fredag 28. august 2009

Norge islamiseres

Muslimsk religiøs drakt skal tillates i svømmehallene. Muslimene før igjen gjennomslag for sine krav. Er ikke Norge klar over at muslimsk kvinne-bekledning er undertrykkende? Norge tillater at muslimske menn får fortsette med sin undertrykking her til lands. Var det noe tak i norske politikere burde de forby burka etc, slik de gjør i Frankrike. Istedet gjør de motsatt.

Oslo er ikke lenger en norsk by. Du skal ikke lenger øst enn Grønland før det er som å bevege seg i et religiøst land i midtøsten. Som nordmann føler man seg ikke lenger hjemme. Og det blir ikke færre innvandrere med årene, dersom det er noen som tror det. Det blir flere - det tas inn mange (lovlig og ulovlig), og de får flere barn enn nordmenn.

Landets tålegrense nærmer seg. Hva gjør vi etter det?

Om endel år er vi uten olje, men med en massiv muslimsk befolkning. Da blir det nok tøffere tak for sosialist-Ola, han som stemmer Ap og SV.

Lykke til Norge, et land der de naive og dumme får styre. Og vi velger selv våre politikere.

2009-08-28 VG:Nå er det lov å bruke burkini i Oslo-badene

2009-08-28 Dagbladet: Åpner for «burkini» i Oslo-badene

29 kommentarer:

  1. så du mener at det ikke er undertrykkende for kvinner å bade i bikinier som viser 95 % av kroppen av dems?

    SvarSlett
  2. Wakeup now or never.
    STOPP frekke muslimer og deres ubehagelige og ukulturelle kravene , hvorfor de får sine kvalmende kravene gang på gang ? hvor er vi ? i et elendige muslimsk land ? eller er vi beruset og i tungt sove perioder ?
    Wake up å ta vare på sivilisasjon , ytringsfrihet , likstilling , demokrati , og...... eller vent til et NORGESTAN like ille helvete som PAKISTAN , AFGHANISTAN , osv.

    SvarSlett
  3. Den dagen 50 muslimer har bestemt seg for og utføre hellig jihad i oslo, så er jeg glad jeg ikke bor i nærheten... Dette er faktisk et realistisk scenario som staten burde og sette seg ned og tenke litt over... Jeg sitter ikke og generaliserer alle utlendinger, for mange er jaggu reale samfunns nyttige personer.. Men, det skal ikke mer enn 50 mann til for og legge oslo i mørke en tid framover....

    SvarSlett
  4. Denne uhygieniske drakta må bare forbys med en eneste gang her i Norge !! I Italia blant annet sa de tvert nei til dette fjollete påfunnet fra muslimene. Nå må de snart forstå at hvis de absolutt vil bo i den vestlige verden, så får de integreres som alle andre, ikke leve på siden av vårt samfunn med egne regler til alt mulig. Om det skulle være ¨vanskelig for dem, så kan de jo bare flytte hjem igjen..

    SvarSlett
  5. JAG HATAR MUSLIMER!!!!

    SvarSlett
  6. Hvis det ikke finnes noen rasjonelle argumenter mot dette påfunnet, kjør på. Hva bryr det deg hva slags kostymer folk kler seg i?

    SvarSlett
  7. Det er ikke drakten som er uhygenisk. Må inrømme at mange norske jenter ikke liker å vise huden sin når du bader - så hvorfor skal dette plagget by på problemer? Jeg selv liker ikke å vise meg naken i garderoben - løsningen er å dusje de gangene det er ledig der inne... skjønner ikke hvorfor dette skulle være et så stort problem.

    Når det er snakk om undertrykking - så bruker flertallet heldekkende klær av sin egen vilje, vi legger bare vekt på mindretallet som det skrives mest om i mediaen.. Hva med å bli kjent med et par stykker som faktisk er hyggelige og er like engasjerte som oss?

    De gangene vi ser pene og attraktive utenlanske jenter/kvinner, så kan vi lett sikle etter dem... men med en gang det er snakk om deres interesser så vise vi dem ryggen! Hva er det for noe tull?

    SvarSlett
  8. Skal de ta av seg klæren, dusje, kle på seg Burkini, bade, kle av seg burkinien, dusje og så kle på seg igjen.... Jeg bare spør...De må jo være rene i bassenget

    SvarSlett
  9. Jeg er en mann med et livsyn som forbyr meg å ha badebukse på når jeg skal bade. er dette OK for oslo-badene.

    SvarSlett
  10. Dette var flott.
    Endelig kan muslimske jenter delta på badestrand.
    Det er en begynnelse.
    For 100 år siden var våre moter nesten lik.
    Idag har vi heldigvis kommet så langt, at selv nakenbading er akseptert.
    Men desverre mener jo kristene mørkemenn at kvinner som klær seg i bikini, nærmest trygler om å ble voldtatt.

    SvarSlett
  11. NEI til islamisering. Nok må være nok, Moskèer, hijaber og burka, og burkini. Viss vi ikke passer på, og begrenser innvandringen til landet, kommer det meste til å gå til helvete snart. Med "kriminelle" medlandsmenn som snylter på stat, og gir faen i norske regler. Takk og lov gjelder ikke dette alle, men 80% av de innsatte i oslo`s fengsel er av utlandsk opprinnelse. Det sier vel litt. Sett foten ned engang for alle! Nei til burkini! Og alt annet islamsk

    SvarSlett
  12. Muslimske jenter er ganske het i senga. Jeg hadde fornøyelsen å sprette ei fra Pakistan og hun var helt vill. Hun gjorde noe som norske jenter aldri har gjort. Hun snudde meg over på magen og slikket meg i rumpa. Sug og svelg gjorde hun og.
    All snakk om å dekke seg er spill for galleriet. De sprikket videre enn norske jenter. De dyriske instinktene finnes i Islam også.

    SvarSlett
  13. Fordelen med burkini, er at den holder bedre på hårvekst og odør. Muslimske jenter har skjønt noe viktig, nemlig fordelen med naturlig hårvekst nedentil!. Norske jenter lukter jo ikke skikkelig kjønn lenger! Jeg skjønner godt at disse jentene ikke kan gå i en minimal bikini, da den rett og slett ikke dekker alt. Personlig mener jeg at flere burde følge dette eksempelet; slutt med intimbarbering og unødvendig intimvask!

    SvarSlett
  14. Stem FRP sier noen her, men er det ikke FRP, Høyre og Venstre som styrer hovedstaden?

    SvarSlett
  15. Ja, til Carl I. Hagen som president!!

    SvarSlett
  16. Norge gjøres til et mangfold, og det skal man være stolt av.. En kultur er ikke konstant men dynamsik med tiden, dette er gammel kunnskap fra darwin som ikke bare gjelder biologien men også kulturen(inkl. relgion), denne dynamikken er nødvendig for å styrke de norske verdier om ikke i dag, men frem i tid.. Mange ser seg blinde på det negative.. men fra teorier om evulosjon så er det konkurranse om det beste som gjelder fra den mangfoldige gryta...

    SvarSlett
  17. Noen sliter visst mer enn andre når det kommer til å skjønne seg på de forskjellige religionene.

    Islam betyr fred. Det er en fredfull religion.
    Men måten den blir fremstilt på tv av den vestlige verden er tragisk.

    3 menn som er muslimer bomber et hus.....
    Ja det gjør disse "3" til terrorister.
    Ikke hele den muslimske nasjonen av mennesker. Gang på gang tar man alle under en kam.

    Om dette hadde vært 3 Kristne menn som hadde bombet et hus. Da er det bare disse "3" som er terrorister og ikke hele den kristne nasjonen.
    Hvorfor er det slik.

    Hijab, burka, burkini, nikab. Dette her gjør dem av egen vilje, ingen som tvinger dem til dette.
    Det krever mot og selvtillit å gå med dette. I hvertfall når alle skal drive å glo og stirre og baksnakke disse kvinnene som velger dette av egen vilje.
    Lev med det.

    For dere som sliter med å forstå så les litt gjør i hvertfall en liten innsats på å forstå hva som egentlig skjer innenfor religionen Islam.
    Ikke tro på alt dere hører på tv.

    SvarSlett
  18. Kanskje denne burkinin er en god tilnærming til likestilling..??!! vil ikke si at den er perfekt(den er kanskje litt drøy), men at likestilingen er reell om kvinnen(også det motsatte kjønn) er nøytrale i sin klesstil.. og at mennesket og ikke kjønnet blir favorisert i fohold til sex?!

    Kanskje vårt samfunn trenger å bli litt utfordret mht. familieverdier.. vi begynner tross alt å eldres i dette landet pga trangsynt eller kanskje en dårlig tilnærming av en likestilling vi egentlig ønsker oss.. Anyway, ingen fasitsvar, men at disse ideene kommer fra et mangfold vi kan velge av synnes jeg er viktig..

    SvarSlett
  19. Islam en fredlig religion? Det er bare pur bullshit er jeg redd for, bare se på hva som skjedde med danmark når det ble laget et bilde av muhammad, tvangsekteskap, heldekkende kledsplagg, twin towers, hendelsen på grønnland for en drøy uke siden mot homofile, ny moske på furusett (tviler på at kristne hadde fått lov til å bygge en kirke i mekka), snylting på skatten, "en mann av utenlandsk opprinnelse tatt for alt fra himmel til jord. Og dette kan gå i evigheten! Ikke kom her å si at dette er en fredlig religion!

    Fordi ting har "hairy" i de muslimske landene betyr ikke at vi har noen rett til å ta dem imot og la akkurat det samme skje her. Mer eller mindre hele Oslo Øst er ikke mye norsk om et par år, bare kjør noen par stopp med linje 2 Ellingsrudåsen!

    SvarSlett
  20. På en badestrand blåser jeg i hva folk har på seg, men det jeg tenker på er at om jeg en dag pakker bikinien og drar til furuset bad for å svømme noen runder og alle andre rundt meg har burkini? Da blir jeg stående som den "nakende hora" i bassenget som får masse stygge blikk fordi jeg ikke har lyst til å svømme i en stor ubehagelig "våtdrakt". En sier her at moten var nesten lik i norge for 100 år siden. Ja nettop, HUNDRE år siden! Den tiden er forbi! Vi skal frem i tid, ikke tilbake!

    SvarSlett
  21. Der jeg bor har "Damene" fått seg en egen dag i bassenget uten menn,mussemennene bruker badebukse og nekter å kle av seg... fy faen for en gjeng vi har fått hit til landet..Uff og gru til den neste generasjon.

    SvarSlett
  22. Nekter å kle av seg i badstuen...

    SvarSlett
  23. http://www.krlweb.net/religionane/kortom/splittelse/spl_Islam.htm

    SvarSlett
  24. Siterer denne:
    Anonym sa...
    Islam en fredlig religion? Det er bare pur bullshit er jeg redd for, bare se på hva som skjedde med danmark når det ble laget et bilde av muhammad, tvangsekteskap, heldekkende kledsplagg, twin towers, hendelsen på grønnland for en drøy uke siden mot homofile, ny moske på furusett (tviler på at kristne hadde fått lov til å bygge en kirke i mekka), snylting på skatten, "en mann av utenlandsk opprinnelse tatt for alt fra himmel til jord. Og dette kan gå i evigheten! Ikke kom her å si at dette er en fredlig religion!

    Fordi ting har "hairy" i de muslimske landene betyr ikke at vi har noen rett til å ta dem imot og la akkurat det samme skje her. Mer eller mindre hele Oslo Øst er ikke mye norsk om et par år, bare kjør noen par stopp med linje 2 Ellingsrudåsen!

    Mange muslimske land som har alle slags religioner. Du har kristne, jøder og muslimer som lever sammen og jobber sammen i muslimske land. Ingen som blir drept selv om man har forskjellige religione.

    De andre tingene du nevner er enkeltmanns tilfeller. Det er akkurat det jeg mener. Sånne idioter som deg som drar alle over en kam.
    Tror du norge hadde vært der den er i dag om utlendingene ikke hadde kommet å reddet norge fra en skikkelig krise på 1970 tallet. Der det var manko på mennesker. Og ingen som ville ta drittjobbene. Disse såkalte terroristene som du kaller dem som er egentlig bare muslimer som ville jobbe for famiien sin og bidra til å få norge på kjør igjen.
    Er så mye klaging på at nei det er en drittjobb som du aldri kunne ha tenkt deg. Folk tok jobbene uten engang å nøle.
    Du har hatt det fint.

    Tvangsekteskap er kultur og ikke religion.
    Islam forbyr det.
    Omsjæring av kvinner er kultur og ikke religion.
    Islam forbyr dette.

    Twin towers..... hehe den var nice.
    Hvor mange Osama Bin Laden har du møtt på i Norge?
    Har muslimer noen gang bombet noe i norge?
    Nei.
    De som har bombet noen er etniske nordmenn.
    Hells angel eller Bandidos bombet jo en hel byggning i Drammen by der det smalt så jævlig at alle rutene i naboblokka knuste.
    Hva med han ene som installerte bilbombe på bilen til kjæresten sin som merket henne for livet med brannskader på hele overkroppen?
    Husker ikke hvor dette var en i norge. Men var etnisk norsk.
    Nokas ranet? Ranet på dnb nor pengetransport Aker brygge. Gjort mens han var på perm fra fengslet.
    Mye snylting..... Dette er ikke noe iforhold til hva etniske har gjort her til lands da.
    Pyramideopplegget som svindlet halve norge. Terra svindelen. Dnbnor svindelen.
    Det var ikke muslimer.



    Jeg kan fortsette i all evighet jeg oxo.
    Dette er enkelt mennesker og jeg vil ikke ta alle under en kam.


    Eneste jeg har å si er at du er veldig flink til å pekke på det du vet lite om.
    Har på følesen at du er veldig redd for nye ting.

    Ta enkeltmenneskene og ikke religionen.

    SvarSlett
  25. FRP FRP FRP FRP FRP !!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  26. Anonym sa...
    så du mener at det ikke er undertrykkende for kvinner å bade i bikinier som viser 95 % av kroppen av dems?

    ---
    Mr. Retarded Anonym. Er ingen som tvinger noen til å bruke klær som dekker 5% av kroppen. Har du hørt om badedrakter? Mange av oss jentene som rocker badedrakter også, og tankinier. Og ja, noen av oss som hiver på oss boardshortser også innimellom.

    - Norsk badnymfe som bruker all of the above . :)

    SvarSlett
  27. Menneskerettigheter må ivaretas.. enkelt å greit! Ønsker noen å dekke seg til så må de få lov til deg... dette MÅ folk pent akseptere.. Ingen kan diktere noen til å bade i bikini, eller fortelle andre hva de skal ha på seg eller ikke... Alle som er i mot dette resonnementet har en diktatorisk tilnærming. Kan ikke forstå annet..

    SvarSlett