fredag 28. august 2009

Ola Borten Moe har helt rett

Man skal ikke langt øst i Oslo før man føler at man bor i et annet land, et muslimsk/afrikansk land - som nordmann føler man seg ikke lenger hjemme. Politikerne har fullstendig mistet kontrollen. Norge burde forby mannlige muslimske innvandrere, og prioritere kvinner - de er undertrykt og det er de som behøver hjelp, og det er de som ønsker å integreres. Burka, burkini etc burde førbys.

I USA er det et krav at man er patriot for å bli president - det så vi i valgkampen der for et år siden. I Norge er det ikke stuerent å være norsk patriot. Jeg vet ikke hva som har gjort nordmenn til slike dum-snille, naive og svake mennesker, kanskje er det Ap/SV-retorikken. Det fungerer som en kollektiv hjernevask. Det er kun to grunner til at norge kan gjøre som de gjør nå - mye olje og liten befolkning. Vel, det varer ikke evig, og kanskje det er lurt å tenke litt frem i tid.

Om endel år er vi uten olje og med en massiv muslimsk befolkning. Da blir det neppe så hyggelig i lykkelandet det norske sosialdemokratiet. Da vil nok uføretrygdete Ola og statlig-ansatte Kari få seg en liten bakrus.

Jens Stoltenberg er forøvrig noe av det mest makt-kåte og kyniske jeg noen gang har sett. Han brenner opp oljen og overgir norske landområder til muslimer - for stemmer til seg selv. Ja det er noe til kar.

2009-08-28 VG: Sp-topp tar oppgjør med integreringen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar