mandag 25. oktober 2010

Alvdal, Hedmark: nok et pedo-miljø i Norge

Nok et pedo-miljø er avdekket i fedrelandet. Opp mot 10 voksne mennesker har dag inn og dag ut i årevis forgrepet seg på det groveste mot 4 barn. Mødrene har kjent til det og deltatt. Det er voldtekter og det er tatt opp på video. Stefedre har såklart vært særdeles aktive. Etc.

I Norge er straffen for misbruk av barn altfor lave, og fører til slike miljøer. Spør du meg bør de skyldige kastreres, samt få et opphold i et råttent fengsel i minst 15 år (og ikke slippe ut før tiden). Med tvungen behandling. Det de sannsynligvis ender med å få er 3 år i et luksusfengsel (i Haldens nye fengselshotel, for eksempel), ute etter 2. Da drar de til Thailand for å pule nye småunger i rumpa (mens en pedofil venn fungerer som kameramann og tar det opp på video), eller fortsetter her hjemme. Sannsynligvis fortsetter de her hjemme fordi de vet at blir de tatt er straffen latterlig lav.

Pedofile er noen kyniske svin som godt tar med den lave straffen i beregningen. Bare se når de avsløres - de innrømmer kun det som er udiskutabelt, eksempelvis ting som er tatt opp på video. Slik var det med lommemannen også - bare der det var DNA tilsto han noe som helst. Kyniske svin som bør stues borte for godt, om ikke annet så for å hindre nye overgrep.

Norge - pedo-paradiset. Lommemannen. Katolske kirke. Med flere, bare de siste månedene. Og ingen politikere tar tak. Jeg synes det er altfor dårlig, gjør meg kvalm.

Dagbladet 20101025 Stefar (64) i pedomiljø avslørte seg selv med bildebrev. Etter å ha blitt konfrontert med videoer som viser barnevoldtekter i Alvdal med publikum, tilsto stefaren (64).

Dagbladet 20101025 «Vi spør oss hvorfor i all verden vi ikke oppdaget dette». Et team på 15 personer mente den spesielle adferden til to overgrepsofre i Alvdal skyldtes autisme. Barnevernet visste at stefaren (64) var dømt til betinget fengsel i en overgrepssak i nabokommunen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar