har selv stemt partiet for tredje gang i et valg, mens jeg før alltid stemte Høyre.

    Selv mener jeg FrP burde spilt mer "politisk mynt" på slike saker.

    Og folk er historieløse. Har de glemt at nesten alle strenge forslag ble lansert av Carl I. Hagen på 80-tallet, forslag nå selv Sv til nød kan/må akseptere, og den gang ble FrP kalt rasister.

    Hva med somalieren "Erik Bakke", som ble drept som hevn (av familien til en mann "Erik Bakke" drepte på 90-tallet). Jeg fikk helt sjokk da jeg leste at myndighetene prøvde å kaste ham ut i ti år! Da de endelig lykkes, kom han tilbake året etter, og søkte nytt asyl! En mann som hadde permanent adgangsnekt til riket fikk altså gå nye runder med søknader og avslag. Hva slags sinnsykt naivt system har vi?

    Jeg tror de regjerende departementer og direktorat er gjennomsyret av naive sosialister ... Det må en ny, streng politisk ledelse for å få skjerpet inn ting.

    Og selv om vi (urealistisk sett) skulle klare "å stenge grensen", så har vi altså titusener av ulovlige asylanter allerede her i landet.

    Lytt på den somaliske jenta som har skrevet bøker om dette. Mange av rådene hennes er "strengere" enn de fleste FrP-forslag. Hun vet hva hun snakker om. Som tolk har hun hørt somaliere og andre fortelle at de vet mer om norsk trygdesystem, enn hun selv vet.

    Og så var det storyen om den 91-årige oslodamen som ble slått ned til blods. Antatt gjerningsmann hadde altså slått ned 16 andre (kjente tilfeller), var dømt til fire år, slapp ut etter to år, og går nå fri. Et fengselsår i Norge er visstnok 9 md.

    Personlig mener jeg alle de mest naive sosialistene burde vært tvangsflyttet til Grønland og andre innvandrertette bydeler i Oslo, og at barna deres burde vært med på å fått opp norskandelen på skolene her. En venn av meg bodde på Grønland en periode (vedkommende er SV-er), sa til meg da vedkommende flyttet: «Jeg er blitt rasist». «Det er du vel ikke!», sa jeg. Vedkommende var forferdet over alt som skjedde i nabolaget ....

    I det hele tatt er jeg supersint på alt som skjer mht innvandring i Norge. Jeg har selv en innvandrerkjæreste, jeg har flere innvandrervenner.

    Men nok er nok.

    Håper FrP og Høyre får samlet flertall, om ikke nå, så i alle fall i 2013!!!

    SvarSlett
  55. Først vil jeg si whow, hva skjer med gjengen. Det er greit og være irritert over innvandere kriminalitet. Men ta og tenk dere om 3 sekunder før dere skriver. Helt enig at og slippe en person som har angrepet en annen med kniv og skadedt noen så seriøst løs uten videre med begrundelsen "ikke fare for gjentagelse" er feil. Det er gjort, han vet det ikke er lovlig, det er nok. Kroken på døra og lyset av.

    Uansett, kritikk til dere som skriver fullt ut total rasistiske ting så offentlig som dette stede.

    For det første virker det mot sin hensikt og skrive STEM FRP rett etter en slik salve. Tror en del mennesker tenker seg om 2 ganger før de vil sitte i samme bås som dere.

    Men, det jeg vil si er at vi nordmen har lakt fra oss øksa på bade etter viking tiden virker det som. Vi er totalt åndsfraværenede. Vi tenker kun på oss selv og sier aldri ifra visst det er noe som er galt.

    Uansett hva det er er den noen få som lager litt oppstyr og så forsvinner det og resten av oss aksepterer det.

    Er sikker på at politikerne kunne innført totalforbud på alcohol og 2 uker senere er det ikke en kjeft som hadde sakt noe. Feige.

    Ta dagens regjering feks. " Vi øker avgifter på ting som forurenser" tatt i et kort ord. Hva hjelper det?

    Ikke en skjiiiit. De eneste som ikke kjører lengere er noen få som prøver og spare penger som klarer og finne andre måter. De som tjener greit gir vel faen.

    Men de det virkelig går utover som det virker som ingen tenker på er småbarns familier med lite penger. De som først må kjøre 1 mil en vei for og levere en unge i barnehagen, kansje en annen skal på skole, for så og kjøre til jobb. Dette må gjøres 5 dager i uka, og blir ikke billig.

    Men nei, staten får inn penger i kassa. Hva blir de egentlig brukt til? Sist jeg gikk ned til brygga og slang en 500 lapp på vannet kom det ikke en lykkelig fisk opp og takka for det reine vanne den 500 lappen lagde.

    Teit sakt jeg vet det, men dummer får jeg ikke sakt det.

    Hva med og ta det der det gjelder, istede for og gjøre biler dyrere, hvorfor ikke gjøre dem billigere, få en nyere og bedere bilpark ville redusere utslipp mer enn og heve bensiavgift, veiavgift, nybilsavgift, bomavgift og alle de andre avgiftene.

    Klima er viktig, og det er noe som må tas tak i, men alt kan ikke fikses med penger.

    Visst de ikke hadde blitt brukt på en bedere infrastruktur selvsagt, men det virker ingen interesert i.

    Vi er så rike osv, osv, osv.

    Hvofor har vi da ikke hurtig gående tog? 4 timer Stavanger, Kristiansand, Oslo.

    Samme nordover, hadde vi hatt tog av denne typen, hadde lastebiler og fly trafikk garantert blitt mindre.

    Jeg vet vertfall at jeg hadde blitt fornøyd visst jeg kunne kommet meg fra stavanger til bergen på noe kortere tid. Bussen tar 4 timer, fly tar 45 min, og koster stort sett 100 kr mer, det er noe som får alle til og tenke "fuck naturen".

    Men tilbake til hovedpoenget. Nordmen er feeeeeeeige. Ingen tørr og si det de mener, ingen gidder og sloss litt for og få noe frem, ingen som tar tak i problemene våre. Til og med politikerene våre er så ufattelig feige med og si noe som helst. Jeg vil mye heller ha en person jeg vet gjør noe galt, noen som jeg har sett feile.

    For da vet jeg hvertfall hva jeg går til, istenden for en eller anne slesk, ekkel, feig og "perfekt" politiker. Alle har et lik i skapet, jeg liker bare og vite hvem det er.

    Tenk dere litt om før dere stemmer i år, jeg stoler mere på det jeg ser en det som er skult. Det er på tide og velge klare personer i dette valget.

    Og de som er klarest, og har vert det en god stund nå er FRP, så ja, jeg skal stemme FRP. Jeg er lei feige bløte Oslo blærer med så mye voks i håret at de sponser Skilanslaget med smøring om vinteren.

    SvarSlett
  56. Hmmm. I artikkelen stod det at gjerningsmannen er en utenlandsk mann med bosetnintgstillatelse.
    Dette innbærer at vi ikke ennå vet hvor i verden denne personen kommer ifra.

    Til opplysning så er det faktisk flere og flere som blir mer voldelige i trafikken. Leste i vinter om en norsk lastebilsjåfør som knuste fronruten til en dame som hadde to barn i bilen. Det hun hadde gjort var å blinke med fjernlysene.

    Før man starter å kommentere på bakgrunn av at man mistenker hvor mannen kommer fra. Husk at det kan også ha vært en svensek, danske, tysker eller franskmann for den saks skyld.

    Ser det er i hovedsak to momenter som blir diskutert. Innvandring og ulike problemer som en følge av dette. Det andre er rettssystemet.

    En nyttig link for å ha tallene mer korrekt i forhold til innvandring er: www.ssb.no/innvandring/
    De fleste innvandrerne som kommer pr.idag er arbeidsinnvandrer som f.eks. polakker.
    Får inntrykk av at det er en del som blander asylsøkere og innvandrere. Rett gjerne på meg dersom jeg tar feil.
    Når det gjelder asylsøknader er vi forpliktet i henhold til ulike internasjonale avtaler og konvensjoner. For hvem vi kan sende hjem og ikke kan sende hjem (jmf krekar-saken)
    For å kunne påvirke disse avtalene i større grad, bør Norge bli medlem av EU. Slik det er idag betaler vi mye for nesten ingen innflytelse.

    Rettssystemet har en stor grunnleggende feil. Feilen er forøvrig noe som beskytter uskyldige fra å bli dømt for raskt.
    Feilen er at det tar for langt tid fra man har utført en straffbar handling til straffen kommer. Skulle den hatt en god læringseffekt burde den kommet ganske kjapt.
    Den andre feilen er at man prøver å straffe samtidig som man skal rehabilitere.
    En enklere måte å løse dette på er å fjerne straffeelementet helt. Og heller begynne å dømme til rehabilitering.
    Dette innbærer terapi, behandling, utdanning, hjelp til bolig, jobb og til å etablere nytt nettverk.
    Dette vil ikke være billig men til gjengjeld så vil man ikke kunne komme ut før man er rehabilitert.
    Feil vil også kunne skje her ettersom intet system som er styrt og laget av mennesker vil fungere feilfritt.

    Mvh
    B.B.

    SvarSlett
  57. Jeg syns mange av disse innleggene er useriøse, men at innvandringspolitikken har blitt et STORT problem i lille Norge er det ingen tvil om. Jeg tør ikke tenke på konsekvensene av denne politikken om 10-20 år hvis dette fortsetter. Er folk klar over hvor stor andel av de insatte i norske fengsler som er ikke vestlige? Dessverre så er de i flertall. Denne trenden snur ikke før politikerne gjør alvorlige grep. Det er mange ting jeg ikke er enig i FRP s politikk, men de er det eneste partiet som ser langsiktig, og at dette vil ødelegge Norge. Min stemme går denne gang til FRP

    SvarSlett
  58. Få med dette også fra artikkelen, :Saken er ikke ferdig etterforsket. Men politibetjent Kjetil Mollan sier ifølge Adresseavisa at politiet fester lit til offerets forklaring. Jeg tror det ligger mye mer bak saken, Vikeplikt er bare en lure ord i saken.

    SvarSlett
  59. Jeg siterer...
    I januar 1997 ble Sandberg dømt for å ha slått og skallet ned en asylsøker på en privatfest i Levanger 2.februar 1995. [14] Sandberg slapp fengselsstraff, men fikk et forelegg på kr 3000.[15]
    I 2006, på samme tid han var leder av Stortingets transportkomité, ble han dømt for overtredelse av trafikkloven, da han ble tatt i å kjøre i 100 km/t i en 60-sone. Dette er, etter Høyesteretts føringer, mellom 5-10 km/t fra å medføre ubetinget fengselsstraff. I stedet ble Sandberg dømt til 21 dagers betinget fengsel, inndragelse av førerkort i 8 måneder, samt et forelegg på kr. 9000 [16]

    Wikipedia

    SvarSlett
  60. Ho ho ho for en latterlig gjeng! For det første, når dere snakker om rotter, svartinger og annet dritt, hvem mener dere da? Flyktninger? lovlige Innvandrere? ulovlige innvandrere?
    Dere mener at all innvandring skal forbys? Kult.... Er dere virkelig klar over hvor mange tusen dansker, svensker og andre "hvite" folk som da forsvinner? Dette er latterlig. Enig at noe må gjøres med reglene. Raskere behandligstider og lang prøvetid mot kriminalitet o.s.v. Men føler det er enda viktigere å få gjort noe med rettssystemet vårt, henger ikke på greip når man får strengere straff for hvitvasking og svindel enn det folk får for insest, voldtekt og drap... Men det er en laaang prosess. Uansett syntes jeg noen av dere lavpanner som skriver her bør lære dere litt mer før dere uttaler dere, dere skader partiet som dere sier dere støtter... Sier som min beste venn alltid har sagt, Frp kunne vært et stort og flott parti hadde det ikke vært for alle uttalelser og skriverier fra dumme lavt utdannede bondeknøler!
    Hilsen en stolt høyre velger som håper Erna gjør virkelighet ut av sammarbeid mellom Høyre, Venstre og det lille dritt partiet krf og at hun holder Frp ute...
    Har allered stemt å gleder meg til å følge valget fra Korea...

    SvarSlett
  61. Det er bare nordmenn som er verdens beste mennesker i hele verden. Det finnes ca. 5milioner nordmenn i hele verden. 5 millioner av 5000 milioner i hele verden. de er liksom engler , hehe. det finnes ca. 1000 miloner altså ca 1 miliard arabere i verden ok! , så hvis vi skal ta ett regnstikke og finne ut om hvem som er verst folkeslag. hehe så er det dessverre nordmenn. Ikke for og gjøre noen vondt, men det er sannheten, les litt historier om hvor dere stammer fra!? dere stammer fra vikkinger.
    Så man tenger ikke og kryddre mye når en innvandrer gjør noe galt.
    Hvor ofte hører vi om drap, ran, pedofili grep på små barn på avisa. Og hvem disse menneskene er !? de er dessverre etniske norske.

    SvarSlett
  62. Hmmm...Kjenner at patriotismen våkner litt i meg når jeg ved en tilfeldighet dumpet ned på denne siden. Mine tanker går til de som en gang bygget opp dette landet og jobbet hardt for å få Norge dit vi er i dag med et velferdssamfunn. Vet dagens barn/ungdom og invandrere HVORFOR vi går i 17.mai tog? Hva betyr norsk historie for dem? Hvordan vil Norge se ut om 20 år? Vil du bli pleiet av en som ikke kan snakke norsk hvis du en dag kommer på sykehjemmet? Det skjer i dag og det kommer i større grad til å skje i fremtiden...Du er en del av fremtiden...

    SvarSlett
  63. Her var det mange latterlige mennesker.

    Hilsen en landssviker (siden jeg ikke er en trist rasist, lol).

    SvarSlett
  64. Det var godt sagt om at jeg er en del av fremtiden. Men man må huske på at enhver innvandrer har sine bakgrunn som også må respekteres. Kan ikke begynne og gå for langt med integrering til at en innvandrer må glemme alt av hans tradisjon og ikke minst religion for og leve her i landet. Det er dette det handler om.

    SvarSlett
  65. Kjenner det selv når folk ligger i 60 i 80sonen så tar jeg forbi kjøring, så gasser de på, så jeg må legge meg bak igjen, da får jeg den feelingen av å kjøre etter de, med sønnen i baksetet, så ta fram kniven og kutte vedkommende opp i masse biter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Utrolig at folk slipper unda dette......Naive drittnordmenn som stemmer sv/ap, føl skylden, risp dere selv på ryggen med piggtråd, judaser!

    SvarSlett
  66. Du mangler litt kunnskap. Les her.
    Jeg siterer...
    I januar 1997 ble Sandberg dømt for å ha slått og skallet ned en asylsøker på en privatfest i Levanger 2.februar 1995. [14] Sandberg slapp fengselsstraff, men fikk et forelegg på kr 3000.[15]
    I 2006, på samme tid han var leder av Stortingets transportkomité, ble han dømt for overtredelse av trafikkloven, da han ble tatt i å kjøre i 100 km/t i en 60-sone. Dette er, etter Høyesteretts føringer, mellom 5-10 km/t fra å medføre ubetinget fengselsstraff. I stedet ble Sandberg dømt til 21 dagers betinget fengsel, inndragelse av førerkort i 8 måneder, samt et forelegg på kr. 9000 [16]

    Wikipedia

    SvarSlett
  67. Jeg lurer på om det virkelig er denne såkalte vikeplikten som er grunnen......

    SvarSlett
  68. Heller "dumme, lavt utdannede bondeknøler" som stemmer Frp enn bortskjemte sosser som stemmer Høyre. Og har så "høy" utdanning at man ikke vet at incest skrives med "c"..
    For meg kan de like gjerne hive ut dansker, polakker o.l. i samme slengen. Har de ikke norsk statsborgerskap så hiv de på hue og ræva ut hvis de gjør noe alvorlig kriminellt. Så blir det fort slutt på soningskøene også.

    SvarSlett
  69. Espen Sandberg sto fram i Trønder-Avisa (2003) og anklaget politiet for dårlig behandling. http://www.dagbladet.no/nyheter/2003/01/19/359081.html

    SvarSlett
  70. Sandberg betalte nok bota si med sine egne penger, mens hvilke penger bruker invandrerne.... skattepengene?

    SvarSlett
  71. Problemet med våre dumsnille politikere er at de ikke skjønner hvor lite og sårbart Norge er.
    Vi skal liksom være så store å hjelpe gud og hvermann.
    Vi er ca. 4,7 millioner innbyggere, en god del av dem invandrere.
    Normenn får kanskje 2 barn i gjennomsnitt og innvandrere kanskje 4-6 barn + litt familie gjenforening.
    Behøver ikke å være et geni for å se hvor dette bærer hen.
    Håper for min egen del at jeg ikke får oppleve den dagen etniske Nordmenn er i mindretall.

    Å NEI jeg er ikke rasist!
    Jeg elsker landet mitt og vil bare ikke at det skal bli kjørt i grøfta av dumsnille politikere.

    JA, vi kan hjelpe de som virkelig trenger det men ikke enhver lykkejeger som tropper opp på døra.

    SvarSlett
  72. Er det noen som kan forstå hvrodan politiet kunne la denne mannen gå fri? Hvis en nordmann er full og tisser på gata blir han jo satt i arrest med en gang. Hva tenker politiet på? Har vi et system hvor utlendingene blir favorisert over våre egne landsmenn. Heldigvis er det valg og vi kan bare håpe at folk nå har fått nok av politikernes snillisme.

    SvarSlett
  73. Jeg er lei av å betale skatt slik at late folk fra andre land kommer her og får nok penger til å dra rundt og stikke ned folk. Han hadde jo bil siden det vel var begynnelsen på hele episoden. Jeg vil nå vite hva denne mannen gjør? Jobber han eller har han “fått” bilen av mine skattepenger? Vis ham ut med en gang. Vi kan snart ikke gå ut av døren uten å ta med oss våpen. Vil vi ha det slik? Jeg håper snart at vi ser en statistikk over hvor mange prosent av forbrytelsene i Norge blir utført av utlendinger. men det er det vil ingen som våger å publisere.

    SvarSlett
  74. Hvis en nordmann skaller ned en innvandrer får han et forelegg på 3000 kr. Greit å vite. http://no.wikipedia.org/wiki/Per_Sandberg

    SvarSlett
  75. Hvorfor ble dette en debatt om innvandrere, ikke en debatt om hvorfor gjerningsmannen ikke ble tatt i forvaring?

    Jeg arbeider med flyktninger, og de er like ulike som deg og meg. Det er bra og dårlige individer i innvandrergruppen som hos oss innfødte.

    Systemet bør være i fokus. Hvordan forbedrer vi systemet?

    SvarSlett
  76. ...jeg var fristet, sier Sandberg. http://www.adressa.no/nyheter/politikk/article1378555.ece

    SvarSlett
  77. Jeg skulle stemt Arbeiderpartiet. Som vanlig.

    Jeg ønsker at alle skal skatte etter evne for å ta vare på de som klarer å skape verdier, OG de som ikke kan skape verdier i vårt samfunn. Jeg ønsker ikke et hardt samfunn for oss som allerede bor her. Jeg ønsker ikke å privatisere skole, helse eller Nrk for den saks skyld.

    Jeg synes Arbeiderpartiet gjør en god jobb i utenrikssaker og i EU. Håper Stoltenberg og Støre skal fortsette med deres viktige arbeid.

    Men jeg ønsker IKKE at utlendinger skal komme hit lenger. Det er NORGE for helvete! De som har råd til å reise hit har betalt titusenvis av kroner for å komme seg hit via bakmenn! Hva i helvete! Det er ikke de som trenger hjelp! Det er de stakkars folka som blir igjen som det er synd på. Men innvandrerne som kun selvfølgelig tenker på seg selv lar disse være igjen, det er DE som det er synd på! ( Er klart at de kun tenker på seg selv, de har det helt sikkert jævlig, det er ikke det ) Men det hjelper ikke oss med det Norge gjør nå. Vi har altfor forskjellige kulturer. Vi vil ikke ha den. Og problemene vi “løser” er bare som en nål i en høystakk. Og samtidig skaper det idiotisk store problemer i Norge. Nei slutt å importere problembarn inn i Norge! Det finnes uendelig mange problemer å importere. Det blir ALDRIG BRA! SLUTT! NÅ!

    Bruk penger og energi til å stabilisere utenriksproblemene istedet. Og de som sier at vi trenger utlendinger som arbeidskraft. Det tror jeg ikke på. Det hadde bare vært sunt for Norges arbeidsledighet. Naken kvinne lærer å spinne sier jeg. Hvis utlendingers jobber hadde blitt ledige hadde vi tatt de. Det hadde justert seg etter etterspørsel og tilbud.

    I år stemmer jeg FRP. Men det er kun pga innvandringspolitikken. Jeg har ikke troa på deres politikk i det hele tatt. Synes ikke markedsøkonomien skal styre velferd hos oss som lever et helt liv med å betale skatt. Synes det er helt feil å betale “health insurance”.

    Men jeg observerer at de, FRP er de eneste som synes innvandringspolitikken de siste 20 årene har gått ALTFOR langt. Jeg gjør det i et forhåpentligvis ikke, håpløst forsøk på at Arbeiderpartiet skal forstå at det ikke går an å sleppe inn hele Afrika til Norge i et naivt forsøk i å være SNILL!

    SvarSlett
  78. Er det ikke en forskjell mellom innvandrere og flykninger? Innvandrer for meg er folk som kommer hit fra andre land og som vil arbeide og leve et normalt liv.

    Flykninger er folk som enten kommer fra et land hvor de blir forfulgt og derfor trenger hjelp hva jeg mener vi da etter beste evne skal gi dem hvis de er villige til å intigere seg. Eller de som bare kommer hit fordi de vet at de kan leve et godt liv med penger fra den norske staten, men som ikke vil arbeide og som regel er involvert i kriminelle handlinger, de mener jeg vi skal utvise med en gang.

    Det er ikke noe rart at nordmenn blir lei av alt som skjer for tiden. EU og Schengen har ikke bidratt til at Europe har blitt fredligere, tvert imot. De fleste land i Europa har de samme problemene og selv om Norge ikke er med i EU har vi jo "åpne" grenser.

    Politikerene er visstnok maktløse og derfor blir det vel ikke noe bedre, men mye verre.

    SvarSlett
  79. You stupid Brainwashed Monkeys..jaja skyld alt på utlendingene nåå..eier ikke noen av dere rasist skalller her i bloggen skam..."jag faenskapet ut???"jævla muslim faen????"skyt dem???? Flott noen av dere klarte jo og løse hele saken..jeg har ikke engang ord for sånne naive psykopater her på denne bloggen.

    DETTE ER FOR ALLE SOM BOR I NORGE, SVARTE OG HVITE.HÅPER HELE NORGE LESER DETTE SOM BLIR SKREVET HER.

    IKKE KOM OG SI AT NOEN ER MERE NORSK EN MEG BARE FORDI DE SER BLEIKER UT EN MEG.. FØDT OG OPPVOKST HER I LANDET,HAR LIKE MYE RETTIGHETER SOM ALLE ANDRE.

    FOR ALLE ALLE FEIGE ETNISKE ELLER IKKE ETNISKE NORDMENN,ALLE SKAL FÅ HØRE..OG FÅR DERE JÆVLA SKURKER OG UTSPEKULERTE SJELTRINGER HVOR EN DERE KOMMER FRA HVITE ELLER SVARTE.EN SKURK ER EN SKURK..HAR IKKE NOE OG SI HVOR HAN KOMMER FRA!!!!!!!! OG FOR ALLE DE SLEIPE HANDIKAP POLITIKERNE...HÅPER ALLE FOR OPPMERKSOMHETEN MIN NÅ.??

    IKKE GLEM AT NORGE FAKTISK VAR DESPERAT I 60 TALLET OG TRENGTE UTLANSK ARBEIDS KRAFT. HVEM ER DET DERE KALLER FOR HELVETES BIKKJER...HAR DERE GLEMT PLUTSLIG HVOR MYE DE HAR HJULPET OSS.

    OG IKKE LA OSS GLEMME HVEM ER SOM VASKER ETTER DERE HVER JÆVLA HELG ETTER AT DERE HAR PISSA OG DRITA OG KASTET OPP PÅ DERE SELV OG RESTEN AV BYEN.

    HVEM ER SOM SKJØRER DERE HJEM ETTER EN SLITEN ARBEIDSDAG ELLER EN JÆVLIG FYLLETUR,KOLLEKTIV OG TAXI OG PIRAT TAXI DEM LIKER DERE BEST,,FOR DERE SLIPPER JO DEN KØEN...

    HVEM ER DET SOM LAGER MATEN DERES??? JÆVLA KEBAB ELSKERE..OG HVA MED INDISK, KINESISK,THAI...

    HVEM ER DET SOM TAR VARE PÅ VÅRE ELDRE OG SYKE???FORDI NOEN AV OSS IKKE HAR BALLER NOK TIL OG TA VARE PÅ VÅR GAMLE MOR ELLER FAR,,BARE SLENG DEM I ET JÆVLA ELDRE HJEM..HVEM TAR VARE PÅ DEM?? DE JÆVLA SVARTINGENE IKKE SANT????

    DE SAMMA SVARTINGENE SOM VI SJELLER UT HER.

    VI BURDE SKAMME OSS...HVEM FAEN TROR VI VI ER EGENTLIG??

    SKAL SPANJOLENE KASTE UT DE 100,000 NORDMENNENE FRA SPANIA OGSÅ??FORDI ET PAR TUSEN AV DEM OPPFØRER SEG SOM NOEN JÆVLA APER NÅR DE DRIKKER???HÆÆÆÆ???

    NÅ FÅR VI FAEN MEG SJERPE OSS...JA NOEN BRYTER LOVEN OG DET KOMMER ALLTID TIL OG VÆRE SÅNN..MED SVRTINGA ELLER UTEN SVRTINGA DUMME FRP TILLHENGERE.

    JEG ELSKER NORGE OG ALLE MINE NORSKE VENNER OG JEG HAR 100VIS AV DEMM.

    HAR MYE MYE MER JEG SKULLE HA SAGT MEN FØLER AT JEG SNAKKER MED EN VEGG NOEN GANGER.

    SvarSlett
  80. Et relativt presist innlegg skrevet med CAPS LOCK på. Sørgelig mange innlegg i denne tråden som omhandler 'grums' og 'gammelt tankegods' fra folk som mangler forståelse for at det nye Norge har kommet for å bli. FrP - Fremskritt - ikke nå lenger - dersom dette er representativt for hva vi kan forvente oss. Skam dere.

    SvarSlett
  81. Det er desverre blitt slik at innvandrere fra u-land er mer verdifulle enn originale nordmenn her i landet. Asylsøkere slippes inn over en rund hånd mens nordmenn som er gift i utlandet har kjempeproblemer med å få med kona si hit. De som sitter i regjeringa i norge har ikke gangsyn i det hele tatt når det gjelder innvandring. På tide å få skiftet ut de fleste godtroende noksagtene i regjeringa og på stortinget, det ser ut til at de lever i sin egen drømmeverden.

    Denne fyren som stakk med kniv bør sendes ut av landet så fort som mulig, uten mulighet for å returnere hit. Det samme gjelder forøvrig mullah skrulla krekar og en drøss andre idioter av u-lands "flyktninger". Send hjem røkla nå!

    SvarSlett
  82. Det høres helt urimelig ut at knivmannen ikke er varetektsfengslet.
    MEN, når noe høres urimelig ut, så er det gjerne også flere sider av saken. Skulle likt å hørt versjonen fra alle parter.
    Uansett intet forsvar for knivmannen.

    SvarSlett
  83. CAPSLOCK!
    Vi originale nordmenn er drittlei av mørkhudede personer som steller til faanskap. De av dere mørkhudede som jobber, og er født her, er selvfølgelig velkommene, de fleste andre bør sendes hjem. Norge skal ikke være noe sosialkontor for bortskjemte utlendinger fra fattige land. Dette gjelder selvfølgelig tullingene fra østblokkland også, og andre vestlige land.

    Du vasker møkka etter "oss" sier du, får du ikke betaling for det? Får du betaling så hold kjeft. De som har utdannelse klarer som regel å komme seg inn i bedre jobber om de bare vil og kan jobben sin.

    Er du norsk sier du? Så lær deg å skrive norsk da!

    Spania kaste ut nordmenn? Latterlig sammenligning, nordmenn fører penger inn i Spania, men hva gjør "svartingene" her?

    Egentlig burde norge ta inn arbeidere fra u-land bare når de trenger det og betale dobbelt av hva som er vanlig i u-landet + fri reise. Når jobben er ferdig så kast dem ut, alle som en. Det blir jo likevel bare slik araberlandene og andre u-land behandler utlendinger som ikke klarer å forsørge seg sjøl. Mange innvandrere/asylsøkere bør bli mer "humble" og takknemlige for at de blir så godt behandlet som de blir i norge. Liker de ikke norge og våre måter så kan dere bare reise hjem til fattigdommen i deres egne land. Må ikke komme her og tro at dere er verdt mer enn vanlige nordmenn.

    SvarSlett
  84. Oi-oi-oi, ALTFOR MYR RASSISME! Dere lar få råtne epler ødelegge for mange andre. Selv er jeg en utlending, kristen ortodoks, men jeg mener ikke at ALLE utlendinger bør kastes ut. De som gjør noe alvorlig kriminelt, JA, men ikke sånn som mange av dere sier ALLE. Har dere merket dere kanskje at mesteparten av kriminalitet fra personer med utenlandsk bakgrunn er muslimer? Lag en liste over kriminelle handlinger som er begått av muslimske utlendinger og prøv å sammenligne det med listen av kristne utlendinger (putt gjerne ortodokse, katolikker, evangelister, osv. sammen) og se hvilken liste som er lengst! De fleste kristne jeg kjenner kommer her for å JOBBE! Polakker er et veldig godt eksempel på det. Selv om de jobber for en drittlønn under umenneskelige forhold så oppfører de seg mye bedre enn muslimer som glaner på norske jenter og leter etter en plan for hvordan de skal voldta dem i sin "taxi". Et annet eksempel på den store forskjellen mellom de to religionene er krigen i Gaza som utspilte seg vinteren 2008/2009. Alle dere nordmenn kan sikker huske hva muslimer gjorde på den tiden i Oslo, de gjorde hærverk til millioner! Selv om krigen utspilte seg i det fjerne østen så kunne ikke muslimene holde fingrene vekke fra fatet her i Norge. Og nå kommer forskjellen: 17. februar 2008 erklærte Kosovo uavhengighet uten godkjennelsen fra Serbia. Serbia er et kristent ortodoks land. Selv om Serbia mistet flere tusen kvadratkilometer med mineralrikt land så gjorde de IKKE hærverk her i Norge. Selv om de hadde mye større grunn enn palestinere fra Gaza og resten av Palestina. Palestina mistet kun mange liv, serbere mistet både liv, en del av landet sitt og Norge tom. stemte FOR uavhengighet, altså Norge var på muslimsk side, og de veltet ikke en søppeldunk for det. De holdt kjeft og protesterte rolig med smil fra øre til øre. Jeg tror dere kjønner nå forskjellen på kristne utlendinger og muslimske utlendinger. Det er en stor kontrast mellom de to religionene.

    SvarSlett
  85. Det hadde vel ikke akkurat gjort noe om tonen i innleggene holdt et nivå over skittkasting og rasistiske begreper. Bra med gode idéer, bare synd at de forsvinner i all støyen.

    SvarSlett
  86. Hvis det er meg du snakker om så er ingenting rassistisk i det jeg sa, det er bare 'den ubehagelige sannheten';)

    SvarSlett
  87. De fleste vil vel i utgangspunktet være "Gode Nordmenn", uansett bakgrunn. Men, i denne spesielle saken kan vi kanskje tenke oss at det var en "etnisk nordmann" som hadde begått denne ugjerningen. Ville han blitt untatt varetektsfengsel i tilsvarende situasjon?

    bajo

    SvarSlett
  88. Nå er det jo slik at det norske folket har valgt inn liberale røde til å styre dette landet.
    Resultatet er blandt annet fri fly av kriminelle handlinger uansett hvordan farge gjerningsmannen måtte ha. Når det gjelder innvandring planlegges det å ta inn ytterligere 18000 neste år... Og da er vel ikke familiegjenforeninger etc tatt med?
    Er dette riktig ovenfor de som tas inn og oss som allerede bor her? 52 skoler i Oslo er overreprensentert med andre kulturer. Det er jo hverken riktig for ungene som kommer hit eller de som bor her. Det er jo overhodet ikke integrering.
    Eller vil de ikke integreres?
    http://www.youtube.com/watch?v=eheLaEv3Jc4

    Nå er det jo slik at det igjen er valg.
    Så får vi se om det norske folk er villige til å fortsette i samme spor som før. Det norske samfunnet er i ferd med å rakne.
    Hva velger du?

    SvarSlett
  89. Skal man følge majoriteten av rådene i disse trådene blir det vel "Partiet for hjemsending av mørkhudete".

    SvarSlett
  90. Spør en rød/grønn de vet svaret på dette.Denne episoden er en av svært mange som er begått av innvandrer.Men de R/G mener at vi skal vise forståelse,medmenneskelig,og nestkjærlighet.Ingenting om at dette er kriminellt.Hadde dette skjedd i USA hadde vedkomende blitt satt i fengsel på ubestemt tid.
    Hva feiler det politi og politikere.
    Skal mine barn vokse opp med utsikt til å møte slik oppførsel fra innvandrere?

    SvarSlett
  91. Fengsel for lovbrudd er vi for, men om USA er et forbilde er en annen sak. Der har de vel sine problemer å stri med.

    SvarSlett
  92. "Hvor ofte hører vi om drap, ran, pedofili grep på små barn på avisa. Og hvem disse menneskene er !? de er dessverre etniske norske."

    Kan inte tro att det är annorlunda än i Sverige och där har det vid MÅNGA fall av pedofili varit just muslimer.

    Bland annat var det en muslim i Borås som tvingade sina barn att ha sex med varandra och med en hund. Rättens målnummer finns i min blogg.

    Dessutom är pedofili tillåtet inom islam. Man kallar det bara något annat. Muhammed gifte sig med en sex-åring, han våldtog åtskilliga, mördade och förslavade. Och han är det optimala föredömet inom islam.

    Denna kultur har vi nu släppt innanför våra landsgränser...

    /FS

    SvarSlett
  93. Er det tilfeldig at 90% av de som i sine kommentarer her skriver "stem FrP!" eller "jag svina!" ikke en gang kan stave orentlig? Er det fordi FrP-velgere faktisk er dummere enn oss andre?
    Ærlig talt, bør du ikke lære deg å stave ordet "rasisme" før du kan påberope deg å være det?! Hvordan kan Norge og det norske folk være så viktig for deg, når du ikke engang vet hvordan "nordmann" staves?!?
    Den eneste grunnen til at FrP er et såpass stort parti i dag, er fordi det er stemt frem av;
    1.) Folk som trenger enkle ord i politikken for å forstå hva som blir sagt.
    2.) Folk som ikke gidder å sette seg inn i annet enn de store overskriftene i tabloidavisene.
    3.) Folk som ikke er smarte nok til å se det store bildet.

    SvarSlett
  94. - Hvem skal de samarbeide med? Så vidt jeg kan se er ingen andre partiet interessert i å støtte dette tiltaket, og det sier noe om realismen i Frps forslag, avslutter Støre. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=573582

    SvarSlett
  95. Det er komisk når folk skriver inn her og beskylder alle for å være rasistiske og i samme åndedrag skal ha seg frabedt å bli skåret over en kam......
    Capslock: Det er ikke innvandrere generelt som er problemet. Det er muslimske. De vil ikke være en del av dette samfunnet. Skal et samfunn fungere, må vi ha samme grunnlag og være noenlunde like. Muslimer er så til de grader forskjellig i holdninger og ikke minst i religion, at det er klart at det blir trøbbel. Når man kommer fra land hvor snillhet er det samme som svakhet og det blir videreført til generasjon etter generasjon, er det ikke rart at vi ser holdninger som du kommer med, at nordmenn egentlig burde bøye seg i støvet og være takknemlig for at muslimske innvandrere vasker dass....
    Nordmenn har fått nok av muslimer. De som tilpasser seg norske verdier er hjertelig velkommen. De som flokker seg sammen og lever mer muslimsk enn folk i de landene de dro fra gjør, kan bare forlate landet. Vi trenger dem ikke. God tur.

    SvarSlett
  96. Per-Willy, lykke til videre i valgkampen, det ser ut til at du greier deg bra mot Støre i innvandringsdebatten. Jonas har vel ikke noen spesiell erfaring innenfor dette fagområdet...Eller har han?

    SvarSlett
  97. at en slik handling fører til at man går fri, sier alt om Norges rettsikkerhet for ofre.Hvis Norsk rettsvesen hadde en liten flik av respekt for sine borgere som , utsettes for slike handlinger vi ser her, ja da kunne jeg ha fått litt mer respekt, for at vi faktisk klarer å utvise folk, som ikke klarer å oppføre seg. gå med tapet kniv sier alt for meg, at kniver snakker blandt utlendinger , da de ikke kan snakke Norsk, ingen annen forklaring på den nei. men at en 77 år gammel Norsk mann , sier han ville gjerne ha fått gått en tur i oslo , men tør ikke på grunn av faren som er MEGET stor HVER dag faktisk i Oslo, å bli stukket ned, ikke skal få gå i fred i sitt eget land helt utrolig , Den dagen innvandrere klarer å stå sammen å si at slik skal det ikke være i Norge at vi som er innfødt ikke skal gå å være redde for å bevege oss ute i Norge, og kan garantere dette , da kan jeg tørre å kanskje bevege meg ut i oslo jeg å, som er oslo gutt. hvis vi snur på dette, så tenk dere fra en innvandrer side , min bestemor kan ikke gå ut i oslo for hun vil bli stukket ned, hva slags signal er det???????????? Hvis det skjer i igjen at en blir angrepet pgr av vikeplikt, så håper jeg at de blir utvist og sendt på første fly samme dag.i denne saken er det ikke vikeplikt som var sannheten, men rasisme.så alle Norske borgere pass på kjeften deres hva dere i det hele tatt sier.da i forhold til alle innvandrere , da de ikke klarer å snakke men må bruke kniv. ps til alle innvandrere, kan dere snakke?????? Norsk mener jeg???? dialog eneste som duger ikke noe annet. å klare reaksjoner på de som må ut av landet.til han som stakk denne unge mannen vil jeg si, hvorfor er du i Norge, hvorfor har du satt barn til verden? hva slags forbildet er du for din unge???? håper dette vil forfølge deg resten av ditt liv, håper du kan hvis du har evner til å beklage å rydde opp. å gå fri fra synlige skader på et annet menneske er skremmende, ville du brukt tapet kniven på din egen unge også eller, hvis ungen din sa vil ikke ha vil ikke ha eller sa deg i mot, så du er tøff med tapet kniv, ? nei du har seriøse problemer mann, som ikke klarer å snakke som voksen , men du er ikke voksen eller??hva slags budskap ønsker du å gi til det Norske folk med din handling? tar du alle Nordmenn under en kam, Hørte du ikke at denne unge mannen sa at han ikke vill slåss.???? kan du Norsk??? ja ja , mange tanker flyr i hodet ang slike episoder. håper at vi kan med tiden klare å få til et trygt Norge for alle.og at folk på 77 år kan nyte oslo i fred.

    SvarSlett
  98. ja, ja...folk på 77 år kan vel sette seg inn i saker på internett, de også http://www.dagbladet.no/nyheter/2003/01/19/359081.html

    SvarSlett
  99. Norge for Nordmenn

    SvarSlett
  100. R.I.P. http://no.wikipedia.org/wiki/Arne_Myrdal

    SvarSlett
  101. Takk for linken til Dagbladet. Man skal alltid se en sak fra to sider.

    Jeg venter spent på nyheter i denne saken, det kan nok hende at saken er litt annerledes enn det vi har lest i VG.

    SvarSlett
  102. Alle disse innleggene på denne bloggen viser hvor mye denne mislykkede integrering- og asylpolikken i Norge engasjerer folk.
    Mange går fra de rødgrønne til Frp i protest nettopp pga denne ene saken, meg selv inkludert.

    Dette burde Jens,Storberget & Co ta til seg. Men neida, de skal bare ta inn enda flere asylsøkere uten å tenke på at de ikke har klart og hjulpet de som allerede er her! Slik må det bli bare mere problemer ut av.
    Hvordan kan f.eks. norske psykiatere hjelpe asylsøkere fra krigsherjede land som bærer på ufattelige traumer? De har neppe noen erfaringer med en krigs onder.

    Til de av dere som kommer med denne forslitte frasen om at de som stemmer Frp er rasister:

    Erik Solheim flyttet i sin tid fra Grunerløkka i Oslo pga at han ville ha barna sine i en skole med etnisk norske elever..

    SvarSlett
  103. Det finnes vel norske som ikke er helt uskyldige heller. Desto mer jeg gransker det hele, kommer jeg til at det kanskje ligger mer bak denne hendelsesn enn det vi vet.

    SvarSlett
  104. Sånn går det når vi importerer kriminelle til landet. Kriminaliteten har økt ekstremt de siste årene, og det er ikke bare tilfeldig. Sant nok at nordmenn også gjør kriminelle handlinger, men det er ikke noe vi kan gjøre med (utenom å straffe dem selvfølgelig). Men de kriminelle innvandrerne kan vi gjøre noe med. Hvis de gjør noe kriminelt: send dem hjem! Nulltolleranse. De er gjester i VÅRT land. Så de får forholde seg til hvordan vi gjør ting, ikke omvendt.
    Men dette og jeg blir sikkert sett på som "rasistisk". Personlig så har ikke jeg noe i mot negre som holder seg hjemme i Afrika. Det er heller ikke bare de svarte innvandrerene som skaper problemer.

    SvarSlett
  105. Dette innvandrings-eksperimentet er ett enormt svik mot den norske befolkningen. Jeg har alltid vært opptatt av sosial fordeling i samfunnet, men nå er dette desverre nødt til å vike for en langt mer viktigere sak.

    Jeg har stemt AP siden jeg ble stemmeberettiget (22år) men i dette valget går min stemme til FRP i ren frustrasjon over innvandrings-politikken som føres her i landet. Desverre Jens..!

    SvarSlett
  106. At han som stakk han gutten er innvandrer står det ikke noe om. Din jævla idiot! Knull morra di a din verdiløse taper!

    SvarSlett
  107. jeg føler meg ikke lenger trygg når jeg går i Oslo. det er en vond følelse som ingen, nordmenn eller invandrer, bør ha. noe må gjøres!

    SvarSlett
  108. det var jævli rett og slett --eg e sjøl utlending og jeg hater når de gjor sånt fa--en ... har vært sjøl asyl søker (6 år siden) men jeg har aldri tenkt og skade noen mend våpen osv osv.
    greit nok og få bank ellr gi bank men dette

    norge er alt for snill .

    om 10 år blir norge ødelagt vis staten gjor ikke noe med det

    SvarSlett
  109. gjør som indiana jones neste gang...

    http://www.youtube.com/watch?v=1cdyrbswhtk

    SvarSlett
  110. Indiana Jones : Sword vs. Gun

    http://www.youtube.com/results?search_query=Indiana+Jones+%3A+Sword+vs.+Gun&search_type=&aq=f

    SvarSlett
  111. i am a young man,asylum seeker in norway.
    UDI have kept me in asylmottak for four years now and have never gave me any temporary working permit.
    i am educated,i speak and write four languages+norwegian.but UDI have decided to keep me in the asylmottak four four years now without giving me any chance to work.
    i hae applied for the temporary work permit for more than 20 times in these 4 years,but UDI still says no,even when i show document about company that wants me.
    i have never comitted any crime,i have never made any problem.i just want to work and be self dependent,but UDI have condemned me to just sit in asylmottak doing nothing.

    so when politicians decide to treat peoples like that,what they expect?to keep young educated men for years in asylmottak,not allowing them to work,of course some will end up doing bad things in the streets like selling drugs and so on.and then stupid norwegian will come and say how asylum seekers are criminals.

    politicians must give a chance to asylum seekers who want to work.
    an asylum seeker who is working is paying taxes and is self dependent,contributes to the good of norway.
    keeping asylum seekers in camps for years(5...8..10 years),without giving them any chance to work,will just contribute to create more criminals.

    SvarSlett
  112. Utlending, hva vil du
    dersom det er bare er 5 miliarder mennesker her?Det er mer enn bra for meg!

    SvarSlett
  113. Artig å konstatere at alle som skriker med store bokstaver her er anonyme...

    SvarSlett
  114. Milliarder??? Du mener ikke tilfeldigvis 5 millioner mennesker? Vi er ikke Kina!

    Jeg synes denne bloggen tipper litt mot rasisme, spesielt en del av kommentarene.

    Man trenger ikke være utlendig for å knivstikke folk eller banke ungene sine. Morra mi er ikke utlendig. Hun klarte fint å gi ungene sine grisebank fra enkelte av dem var litt over ett år. Knivstikking skjer hele tiden og ikke bare av innvandrere, men av nordmenn også.

    De fleste av dere som skriver her tror at alle innvandrere er kriminelle. Ingen av innvandrerene jeg kjenner eller har kjent har vært kriminelle. De er mennesker de som oss, og i alle kulturer finnes det skitt og møkk.

    SvarSlett
  115. noen som vil vedde på de blir frikjent el slipper unna med en advarendes pekefinger,av frykt for at retten ska bli stemplet rasistisk
    ???
    vedder 50kr på de slipper unna

    SvarSlett
  116. 2 små jenter ble voldtatt og brutalt drept av 2 norske menn i baneheia,kr.sand for noen år tilbake uten at noen kalte nordmenn for barne mordere, ikke en eneste uke går forbi uten at vi hører om norske menn som voldtar og misbruker forsvarløse barn, ja t.o.m sine egne barn. Skal vi si at alle nordmenn er barne missbrukere??? har tidligere jobbet på krise senteret, 80% av de missbrukte kvinner hadde etnisk norsk ektefelle eller sammeboer, skal vi tro at alle norske menn er voldlige? 7 av 10 voldtekter som begår av etnisk norske menn blir ikke annmeldt siden offeren kjenner gjerningsmannen eller er rett og slett redd for andre konsekvenser, mens 9 av 10 voldtekter som utføres av utenlanske menn blir annmeld, derfor voldtekt tallene hos utlendinger virker høyere. Videre kan jeg nevne at alt av de dritt jobbene som vi nordmenn ikke vil gjøre, gjøres av utlendinger. Uten dem vil norge falle på kneet i løpet av få uker, forresten, alle de utlendinger som jeg kjenner er meget snille, høflige, hjelpsome og i motsettning til det vi tror er de veldig takknemlige for at de fikk lov å bo her i landet vårt...

    SvarSlett
  117. Jeg er en Norsk mann som har bodd i utlandet(Iran)i 6 år. Når jeg sammenligner deres gjestfrihet mot våre fiendskap, deres evne og tolleranse mot de 4 mill. innvanderer(mest afganere) som bor der, mot 2-3 hundredetusen i Norge begynner jeg å undre litt. Hva tror vi virkelig vi er for noe??? Er vi det eneste landet i verden som tar imot folk som trenger hjelp eller så finnes det også mange andre land som tar imot mist like mange og gjerne flere uten så mye styr og bla bla over det... Har vi virkelig glemt at for 50-60 år siden før vi fant olje, var vi en av de fattigeste landene i europa??? Hvordan kan vi dømme folk utifra handlinger til noen få? Jeg skammer meg som Nordmann når jeg så hvordan de behandlet oss der, slik at vi altid følte oss velkommet, mens vi behandler dem som dritt her i vesten. Jeg vil med det sterkeste, anbefale de med fordømmer, å skaffe seg litt kunskaper ang. andre kulturer, religioner o.s.v. Tro meg, vi er absolutt ikke det beste i hele verden, hvis det er det vi liker å tro.

    SvarSlett
  118. http://hildepeder.blogspot.com/2009/09/har-siv-jensen-litt-tungt-for-det.html?showComment=1252487117539#c8943899124094506208

    Mange gode argumenter blangt kommentarene over min her, for hvorfor man burde stemme FRP!

    Det er ikke bare den mislykkede invandringspolitikken... :P

    :) Godt valg 09!

    SvarSlett