onsdag 19. august 2009

begeret er fullt for lenge siden

Norge kommer til å få sin naive og dum-snille innvandringspolitikk i retur, så det svir.

Innvandrerne får lov til å gå på trygd, drive kriminelle gjenger, selge narkotika, voldta norske jenter, hetse norske homofile, og etterhvert overta bydeler. Og organisere terror - jmf Krekar og andre. Og av gode ting bringer de svært lite.

Norsk misforstått toleranse har funnet ut at vi må respektere deres tro .. en tro som er basert på middelalderske verdier. Der kvinner undertrykkes og andre minoriteter enn muslimene selv ihvertfall ikke respekteres. Norge er så svake som ikke setter foten ned for dette. Når kvinner i Iran gjør opprør mot klesplagg som de oppfatter som undertrykkende straffes de av regimet - og av Norge får de ihvertfall ingen dra-hjelp. Det er så svakt. Jeg blir flau. Norge er blitt et arnested for unnfallenhet. Det er ingen oppfatning av hva som er rett og hva som er galt.

Måtte homo-overfallsmannen og Allah begge brenne i helvete.

Homo-overfallsmann: - Dette er en muslimsk bydel

2009-08-22 VG: - SV-Chaudhry verre enn Frp-Siv. Ap-bydelsleder hardt ut mot talibanisering-utspill

41 kommentarer:

  1. Jeg sier meg 100% enig med deg.
    Vi kommer til å angre bittert på denne naive innvandringspolitikken.

    HVER ENESTE DAG blir det anmeldt en voldtekt i Oslo- og det er bare de som faktisk gidder å ta med saken til det udugelige politet vårt! antallet kan helt sikkert ganges med 5.

    Straffen for voldtekt og vold i Norge er ALTFOR lav.
    En tankestrek; straffen for å ødelegge ett helt liv er målt til ca 4 måneder i fengsel.

    Er det rart vi etniske normenn blir rasister når vi ser hva som skjer rundt oss??

    SvarSlett
  2. Vil nordmenn snart finne ut hvem det er som vil pröve á stoppe dette - för det er for sent????

    SvarSlett
  3. Ná er det valg snart, vil folk endelig fá opp öynene hvordan de bör stemme - det kommer klart frem hvem som vil pröve á beholde Norge for nordmenn og de verdier som vi har kjempet for i árhundrer, og ikke gá tilbake til middelalderen i löpet av mindre enn én generasjon? Hva tenker norske kvinner pá? Og andre minoriteter? Tenk dere godt om för dere legger ned stemmeseddelen. Denne gangen gjelder det ikke
    bare fiske og olje!

    SvarSlett
  4. Men hvorfor forsvarer ikke Nordmenn seg? har sett kanskje flere 100 overfall mot nordmenn av innvandrere av rasistisk karakterer. Fra småbarn til eldre, til skoleelever til lærere i min oppvekst i Oslo øst.

    Men aldri sett en nordmenn hjelpe, stille opp for en annen nordmann eller forsvare seg.

    Hva slags folkeslag er det som ikke forsvarer seg selv?

    SvarSlett
  5. Jeg bare ventet på dette. Dersom ikke våre politikere evner å gjøre noe snart, har vi en bydel i Oslo hvor andre regler enn norsk straffelov gjelder.

    SvarSlett
  6. Legg GAY PARADE igjennom hele Grønland til neste år.

    Hilsen hetero

    SvarSlett
  7. jeg kan ikke forstå hvorfor Norge på død og liv skal hjelpe disse "apene".. Det eneste vi får tilbake ra dem er er vold, voldtekt og snylting! Det er helt forferdelig! Jeg velger å tro, at om noen år så har utleningene tatt over, slik at vi må leve under derse regime! Hva var vitsen med å kjempe for våre rettigheter, når vi nok en gang bli satt tilbake til middelalderen? Jeg blir kvalm!
    Norge skulle aldrig tatt på seg denne oppgaven! Håper det ikke er for seint..

    SvarSlett
  8. Dette er en muslimsk bydel?? JEG BLIR SÅ FORBANNA AT JEG KUNNE HA EKSPLODERT SOM ET LEMMEN! Så nå kan de også bare bestemme at en del av Norges gater, pluttselig er muslimske????!?!?! Hvor er våre rettigheter til å gå fritt i vårt eget land, uten at vi skal bli tyranisert av noen som i det hele tatt ikke skulle vært her?? Og uansett, ettersom Norge er så forbanna opptatt av å hjelpe disse "stakkarse", som selv kan for at de har det så forbanna jævlig pga av deres religion og han derre allah (som for øvrig bare kan brenne). De skulle egentlig ha vært taknemmelige og glade for at de får være her, men nei da! De tar med seg sin egne tro og fordommer HIT! og fortsetter å herje fritt! FY FAAN! Jeg har aldrig sett på meg selv som en person som har fordommer mot andre mennesker, men nå er det NOK! Hadde det vært opp til meg hadde vi sendt alle de som gjør urett her i Norge tilbake! ÅHHHH!
    Hvorfor kan ikke Norge forstå dette?!
    Vel, noen av Norges innbyggere er vel enig med meg da! :)

    SvarSlett
  9. hoi hoi, jeg var litt forbanna når jeg skrev dette ser jeg!;) Går litt fort på tastaturet da! hehe!

    SvarSlett
  10. Jeg er så jævlig enig! Nå er det snart valg! Stem riktig! åpne øya og stem på FrP!

    SvarSlett
  11. Jeg som en muslim er både sjokkert og oppgitt. Dette er IKKE islam. Religionens navn blir misbrukt gang på gang, mens det er kulturen og mentaliteten til en del som er roten. Trist at noen få kan få folk til å tro at alle sitter med de samme holdningene. At noen ustabile folk tørr å påstå at det er "muslims bydel" gjør det ikke til det, og det er heller ikke hensikten å få sharia til Norge. Dessuten har land med sharia mistolket hele systemet, det er langt fra hva religionen egentlig står for. Kvinnen settes høyt i religionen, i disse landene har de knapt noen rettigheter.

    Vi 2. generasjonsinnvandrere føler oss like norske som alle etniske nordmenn, og vi elsker Norge som er vårt hjemland. Vi bør absolutt få til en holdningsendring hos de nye som kommer, men for all del, ikke skyld på islam. Prøv gjerne å finne ut av hva islam egentlig står for, nemlig fred. Noe av det mest grunnleggende i religionen er at man skal tilpasse seg lover og regler i det landet man bosetter seg i. Så når man ser fraværelse av det hos disse bør det nesten ringe noen bjeller...

    SvarSlett
  12. Jeg har stemt sv og ap siden jeg fikk stemmerett og har vært forholdvis aktiv i fagforeningspolitikk opp igjennom årene. I løpet av de 4-5 siste årene har øynene mine åpnet seg og sett hvilket vannvidd denne nasjonen styrer mot. Muslimsk kultur er i ferd med å overta for sunne, trygge norske verdier med de rødgrønne ved roret. Det burde jo bekymre regjeringen at jeg og min familie som teller 5 stemmeberettigede kommer til å gi vår stemme til FRP pga asyl og kriminalitets politikken.

    SvarSlett
  13. Jeg er så hjertens enig! Kjenner det snart bobler ut av ørene her jeg sitter... Nei, dum-snille Norge ligger allerede med slagside, nå er det sannelig på tide å ta affære før vannet siger inn!

    SvarSlett
  14. For det første er det ytringsfrihet her i landet. Det er faktisk LOV å si hva man mener.

    Jeg kan tenke meg at han var litt provosert. At han kanskje først hadde sett to norske jenter uten noe på hodet og kanskje lettkledde i tillegg. Og like etter at han hadde sett to menn gå hånd i hånd.

    Skjønner dere virkelig ikke at sånt provoserer?

    SvarSlett
  15. ....Det er på tide med borgervern! Det er på tide med mot-provokasjoner! Det er på tide med samhold mellom nordmenn! Det er på tide å sette standard for levemåte i norge! Det er på tide å ofre seg, for samfunnet! DET ER PÅ TIDE Å TA BYEN OG LANDET TILBAKE! NORDMENN, STÅ SAMLET! FINN FRAM SVERD OG BRYNJE. BE TOR OG ODIN OM Å STÅ VED VÅR SIDE, FOR NÅ MÅ VI VÅKNE OG GÅ UT I STRID!!!

    SvarSlett
  16. Sjekk linken, og les boka, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything, Christopher Hitchens.
    http://www.youtube.com/watch?v=0YPmt8TUoX4&4NR=1

    SvarSlett
  17. Den mannen tror altså at Grønland er en muslimsk bydel. Ham om det. Men hvem kan klandre ham? Det er jo en stor overvekt av muslimer der, og store deler av Oslo kan jo for utenforstående virke som en muslimsk by.

    SvarSlett
  18. Det er lov å si hva man mener ja, men han gikk i tillegg til fysisk angrep. Det må da være lov å gå på gata i Oslo by uten å bli kjeftet på og sparket!
    "Dette er en muslimsk bydel" - totalt på trynet - kjenner jeg blir mektig provosert!
    Men nå må vi huske at dette er en persons utsagn, og ikke dra alle over en kam.

    SvarSlett
  19. Lettkledde jenter uten noe på hodet? Menn som går hånd i hånd? Provoserer dette? For min del synes jeg det er en god del over midt på treet med jenter! Og til alle apekatter som ikke klarer å forstå dette her : DETTE ER IKKE TEHERAN ELLER ISLAMABAD! Er dette noe som provoserer, så dra hjem til ditt islamstyrte land!

    SvarSlett
  20. At to menn går hånd i hånd burde ikke være provoserende, det burde og det kommer til å bli mer og mer vanlig...
    Joda, det er ytringsfrihet i Norge, men man kan da faen man ikke gå fram til noen og sparke dem fordi man har en annen mening om det!!!

    SvarSlett
  21. Nulltolenranse for kriminelle innvandrere.. de MÅ bare bli sendt hjem der de kommer fra!
    Ikke pokker om vi skal fylle norske fengsler og betale for deres straff, de burde bli straffet i eget land!

    SvarSlett
  22. Å til de som mener noe annet: Dette er helt i henhold til koranen!

    SvarSlett
  23. Igjen, dette er ikke islam. Det er bare noe de misbruker som unnskyldning for sine holdninger, for det er mye lettere å unnskylde seg med at islam står for de ekstreme holdningene, enn å alene stå for dem. Men jeg forstår at alle dere lar frustrasjonen gå utover islam, for om man sier en ting nok ganger så begynner man nesten å tro på det. Akkurat slik har man nå begynt å bruke islam som synonim for frykt, terror og undertrykking, og det er selvfølgelig det bildet man da sitter med. Jeg vil igjen oppfordre til å undersøke litt mer om hva islam står for. Jeg tror ikke at 1 billion av verdens befolkning er så dumme at de lar seg bli del av en religion som bare står for dritt...

    SvarSlett
  24. Bare vent, når reaksjonen kommer, og den kommer, så vil gatene ryddes og møkka fordrives!!

    I Europa har man særdeles stor toleransegrense, men dersom denne blir satt på prøve gang på gang så kommer reaksjonen, og all historie tilsier at den blir voldsom...

    I Danmark høster nå Hells Angels av alle sympatier fordi de tar problemet i egne hender, og det er nok noe man etterhvert vil se i de fleste vestlig land... Les Sjakalmanifestet det er meget treffende!!

    Kan nesten ikke vente!

    SvarSlett
  25. Anonym 19. august 2009 13:45!!

    Om denne mannen ble så provosert av dette paret, kan han bruke en annen rett han har i tillegg til ytringsfriheten: Nemlig retten til å forlate landet!!!

    Dessuten går man ikke med allverdens rare plagg på hodet her i Norge. Det er tid for hjemreise, muslimer.

    SvarSlett
  26. Det er desverre for sent aa faa opp oynene paa de saakalte togooders naa , vaare kvinner (sosialistene) elsker jo disse muslimene saa saken er allerede "som sagt tapt". Naar de faar barn selv saa kan de tenke paa hva de etterlater til barne-barn. De sosialistiske Norske menn er jo ikke menn lenger som kan forsvare sin familie for den volden som disse nye importerte menneskene paaforer deres egen familie. Vi maa bare innse att det er flere voldelige og bevepnede utledninger i landet idag med AP / SP / SV ( glem ikke venstre & Krf) ved roret enn det var under krigen . Vil disse Norske lederne faa samme skjebne som de som ledet landet i 40-45 , den dagen kommer desverre ikke fordi vi har som sagt mistet kvinnene vaare til disse forrederne og naa tar de aldrig sjangsen paa aa snu.

    SvarSlett
  27. Det er så synd at en liten del av muslimske innvandrere i Norge skal ødelegge så mye for andre. Dette har helt klart ingenting med Islam å gjøre, dette har med enkeltpersoners holdning å gjøre.

    Når det er sagt blir jeg gjerne med på en mini-gay parade gjennom Grønland når som helst.. Verken gay eller muslim, men jeg støtter oppom det som er riktig!

    Line

    SvarSlett
  28. http://dk.hells-angels.dk/default.php?id=16393

    SvarSlett
  29. Jeg er så lei av unnskyldningene om at Islam ikke har rot i noe av det negative som skjer.
    Islam betyr fred.. ja vel, men det har tydeligvis ikke flertallet av dere som velger denne trosretningen forstått.
    Kjenner fler muslimske menn, og de er like alle sammen, har et fryktelig negativt kvinnesyn, og synes at Norge er supert land og bo i, fordi nordmenn er så lette og svindle og herse over.
    Det er så irriterende, hvordan dere sitter å lyver i all offentlighet om hvor liberale dere er.. Det er bare et stort skuespill, som dere forventer at vi skal tro på. Heldigvis er de fleste av oss våkne nok til å se hva som egentlig skjer. Håper som noen sa, at det ikke er for sent å redde Norge.

    SvarSlett
  30. sånne som han svette jævelen burde bli stappa inn i en lastebil og sendt rett ut av landet, alt de duger til er å ødelegge for oss "greie" utlendingene som bare prøver å komme oss videre i livet

    SvarSlett
  31. Forferdelig hvordan de tar seg til rette her i Norge, vi må stoppe dem nå mens vi enda kan.
    Stem FRP til høsten!

    SvarSlett
  32. Norske politikere har gjennom genrasjoner sviket sitt eget folk å er frekke nok til å forlange om dagen at du skal gi din stemme til dem, send sosialistene ut av landet sammen med det farverike faanskapet dem har imporert hit for å motta sosialpenger..

    SvarSlett
  33. Norske politikre bør dømmes for medvirkning..

    SvarSlett
  34. Er Lommemannen innvanndrer????

    Slutt med det der tull prat om naive norske innvanndringspolitikk. Kriminelle finnes av alle raser og farger og tro. Lei av å høre alle fokusere på enkelte saker som blir blåst opp i media når det store flertallet av innvanndrere som meg er opptatt av å integrere oss og jobbe som folk flest. Statistikken for yrkesaktive innvanndrere går oppover men hvem for oppmerksomheten i media? Jo akkurat han idioten som sparker de to homofile kjærestepar. Jeg har ingenting mot homofile...noen som vil intervju meg?

    Nei...ikke sant? jeg er ikke interssant for VG.

    SvarSlett
  35. Denne muslimske mannen som det er snakk om er en idiot.
    Mer er det ikke i denne saken.
    Han er ikke representant for muslimer eller folk som bor på Grønland.
    Homofile blir til tider også hetset av nordmenn uten at det får like store oppslag.
    Det kan være helt greit å være skeptisk til for for mye innvandring. Men det må ikke bli til usaklig hets.
    Media er med på dette. Om disse to homofile hadde blitt slått av norske så hadde det ikke blitt en liten notis i avisen en gang.
    Noen av innleggene her er på et så lavt nivå at det er vanskelig å finne ord for.
    Men det får vi bare leve med.

    SvarSlett
  36. til enmannmeninger. forsiktig med hva du skriver. Med riktige datakunnskaper er det ikke vanskelig å finne ut hvem du er. Brenn alle homofile levende. Lett å sitte hjemmme på pc å si at grønnland ikke er en muslimsk bydel, men alle her vet hva som er fakta! Majoriteten er muslimer. Gå på gata i grønnland og snakk negativ om islam, så ser vi hvor mange tøffe poteter det finnes her...

    SvarSlett
  37. Snart er hele Norge muslimsk område.

    Politikerne drar ned buksa, stikker rumpa ut på vegne av velgerne og sier "værsågod, kjør på" til alt av ikke-vestlige parasitter som måtte ha lyst på å ta for seg av godene i dette engang så flotte landet.

    Sannheten er at muslimer og annet pakk tas i med silkehansker i Norge!
    Og det til tross for at de står for det meste av faenskap som foregår.

    Voldsepisoder og voldtekter...

    ...jeg jobber med butikkløsninger, og har til dags dato ikke vært borti en ikke-vestlig restaurant-eier som ikke driver med snusk.
    SAMTLIGE bedriver svart omsetning i store monn.
    Dette gjelder ikke skandinaviske restaurant-eiere i nevneverdig grad.

    Alle politiske partier, med unntak av frp muligens, har levd i sin egen boble av politisk svada i 25 år, og begynner såvidt nå å ane omfanget av denne tåkefjerne innvandrings-/asylsøker-politikken de har bedrevet.

    Faktum:
    Det er livsfarlig å ferdes på åpen gate en vanlig ettermiddag i Oslo Sentrum.

    Dette skyldes ikke Nordmenn, Svensker og Dansker, for å si det sånn..

    SvarSlett
  38. Er litt synd dette, da hvis ola nordmann tar med ag3 og skyter 4-5 slike hunder så blir mann funnet dagen etter, da nordmenn tyster på hvem han er. Men hvis ett dyr som tilber islam skyter og dreper hvite, da finner de ikke han, fordi disse dyrene står samlet og forteller løgner som de tror på selv. Nordmenn kommer aldri til å stå samlet mot disse, da vi er for feige, vi har det for bra til å risikere det vi har....synd...men sånn er det..

    SvarSlett
  39. Du mr som kommer her å truer han som skriver denne bloggen! Hold kjeftn din!! Forbnna pakk!
    reis tilbake til pakkis land, og ikke se deg tilbake!!

    SvarSlett
  40. Hey, du som er så tøff i trynet til han som har denne bloggen:
    Hvorfor gidder du å skrive slikt? Du gjør ikke akurat saken noe bedre? Her er vi mange som er dritt leie av dere som tar Islam, od deres egne holdninger og meninger i deres egne hender.
    "Gå på gata i grønnland og snakk negativ om islam, så ser vi hvor mange tøffe poteter det finnes her.."
    OK, men dere må ikke glemme hvilket land dere er i! det er vel gjerne vi som stemmer her, som har et ord med i laget om dere blir eller om dere drar! Personlig så ser ikke jeg hvorfor for eksempel DU, skal få være her i Norge når du ikke kan leve under våre normer og regler? Hadde du syntes at det var riktig om jeg hadde sagt til deg: Brenn alle muslimer levende??!
    Vel, jeg velger å tro at du hadde blitt provosert! Så forstå hvorfor VI blir det, når det er noen av dere som er så forbanna kjipe og ikke kan forstå oss! Hadde dere bare kunnet forstå hvordan vi lever, og vår tro og meninger så hadde dette ikke en gang vert et tema! SÅ DET SÅ!


    Vil gjerne ha en tilbakemelding på dette!

    SvarSlett
  41. Hvis jeg hadde hatt en knapp...
    ...som fungerte slik...at hvis jeg trykket på den...så utryddet jeg samtlige muslimer i Norge...

    ...så hadde vi ikke hatt flere muslimer i Norge!

    SvarSlett