onsdag 13. oktober 2010

Aisha får hjelp i USA. Det er fantastisk bra.

19-årig jente som ble mishandlet av sin Taliban-mann. Han kuttet av henne nesen samt litt av ørene, selvsagt med hjelp fra flere andre mannlige familiemedlemmer. Årsaken var at hun forsøkte å flykte etter år ut og år inn med fysisk mishandling.

En hjerteskjærende historie som viser hvor viktig det er at vesten ikke tolererer islam. Islam er en undertrykkende og voldelig religion. Muslimers plan er å overta landene de innvandrer til og innføre muslimske lover. Sharia. (Så hvorfor faen kommer de hit? Kan de da ikke bare bli værende i de muslimske landene de kommer fra?). Norge burde prioritere kvinner, ikke muslimske menn.

I Norge presterer vår forsvarsminister å ikke støtte sine egne soldater (jmf sleiv-uttalelsene i magasinet Alfa). Jeg gremmes, jeg klarer ikke være stolt over å være norsk.

I Norge skjer det så mye dritt av kriminalitet der kvinner voldtas av negere og muslimer osv osv. Og ingen setter ned foten. Det sklir, og sklir, og sklir.

I Norske fengsler er over halvparten utenlandske statsborgere. (Hvor mange er da av ikke-norsk etnisitet? 90% ?) Norge er så tafatt, så naive (dumme). Vi kommer til å få det midt i trynet når oljepengene er litt færre. Vi graver vår egen grav.

Aisha får medisinsk hjelp til å rekonstruere nese og ører. Det synes jeg er en fantastisk nyhet. En vakker kvinne, ødelagt av muslimer, får hjelp. Jeg ønsker henne av mitt hjerte alt godt.

VG 20101013 Taliban kappet nesen av Aisha (19) - nå smiler hun igjen. Den lemlestede afghanske jenta rystet verden da hun sto fram på forsiden av Time Magazine. Nå skal Aisha (19) få ny nese i USA.

1 kommentar: