lørdag 15. august 2009

brenner opp oljen, importerer muslimer

Norges naive og dum-snille holdning til innvandring er ikke bærekraftig. Om 10-20 år er det flere muslimer enn nordmenn i landet. Det skjer vel sånn ca samtidig med at oljen tar slutt. Å selge ut arvesølvet samt importere muslimer i hopetall er ingen god ide.

2009-08-15 VG: Russerne dumpet asylsøkerne på grensa

9 kommentarer:

  1. En eneste ting som betyr noe i dette valget: Innvandring.

    Absolutt alle andre saker er uvesentlig. Hvis vi skal importere en middels norsk by med fattige, kriminelle analfabeter hvert år, hva hjelper det da å snakke om at vi skal løse "fattigdomsproblemet" i Norge?

    Det er jo direkte ulogisk. Man løser ikke problemet med å pøse på med problemer. Herregud. Og snart er gratis lunsjen vår over. Hva da?

    SvarSlett
  2. Helt enig i at innvandringen er det viktigste i dette velget, så derfor stemmer jeg Kystpartiet.

    Hva er det å være uenig i med dette programmet:
    http://www.kystpartiet.no/partiprogram.html

    Legg merke til at Kystpartiet vil ut av Schengen-avtalen, i motsetning til Frp som vil beholde de vidåpne grensene det medfører å være i Schengen.

    SvarSlett
  3. Det jeg ikke forstår er hvorfor i all verden skal man samle opp alt som kan krype og gå av asylsøkere og flyktninger i Oslo...? Særlig synd på de kan det heller ikke være når de betaler en god årslønn for å fraktes til Norge. Nei...betal en Litauer noen kroner for å kjøre de tilbake til Moskva!

    SvarSlett
  4. Norge har gått skikkelig på trynet! Leste i en muslimsk avis (Egypt) at Norge er en "søppelbøtte" for dumping av asylsøkere med lav status. Dit reiser kun "søpla", det sier muslimene selv. Muslimske utvandrere med penger og utdannelse reiser til USA, Australia og Canada. Hvor sykt kan Norge fortsette å utvikle seg under de rød-grønne før hele landet går i dass?

    SvarSlett
  5. Hmmm kan bli bra business dette kanskje, kreve penger av staten for å kjøre hjem innvandrere som har fått avslag på søknaden sin. 25000 per hode, med eller uten skader, ingen garanti.

    SvarSlett
  6. Afghanerne hadde nok ikke visum til Norge slik som det kreves for personer som kommer fra Russland. Dermed burde norske grensevakter ha sagt klart ifra at personer uten visum ikke kommer inn i landet vårt, asylsøkere eller ikke, og dermed latt disse fortsatt være et russisk problem. Hva skal vi med visum restriksjoner dersom dette ikke overholdes? Asylantene burde vært avvist på grensen og erklært russisk problem. Vi er for naive og finner oss i det meste fra naboen i øst. Politikerne våre har skapt paradiset "fredsnasjonen Norge" som er venn med alle, deler ut penger i hytt og gevær uten å stille krav og ikke minst finner seg i alt mulig.

    SvarSlett
  7. Hvis fire millioner nordmenn tar kollektivt selvmord kan vel muslimene bli i flertall om 10-20 år, men hvis ikke er det pølsevev det du skriver her. Er selv for mindre innvandring, men slik fremstilling av innvandrere blir for useriøst.

    SvarSlett
  8. Det er mulig tidsangivelsen ikke er nøyaktig. Men la oss se på Oslo istedenfor hele landet. Da er 10-20 år kanskje ikke så uriktig. Allerede idag skal du ikke langt øst i byen før det ser ut til at muslimer er i flertall. Tror aldri jeg kommer til å venne meg til akkurat det - plutselig er man blitt gjest i sin egen by.

    SvarSlett
  9. For 4 år siden var jeg på besøk i Oslo. Familen tok t-banen fra Ammerud. Da vi stoppet på Grønland stasjon utbryter seksåringen; - se vi er kommet til et annet land!! Jeg kikket ut vinduet og kom med kommentaren; - ja, det kan nok se sånn ut gutten min...

    SvarSlett