tirsdag 19. oktober 2010

Riv Furuset-moskeen

Kjører man inn til Oslo på E6 er det mest prangende bygget Furuset-moskeen. En diger muslimsk bygning med metall-kupler og tårn. Hvorfor er det en slik bygning som skal møte reisende inn mot Oslo? Vi er da for faen ikke et muslimsk land? Bygningen bør rives. Islam er en voldelig religion som legitimerer undertrykking av kvinner, terrorisme og drap på de som ikke tror. Muslimers mål er å overta de landene de innvaderer. Bare de er mange nok så vil de også lykkes.

Nå er Arbeiderpartiets anker-mann Jonas Gahr Støre i nyhetene igjen. Denne gangen har vår tradisjonelt så meget muslimsk-vennlige ministeren begynt å få litt kalde føtter: "Jonas Gahr Støre vil hindre Saudi-Arabia i å finansiere moskeer i Norge, så lenge det ikke er lov å bygge kirker der."

Det var nye toner fra den kanten. Vanligvis så "hyller" (for å bruke et Ap-ord) fyren vårt nye fargerike fellesskap.

Kanskje fyren har begynt å forstå et par realiteter:
1. Islam er ikke noe man flørter med. Du risikerer å bli drept, og du risikerer å få familien din drept.
2. Norge har ikke ubegrenset med penger. Oljepengene vil ta slutt en dag. Saudi-Arabia har mer penger enn Norge. Den dagen saudi-araberne sitter med eiendom i Norge, vi har en massiv muslimsk befolkning, og vi ikke har mer penger, er ikke veien så lang til burka på våre kvinner og slakting av de vantro. Kanskje Gahr-Støre ikke er så klar for å stikke rævva i været og prise Allah og Myhammad fem ganger om dagen?

Til slutt vil jeg minne om siste dagers hendelser:

*Angela Merkel i Tyskland, Europas økonomiske stormakt, erklærer det fargerike fellesskapet som mislykket og feilslått.

**Hvor mange innvandrer-relaterte drap var det i helgen i Norge? 3 eller 4? I Bergen slaktet en taxi-sjåfør familien sin, på Aurskog var det en neger som ble banket til døde i sjalusi, diverse kniv-drap i Oslo - husker ikke om det var 1 eller 2 eller 3 som strøk med. Husk at når avisene ikke skriver noe om etnisitet på gjerningsmannen så er det innvandrer. Bare dersom det er en hvit nordmann som er gjerningsmann så opplyses det om dette.

VG 20101019:
Nekter å godkjenne moskémillioner. Jonas Gahr Støre vil hindre Saudi-Arabia i å finansiere moskeer i Norge, så lenge det ikke er lov å bygge kirker der. Saudiarabiske myndigheter og rike privatpersoner vil bygge moskeer for flere titalls millioner i Norge.



VG 20101031: Advarer mot muslimske ekstremister i Norge. Flere personer med innvandrerbakgrunn har tatt kontakt med Oslo Aps leder Jan Bøhler og uttrykt bekymring over økende radikalisering i muslimske miljøer.


VG 20101101: Minst 37 kristne drept i Irak


VG 20101112
Planlegger tre private muslimske skoler i Oslo. På skolene skal det legges vekt på islam og barna skal lære arabisk i stedet for europeiske fremmedspråk.

84 kommentarer:

  1. Skaff deg et liv din taper!

    SvarSlett
  2. Som en person som har 5 års utdannelse forventes det litt mer av analytiske evner og kristisk kilde-lesing en hva du klarer å rable ned i denne teksten. At du står for en holdning jeg ikke ønsker i Norge får så være, men det er på tide at deg og dine meningsfeller begynner å tolke det dere refererer til.
    Realitetene, som du så fint kaller det, burde falle langt under verdigheten til en mann på over 30 år, og med 5 års utdannelse! Minner mer om barnehage-barnsligheter.

    SvarSlett
  3. Kjeft a jævla sosialister vent til Norge er fullt opp med muslimer og dere blir slaktet pga at dere er kristne

    SvarSlett
  4. De over meg
    -
    Våkn opp.

    SvarSlett
  5. "De over meg
    -
    Våkn opp."

    Var såklart ment til de 2 øverste :)

    SvarSlett
  6. Muslimene får skaffe pengene som skal til for og byge Moskeer selv.Muslimer er farlig folkeslag.




    YWE

    SvarSlett
  7. Riv Furuset-moskeen. Det er et folkekrav.

    SvarSlett
  8. Helgens knivdrap i Gamlebyen i Oslo, hvor 2 ble skadet og en drept, var utført av hvite, narkomane drittungdommer fra Spydeberg.
    Riving av moskéer kommer ikke til å skje, da vi har trosfrihet i Norge.
    Forøvrig så blir Ahmaddiya menigheten (de som bygde moskeen på Furuset) forfulgt i Pakkisstan, undertrykket og drept - de andre muslimene mener at Ahmaddiyaene ikke er ordentlige muslimer.

    SvarSlett
  9. Hva med å legge igjen noen egne meninger, istedenfor å kritisere andres?
    I det minste motargumenter utenom å slenge med leppa.

    Det er veldig lett å gå til angrep på andres meninger, uten å prøve å argumentere for sine egne motmeninger.

    SvarSlett
  10. Omsider ser det ut til at noen i AP tar til fornuft og stopper islamiseringa av Norge. Eller i det minste prøver, ihvertfall. Jeg var, for første gang på 15 år, på besøk i Oslo sist helg og ble nærmest sjokkert over anndelen kollørte innvandrere i byen. Stillte meg selv spørsmålet:
    Hvordan er dette mulig i landets hovedstad? I tillegg åpenlys omsettning av narkotika og dussinvis av horer i paradegata, Karl Johan.
    Dersom denne ukontrolerte innvandringa får fortsette går dette rakt til helvete!

    SvarSlett
  11. Sprayes med ribbefett evt. ballonger fylt opp. Vips må den stå tom i lange tider for å re-velsignes..

    SvarSlett
  12. "går dette rakt til helvete!"

    Vi er på god vei allerede

    SvarSlett
  13. det er for seint folkens... vi er over stupet allerede!
    takk til lederskapet i Norge! Landssvikere!

    SvarSlett
  14. Det er no return for oss nordmenn. Våre etterkommere blir muslimer enten de vil eller ikke.

    SvarSlett
  15. Ungdomskole og videregående skole regnes ikke som "5 års utdannelse".

    SvarSlett
  16. Det er stoooor forskjell mellom Ahmadiyya muslimene og de andre muslimene. De er veldig fredelige, og er selv mot terrorisme. Hvis dere har fulgt med godt på nyhetene så vet dere sikkert at de som driver med terrorisme er sunni og shia muslimer! Ahmadiyya muslimene har ikke tatt 1 øre engang fra staten. Jeg vet så mye om dem fordi jeg har ikke sittet forran pc skjermen og skrevet dritt om muslimene, men jeg har gått til ahmadiyya muslimene og har spurt dem.
    NB: Jeg er ikke muslim.

    SvarSlett
  17. Helt enig med deg, riv ned alle moskeene som ikke ser ut som et vanlilg Norskt bygg i Norge, og like muslimene det ikke så pell dere ut av Norge.
    Det virker som om AP og co endelig begynner å våkne opp og se hva som skjer i Norge, snakk om trege mennesker, de har nesten ødelagt vårt kjære og flotte land med å la det oversvømme av all slags pakk.
    Mvh
    Gunnar F

    SvarSlett
  18. Ser av noen innlegg at vi er belemret med en del naivitet i anledning islam og tilstøtende problematikk.Det foreskrives heldigvis ikke årevis med skolegang for å skjønne hva som er på gang i furet værbitt. Vanlig kløkt holder-ja,faktisk er det beste å unngå de arenaer hvor venstrevridde kvasiintellektuelle får utfolde seg i fri dressur. Islam er ingen uskyldighet,på det verste meget skummel,la historien belyse dette såvel som samtiden så markant gjør.. En del mennesker har dessverre latt seg forføre-se Midtøsten problemet. Der har det muslimske lederskap blant palestinerene linjer rett tilbake til 2. verdenskrig-ivrig samarbeidet de nazistene i høve utryddelse av jøder.Likefullt gis det fra Norge betydelig støtte til disse tvilsomme kreftene. Nei, la ikke det være slik at de skal utøve sin trosfrihet uhemmet overalt,men selv ikke innrømme andre trosretninger plass på eget territorium.

    SvarSlett
  19. Jeg bor på Furuset, og gremmes over dette bygget. Det hører ikke hjemme verken der eller andre steder i Norge. Jeg ønsker å flytte, og det er det mange andre som også gjør, iallfall de med barn i skolealder. Det er snart ikke etniske norske skolebarn igjen i området. Er det slik vi vil ha det?

    SvarSlett
  20. Nei. Det er IKKE slik vi vil ha det. Jeg bor også i området, og hver fredag er det nesten umulig å komme fram pga av alle taxiene og andre bilister som ikke er så nøye med hvor de parkerer. Området rundt Furuset senter ligner mer og mer på en ghetto!

    SvarSlett
  21. tror ikke norge bør ha noen grunn til å være redd for at moskeer bygges , men jeg ville heller hatt mer fokus på alle ilegale innvandrere som flyter i gatene i oslo. Uten tvil det er mer farligere. oslo har desverre blitt et høl og regjeringa har skylda. vi må stå sammen og få slutt på mer innvandring i tillegg bruke mye mer ressurser på de med ulovlig opphold norge.

    hørt historien. en afghaner ble sendt ut av norge etter 3 runder i rettsapparatet så ble han ble han sendt tilbake til afghanistan. 48 timer folkens tok det før han dukket opp og sa JEG ER TILBAKE DERE KAN IKKE GJØRE MEG NOE.

    han har ikke blitt tatt enda.

    ikke rasist men kontroll er viktig. noen andre som deler samme oppfatning ....

    SvarSlett
  22. Først rævkjører utlendingene sitt eget land, nå er Norge for tur.

    SvarSlett
  23. Jeg blir irritert hver gang jeg kjører forbi det sygge bygget. Har tenkt på akkurat det samme selv, at folk som kommer fra gradermoen til oslo får intrykk av at norge er et muslims land.

    Jeg har vært imot mer innvandring siden 1990 og alle har jo sett hva som har sjedd med steder som grønland, holmlia, hauketo, grorud, haugenstua. Disse stedene er totalt ødelagt og er eller vil bli ghetto's nå. Er det dette det norske folk har fortjent?

    Har vi vært så slemme når vi bygget opp landet etter krigen at vi fortjener å bli begått folkemord på? For det er det som skjer. Nordmenn får nesten ikke barn og det har en direkte sammenheng med innvandring og de får barn i hopetall. Dette er en trend som skjer i alle hvite land. Absolutt alle utenom island som ikke er en middels by i verdenssammenheng.

    Hvor skal dette ende? Hvem har bestemt at norge skal ta imot til de grader enorme tall med innvandrere? Vi er litt over 4 millioner her og man trenger ikke regne lenge på dette mattestykke før man ser hva som vil skje. En annen ting er at ikke-vestlige innvandrere ikke har samme måte å oppføre seg på som oss. Dette er noe alle vet, men som er tabu å snakke om. Alle arbeidsgivere vet godt at hvis de ansetter muslimer så vil de jobbe dårlig over lange peridoer grunner fasting, de vil kreve mulighet for å be, de vil kreve en haug med ting som de muligens har krav på i sitt hjemland, men ikke her.
    Når skal norge våkne? Hele utrykket relgionsfrihet er meget misforstått her i landet og i hele europa. Relgionsfrihet betyr ikke at landet skal forandre seg for en annen tro. Det betyr at landet ikke skal nekte å ha en annen relgion. Norge har ikke plikt å bygge opp et evt muslimsk samfunn.
    Er stygt å si, men det er nesten slik at man burde latt hitler gjøre det han ville, for da hadde vi sluppet denne raseblandingen vi nå opplever.
    Smak litt på denne... Tror noen virkelig at brune, gule og hvite mennesker er skapt for å leve sammen? Da hadde vi vært like. Dette kan bevises veldig enkelt. Se på de stedene jeg nevnte over. Holmlia, grønland osv. Tror du det er boligprisene som har gjort at ikkevestlige innvandrere har endt opp der? Absolutt ikke, dette er for at vi skiller oss naturlig. Selv i det fargerike felleskap som det idiotisk heter så skiller vi oss.

    En annen ting er at arabere er det mest rasistiske folkeslaget på denne jord. Det har jeg selv opplevd.

    Så spør du meg er tiden inne for full invandrerstopp og kun støtte til et barn så sant man ikke er etnisk norsk. Dette handler ikke om overlevelse for arabere og andre muslimer, men overlevelse av det norske folk. Det helnorske folk. Dette burde være en plikt for de som sitter å styrer at de ivaretar det etniske folks interesser før innvandrere. Eller er jeg bare helt dum som ikke bare legger meg ned og lar folket mitt bli trampet i stykker.

    Våkne opp folkens, vi er ikke barn av regnbuen verden er mer komplisert og utspekulert enn som så.

    SvarSlett
  24. Er så drittlei innvandere. Arbeiderpartiet importerer stemmer hver dag. Snart er Oslo bare et høl med apekatter som sitter med rompa i været halve dagen.Syntes det er rart hvis ingen Nordmenn klikker snart.Dette kan ikke fortsette!
    Nå må Arbeiderpartiet våkne opp!!!!!

    SvarSlett
  25. Sjekk.Christopher Hitchens and Tariq Ramadan Debate: Is Islam a Religion of Peace?

    http://www.youtube.com/watch?v=eA5CXjS05pU&feature=player_embedded

    Mer info her.http://www.dailyhitchens.com

    SvarSlett
  26. skaff dere liv rett og slett! Hvis ikke innvandrere hadde kommet til Norge ville dere ikke vist noe annet om verden enn viking tiden og potet!

    SvarSlett
  27. ja til innvandringstopp og ja til riving av moskeen på Furuset!! Mye bra kommentarer her! Noen som tør å sette i gang en demonstrasjon ved Stortinget? For å vise de nissene at Norge har fått nok!

    SvarSlett
  28. Det er nok dessverre alt for sent å snu denne utviklingen. - Bare det faktum at Mohammed er det mest brukte guttenavnet i Oslo, sier vel sitt. Snart sitter de siste hvite (eniske) nordmenn i reservat(- les: leir) på jotunheimen som en tuistattraksjon (, - ved siden av sameteltene der oppe...). Det hjelper nok lite at noen få politikere (MED litt makt...) plutselig har begynt å få baller nå. Det skulle de hatt på 70-tallet...

    SvarSlett
  29. Helt enig riv den.......

    SvarSlett
  30. Jeg er med på en demonstrasjon, Og skal love deg at hvis vi først setter i gang så skal vi nok få med oss en del tusen mennesker som er lei dette, Bare vi får budskapet ut til til normenn!!!

    SvarSlett
  31. helt enig. riv den å få inn uredde politikere. muslim sympatisører bør holde kjeft, quislings

    SvarSlett
  32. Jeg la inn en komentar, men den kom ikke på trykk. Er den fjernet?
    Kari

    SvarSlett
  33. Ikke hør på de som sier at det er for sent. Det er ikke for sent. Det som trengs her er full innvandrerstopp. Så enkelt er det. Det er ingen menneskerett i mine øyne å kunne komme til et vestlig land å leve et godt liv. Dette blir for dumt. En haug med fattige folk kan bare lage drøssvis med barn, og så har disse barna rett til å komme hit? For dumt. Snillismen er idioti og jeg blir kvalm av kommentarer som at norge trenger innvandrere og at vi hadde vært vikinger hvis ikke vi hadde hatt innvandrere her. For noe vissvass. Jeg kan til og med huske norge som mer eller mindre innvandrerfritt og jeg lengter tilbake til de dagene.

    Tenk litt over dette. Islam er verdens største relgion. Ingen arabere, ingen afrikanere, ingen mexicanere sliter med folketallet sitt. Det er kun hvite folk som går til de grader i minus nå for tiden, og det er vi hvite som har åpnet dørene våre for andre folk. Dette er selvmord og vi må stoppe det nå. Saudiarabia sponser norske moskeer. Hvorfor kan vi ikke si stopp bygging av nye moskeer og stoppe innvandringen? Noen må kunne ta disse avgjørelsene, og hvis ikke de som har mulighet til det gjør det så må disse personene byttes ut.

    Jeg krysser alle fingre og tær på at den neste generasjonen som blir voksne nå har baller av stål og tør å stå på sine rettigheter og stopper dette folkemordet.

    Jeg blir kvalm når jeg hører muslimer sier at de er norske. De er like norske som jeg er arabisk. Maken til frekkhet. Her får de bo i et land som har alt og så skal de lære ungene sine til å ikke bli som oss og sende de til pakistan når de har blitt for norske. Faen de som gjør det burde sendes ut med en gang. Ingen bør kunne ha rett på pose og sekk. Enten bor man i norge og oppfører seg etter våre normer, regler og væremåte eller så kan man dra til et muslimsk land og se hvor perfekt det er der og hvor fantastisk denne relgionen er.

    Når frankrike sendte ut alle sigøynere så jublet jeg. Liten faktaopplysning om norge. Vi har mange sigøynere i norge. Samtlige får støtte fra staten, ingen av de har jobb (ingen) dvs at ingen betaler skatt og i tilegg gjør de kjeltringstreker. Hvor mye koster det oss skattebetalere tilsammen? Send de rett ut. Og ikke slutt der. Er man av ikke vestlig opphav bør man kunne få en (kun 1) advarsel så sendes ut. Jeg blåser i om man er norsk statsborger, for det er bare en vist nå til dags. Få de hjem, for de har utnyttet gjestfriheten på det groveste og er ikke i stand til å oppførere seg som folk.
    Hver gang jeg diskuterer slike ting som dette så sier bruker andre folk argumenter som f.eks: Slutt å sette alle i samme bås, det finnes gode å dårlige mennesker i alle folkeslag osv. Fine ord og klart det finnes det, det er bare at oddsen for at en ikkevestlig person er kriminell kontra en vestlig person spriker. Man kan se det i øynene på folk. Hvis du ikke tror meg se på fengselstallene. De lyver ikke, og nei alle politimenn er ikke rasister så det kan ikke forklare at en minoritet fyller 90% av fengslene våre. Nå må snart folk lukte lunta, dette er en veldig kritisk fase og våre "utvalgte" må gjøre drastiske endringer hvis dette skal fungere.

    La meg sette ord på hvor bykymret og lei jeg er av dette "multikulturelle" (klingende ord som beskriver folkemord).
    Hvis det i dag hadde forsvunnet is fra en av polene og det ble opprettet et hvitt land så hadde jeg flytet rett dit. La meg også garantere at dette landet hadde hatt verdens laveste kriminalitet, beste teknologi, levevilkår og moral. Kom ikke her å si at dere ikke hadde flyttet etter(etter at ikkevestlige hadde kommet i overtall her nede.)

    Like barn leker best.

    SvarSlett
  34. Jah, her tar jo sakligheten en ny vending. Islam, som jo er en fredelig religion, blir utsatt for hets fra mange fronter. Synes det er rart at man ikke leser seg opp i noe før angrepene kommer.
    Med 5 års utdannelse burde det kanskje være klart at man ikke kan uttale seg nevneverdig om et emne før kunnskapen sitter.
    En som har studert økonomi kan sies å uttale seg om nettopp økonomi kontra en bonde som forsøker seg på det samme. De har rett og slett forskjellig bakgrunn og spille på. Hvordan kan da folk som leser vg og dagbladet kritisere en religion uten å sette seg inn i hva den religionen faktisk bygger på?

    Charles Darwin prøvde seg med sin teori. For fagfolk innen samme "bransje" er det hårreisende å lese om hans teorier. De vet at det tar rundt 20 år og vel så det å studere en art. Denne mannen karret seg til å danne grunnlaget for hele artsmengden i løpet av 20 år. Det er bra gjort! Da blir det selvsagt som det blir også, bare en teori.

    For de som ikke tror på Gud og krever at de må se noe før de tror på det. Hvis dere tror på at dere har en tankegang, kan dere ikke åpne opp hodeskallen og vise det? Du vet det ligger der selv om det ikke går an å vise det fysisk, eller?

    SvarSlett
  35. HAHA. Ja økonomi kan du sikkert, men jeg kan vise deg akkurat hvor i hjernen tankegangen foregår, ikke bare det, men jeg kan også vise deg hvor i hjernen kreativ tankegang kontra opphenting av fakta som du man vet.
    Og sammenlikne tankegang med om gud finnes eller ikke viser jo hvor du står.

    SvarSlett
  36. Og her har det nå kommet for mye ekte og sanna meninger så nå fjernet VG linken til denne bloggen fra saken den omhandlet.

    Tragisk. Snart må vi synke ned til samme niva som våre innvandrere for å bli hørt. Dvs kreve respekt uten å gi noe tilbake, begå kriminalitet, være forferdelige rasistiske, nekte døtrene våre å være sammen med utlendinger og æresdrepe de hvis de gjør det. Svindle for 100talls millioner (pakistanske drosjesjåfører) osv. vil vi ha det sånn?

    SvarSlett
  37. Svar til Anonym sa.....19. oktober 2010 13:49

    Nei vi slipper aldri unna, vi må fortsatt svi for både det vi gjør galt og i tillegg for det alle innvandrerne gjør galt, ingenting som innvandrenen gjør galt kommer til å få følger for dem før vi får en regjering på høyresiden men FRP i spissen, de er fredet forde AP og co er så redd for å bli stemplett som rasister.
    Mvh
    Gunnar F

    SvarSlett
  38. IKKE RART MUSLIMENE FLYKTER TIL VESTEN,VI MÅ FAEN SLUTTE Å KRIGE I MUSLIMSKE LAND. VI KAN IKKE SENDE DE TILBAKE,NÅR USA NATO ER I KRIG.AFRIKA ER I KRIG TAKKET VESTEN. VI BØR TREKKE OSS UT,OG SENDE MUSLIMENE TILBAKE. VÅR EGEN FEIL AT DE KOMMER HIT. VI SOM SLIPPER DE INN. OG TIL ALLE RASISTER HER INNE:FLYTT FØR VI ETNISKE NORDMENN .......................

    SvarSlett
  39. Angående demonstrasjon:
    Organisasjonen SIAN (Stopp Islamiseringen Av Norge) har jo holdt mange demonstrasjoner. De eneste som møter opp er venstreradikale og innvandrere, som kommer for å hindre SIAN i å ytre seg offentlig.

    Angående fjerning av link fra VG:
    Dette er et kjent fenomen at dette skjer blant blogger som uttaler seg kritisk om innvandring.

    SvarSlett
  40. Jeg vil heller at Norge skal bli islamisert enn at den gjengen med bønder som kommenterer her skal regjere. Makan til lavmåls - bare skrivefeilene deres avslører hvor ekstremt lite utdannelse og kunnskap dere besitter ("Dette burde være en plikt for de som sitter å styrer" _ INFINITIV, DET SKAL VÆRE OG, IKKE Å. "At folk som kommer fra gradermoen GARDERMOEN til oslo får intrykk INNTRYKK av at norge er et muslims land. MUSLIMSK LAND).

    Jeg gjetter på at dere bor i utkantsnorge, synes bensin skulle kostet 5kr, spiser biff med bernaise (den som uttales bærnee) hver helg og har en eller flere harry tattiser på kroppen etter ymse fyllekuler på mallorca/gran canaria.

    Jeg synes ikke det skulle være lov å kalle seg norsk når man ikke kan skrive språket rent.

    SvarSlett
  41. Folkebevegelsen Mot Innvandring (FMI) er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge. Gjennom folkeopplysning overfor allmennheten, de politiske parti og våre stortingspolitikere, retter vi søkelyset mot konsekvensene av masseinnvandringen og påvirkningen den har overfor befolkningen, landets kultur og offentlige religion.
    Herunder er det også viktig å sette fokus på den 3. verdens befolkningseksplosjon, dens dimensjoner og konsekvenser.
    Innvandringsstoppen som ble vedtatt av Stortinget i 1975 må respekteres, håndheves, og ikke gjøres illusorisk ved et mangfold av dispensasjoner.

    FMI er tverrpolitisk. Derfor støtter vi ikke ett bestemt politisk parti, men oppfordrer Det norske folk ved valgene å gi sine stemmer til politikere som vil føre en restriktiv innvandringspolitikk. Våre medlemmer og sympatisører kommer fra de fleste politiske partier.

    Året 1987 var et landssvikets år. Både Regjeringen og Stortinget kunne med Innvandringsstoppen i hånd ha grepet inn og satt en stopper for masseinnvandringen, men de unnlot å gjøre det. Alle dører inn til landet ble satt vidåpne, samtidig som Regjeringen trakk tilbake den norske politikontrollen fra Kastrup i Danmark. Dermed var det fritt fram for mennesker fra fjerne himmelstrøk å komme inn i landet. Norge hadde ikke vært vitne til noe lignende tidligere. Asylsøkere og flyktninger kom i stort antall og de fleste fikk opphold selv om de ikke oppfylte asyl- eller flyktningstatus. Dette var begynnelsen på dagens nasjonale situasjon med en økende negativ utvikling på kriminalstatistikkene, flere merkbare kulturkonflikter og en synligere identitetsløs fremtid for kommende generasjoner.

    I 1987 ble det av 145 krigsveteraner fra Andre verdenskrig skrevet brev til daværende Kong Olav V der det ble ytret bekymring over situasjonen. De så at frihetsverket som de selv og mange andre veteraner hadde gitt sitt liv og sin helse for ble skuslet vekk gjennom en asyl- og innvandringspolitikk som ville få tragiske følger for Norge som nasjonalstat. Dette var opptakten til FMI som senere samme år ble stiftet i Haugesund 4. oktober.

    FMI mener at flerkulturelle samfunn splitter befolkningen. Foruten at vår egenart, kultur og religion blir utvasket og til slutt kan forsvinne, risikerer vi at sosiale goder som er opparbeidd gjennom generasjoner, blir rasert på grunn av minkende samhørighet og solidaritet, økt egoisme og mistillit mellom innbyggerne. Generelt et land med ringere livskvalitet. Historisk sett fører land med etnisk mangfold til konflikter mellom de ulike folkeslagene. Den verdenskjente statsviteren Robert D. Putnam presenterte sommeren 2007 en artikkel om etnisitet, samfunnsdeltagelse og sosial kapital gjennomført i USA. Hans eget forskningsfunn viste at etnisk mangfold gav mindre samhold

    SvarSlett
  42. Få vekk de ekstrimistene, de kommer til og ødelegge vårt land, Skjønner ikke at folk ikke ser det har sett at dette kom til og skje ihvertfall 20 år. Først nå begynner nordmenn og få opp øya for hva som er i ferd med og skje.
    Å vi er ikke rasister, Vi vil bare at norge skal være et fredfullt fritt land, Uten og måtte være redd for terror aksjoner,undertrykkelse av kvinner og resten av det syke islam drar med seg......

    SvarSlett
  43. Er merkeligt at vi normenn klarer og leve i harmoni med buddister,hinduer,jøder og katolikker men når det kommer til islam så er det full stopp!!! Er det vi eller islam som bør endre synet på enkelte ting da??? Kansje en ide og slutte og sy puter opp under armene til muslimer?

    SvarSlett
  44. Å bli norsk statsborger er like enkelt som å få en leke når man kjøper en happy meal på mcdonalds.

    Islam er som kreft for vesten. Oslo er tapt, resten av Norge står for tur. Våkn opp!

    SvarSlett
  45. Når man leser innlegg på sider som dette ser man at svært mange nordmenn er imot islamiseringen av Norge. Og det er jeg også i høyeste grad. Men vi må bli flinkere å vise det. SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) arrangerte f.eks en demonstrasjon i Oslo den 11 september i år. dette var en fin anledning til å demonstrere hva en synes om dette, men dessverre så var det ganske få som møtte opp. Vi må gjøre mer enn å skrive på nette for å bli hørt!!

    SvarSlett
  46. Hvorfor ikke kjøpe oss minigriser istedenfor hunder.
    Disse små minigrisene er jo så fine, og kan også has for oss som bor i blokk.
    Og hvordan hadde det gått med oss om vi hadde kalt grisen vår Muhammed?
    Jeg bare undrer.....

    SvarSlett
  47. Såklart vi skal ha hunder, men jeg mente i tillegg til hundene kunne vi også hatt smågriser.
    Blandig hadde vært suverent ... synes jeg da...

    SvarSlett
  48. Helt utrolig for et nivå det er er her inne, lav mål, rett og slett.

    Det er en fordel å kunne noe om det en snakker om og de som kritiserer her inne, vet tydeligvis ingenting.

    SvarSlett
  49. Jeg er enig med de fleste her inne. Islamisering er ikke noe spøke med. Steng grensen!
    Jeg VET hvertfall noe om hva "fargerikt" fellesskap går ut på, jeg er oppvokst på Haugenstua. Jeg har satt hvordan denne delen av byen har vokst seg til å bli en ghetto. Jeg flyttet denne måneden, orket ikke mer. :( Tror enkelte venstrevridde hadde hatt godt av å bodd i en ghetto over tid, føle ting litt på kroppen.
    En annen ting fargerikt fellesskap betyr ikke at det skal være bare brunt eller svart. Da er hele greia misforstått.

    SvarSlett
  50. Det er for seint aa vente seg saklighet naar det gjelder muslimer i Norge. Situasjonen er paa vei til aa bli dramatisk, og som en skrev, kan vi takke landssvikerne (saerlig de rödgrönne) for dette! Paa toppen av det hele fikk de fusket seg til aa fortsette aa ödelegge landet vaart, ved valget ifjor!
    Sakligheten skulle ha kommet for lenge siden, en skulle ha sett hvordan dette kom til aa utvikle seg, för en lot tusenvis av muslimer komme hit til Norge. Hvordan kan en vaere saa TEIT OG NAIV at en ikke skjönte hvor dette ville före???
    De rödgrönnes prosjekt, det 'fargerike fleesskapet' er en illusjon, og en farlig illusjon. De som er kommet til NOrge tilhörer samfunn som er paa STEINALDERSTADIET!!! Og ord som demokrati, likestilling og ytringsfrihet er bare floskler for dem. De er en del av det mange kaller er en fascistisk ideologi, nemlig islam.
    De tegn til radikalisering og medförende problemer vi naa ser er bare begynnelsen. Nordmenn er godtroende og naive og er hjernevasket av venstrekreftene til aa tro at 'alt vil bli bra dersom vi böyer oss i stövet og lar muslimene faa det slik de vil ha det'! Spiller ingen rolle at de gjör Norge mer og mer til et muslimsk land, nei.
    Det er da underlig at det kun er nordmenn som ikke for lenge siden satte en stopper for ikke-vestlig innvandring!
    La oss faa se litt av vikingenenes mot! Kjemp for aa beholde landet vaart! GJÖR NOE for at vi kan faa sendt dette pakket som snylter paa oss UT OG VEKK FOREVER! Gjenoppdag selvoverlevelsesinstinktet, för det er for seint! Og slutt aa stikke hodet i sanden og haape paa at 'alt blir bra', bare vi er feige, slik vi har faatt det for vane.
    OG: SLUTT AA BYGGE MOSKEER!!!!!!
    HELT ENIG: FAA VEKK DEN PAA FURUSET!!!!
    DETTE ER NORGE, ET VESTLIG LAND BYGD PAA KRISTNE, SIVILISERTE VERDIER!!!
    Gjör vi ikke noe naa, kommer vi til aa sitte der i et muslimsk Norge, og hva betyr oljepengene da??? For aa löse dette problemet trens det MOT I BRÖSTET OG VETT I PANNA!
    Noensinne hört om det? Noen som faktisk husker at vi er en norsk nasjon, med en kultur det er verdt aa ta vare paa????
    Noen som er bekymret for hva slags land vi overlater til vaare barn? Er du sikker paa at de vil like aa vokse opp i et islamisert Norge???
    Jo, det er det som kommer til aa skje dersom vi ikke snur tvert om NAA!

    SvarSlett
  51. Det er for seint aa vente seg saklighet naar det gjelder muslimer i Norge. Situasjonen er paa vei til aa bli dramatisk, og som en skrev, kan vi takke landssvikerne (saerlig de rödgrönne) for dette! Paa toppen av det hele fikk de fusket seg til aa fortsette aa ödelegge landet vaart, ved valget ifjor!
    Sakligheten skulle ha kommet for lenge siden, en skulle ha sett hvordan dette kom til aa utvikle seg, för en lot tusenvis av muslimer komme hit til Norge. Hvordan kan en vaere saa TEIT OG NAIV at en ikke skjönte hvor dette ville före???
    De rödgrönnes prosjekt, det 'fargerike fellesskapet' er en illusjon, og en farlig illusjon. De som er kommet til NOrge tilhörer samfunn som er paa STEINALDERSTADIET!!! Og ord som demokrati, likestilling og ytringsfrihet er bare floskler for dem. De er en del av det mange kaller er en fascistisk ideologi, nemlig islam.
    De tegn til radikalisering og medförende problemer vi naa ser er bare begynnelsen. Nordmenn er godtroende og naive og er hjernevasket av venstrekreftene til aa tro at 'alt vil bli bra dersom vi böyer oss i stövet og lar muslimene faa det slik de vil ha det'!
    Det er da underlig at det kun er nordmenn som ikke for lenge siden satte en stopper for ikke-vestlig innvandring!
    Kjemp for aa beholde landet vaart! GJÖR NOE for at vi kan faa sendt dette pakket som snylter paa oss UT OG VEKK FOREVER!
    OG: SLUTT AA BYGGE MOSKEER!!!!!!
    HELT ENIG: FAA VEKK DEN PAA FURUSET!!!!
    DETTE ER NORGE, ET VESTLIG LAND BYGD PAA KRISTNE, SIVILISERTE VERDIER!!!
    Gjör vi ikke noe naa, kommer vi til aa sitte der i et muslimsk Norge, og hva betyr oljepengene da??? For aa löse dette problemet trens det MOT I BRÖSTET OG VETT I PANNA!
    Noensinne hört om det? Noen som faktisk husker at vi er en norsk nasjon, med en kultur det er verdt aa ta vare paa????
    Noen som er bekymret for hva slags land vi overlater til vaare barn? Er du sikker paa at de vil like aa vokse opp i et islamisert Norge???

    SvarSlett
  52. Du har rett, som sier at vi maa gjöre mer enn aa srkive paa nettet. Fint at SIAN i det hele tatt finnes, da!
    Naa gjelder det aa börste av seg feigheten, likegladheten, desinteressen, faa av seg de rödgrönne brillene, og komme seg ut og DEMONSTRERE! MED ANDRE ORD: KJEMPE IMOT ISLAMISERINGEN AV VAART FINE LAND OG SÖRGE FOR AT NORGE FORTSATT VIL VAERE VAART- ETNISKE NORDMENNS - LAND!
    Ja, det er faktisk lov aa vaere patriot og aa forsvare sin interesser! Til tross for rödgrönn propaganda og hjernevasking som har fortalt oss i aartier at vi maa utslette oss selv til fordel for all slags paa fra den 3.verden. At vi maa ha daarlig samvittighet fordi vi lever i et rikt land, og at vi paa pöse ut penger til den 3. verden, osv.osv.
    LA DEN 3.VERDEN SELV BEGYNNE AA JOBBE FOR SIN VELSTAND, DER DE BOR!! DETTE HAR ALLE ANDRE VESTLIGE LAND FORLENGST INNSETT.
    VI VIL HA SLUTT PAA AT DE SNYLTER PAA OSS (LEVER AV TRYGDENE OG STÖNADENE VAARE),OG ATTPAA TIL MOBBER OSS OG PRÖVER AA ISLAMISERE NORGE! SLUTT!!!!!

    SvarSlett
  53. Forby moskeer og imamer å virke med henvisning til at de ikke tar avstand fra terror i islams navn. Såkalte lærde som stilltiende aksepterer og ikke motarbeider destruktive krefter i egne rekker har intet her å bestille. Grunnloven er ikke formulert for å beskytte en ideologi som har som mål å svekke grunnlovens prinsipper.

    SvarSlett
  54. Do din domme tollepikk

    SvarSlett
  55. Furuset moske er ikke Islamsk.. riv den ned :) den har ingenting med Islam å gjøre

    SvarSlett
  56. Riv Furuset-moskeen. Enig!

    SvarSlett
  57. At vi har trosfrihet i Norge betyr ikke det samme som byggefrihet, slik enkelte ismamsympatisører later til å tro. Nei, riv alle mosker i Norge..

    SvarSlett
  58. Fuck religion og spesiellt islam. Farlige saker. Her gjelder det å ikke være naiv lenger.


    Enga

    SvarSlett
  59. Steng grensene, stopp innvandringen og returner ALLE muslimene!

    SvarSlett
  60. Jeg mener denne bygningen ikke bør rives!

    Den bør SPRENGES i lufta ved bruk av omtrentlig ett tonn gammeldags dynamitt!

    SvarSlett
  61. Til de venstrevridde!

    Hvorfor ikke behandle Islam som den kreftsvulsten den faktisk er? Hva er galt med det?

    Jada jeg forstår at det er åresvis med ventetid for behandling takket være deres regjering! Allikevel kunne vi sikkert ha funnet på et unntak i forhold til dette!

    SvarSlett
  62. AP er bare ute etter makt og slikker enhver utlending når som helst hvor som helst. De tenker ikke landets beste lenger

    SvarSlett
  63. Norge er blitt et rasistisk stat etterhvert som årene går.Dette er veldig bekymringsfullt når det gjeder alle menneskers rett til å praktisere sin relgion. Noen etniske nordmenn sprer falske rykter og hat mot minoriteter i Norge.

    SvarSlett
  64. Ta å hold kjeft a, dere norske tullingene som leker smart på nett og tror 5 års utdanning er noe, så tar dere feil. alle dere tullingene er IQ løse

    SvarSlett
  65. Trodde religion var på vei ut i grunnskolen? Så hva er så spesielt med andre religioner når vi ikke en gang kan akseptere at vi synger julesanger i den norske skolen.Jeg er for integrering men mener også at alt som våre nye landsmenn gjør er å isolere seg mer og mer ifra nettopp dette.Jeg mener at det er en selvfølge at slike skoler ikke skal få noen som helst tillatelse eller støtte til å starte opp.Det virker mer og mer som det er våre nye landsmenn som er rasistene i den vestlige verden og ikke som de selv påstår at vi er.

    SvarSlett
  66. TIL VALHALL!!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  67. Man må være temmelig tilbakestående for å komme til Norge, og så kun pga ett eneste bygg ved siden av motorveien begynne å tro at man er i et muslimsk land.

    Slike folk har vel lite å gjøre i Norge uansett.

    Og dere andre som flytter vekk fra Furuset. Hvorfor klager dere over at det bare er mørkhuda og muslimske folk der? Det er jo takket være deres like at de flytter inn! Så ikke flytt da vel! Jeg tipper de fleste mørkhuda og muslimer heller vil bo på vestkanten enn furuset, men det er boligprisene som er avgjørende.

    Forøvrig tror jeg at alle som stemmer FrP er pro-islam uten å vite det. Med FrP-regjering vil vi klare å skape så store forskjeller mellom de økonomisk vellykkede og de som ikke har råd til å betale for alle velferdsgoder selv, at det vil bringe Norge utfor randen. Og når økonomien kollapser så kommer muslimene til å ta over med sin anti-rentepolitikk og sosiale samhold - mens etniske ikke-muslimske nordmenn drukner i alkoholrus.

    Tror det er minst like realistisk scenario som idiotien deres skildrer

    SvarSlett
  68. De Rødgrønne lager mer hat mot innvandrere enn Vigrid noen gang kan klare å oppnå!

    SvarSlett
  69. .

    Norge graver sin egen grav.

    Tragisk.

    .

    SvarSlett
  70. Riv Furuset-moskeen. Det er et folkekrav.

    SvarSlett
  71. DREP MUSLIMENE OG RIV DEMS BYGG. Muslimer er som rotter, rett og slett uønsket i vårt samfunn. De bringer ingen ting godt med seg, bare død og fordervelse, mulsimene altså.

    SvarSlett
  72. "Anonym sa...

    Det er stoooor forskjell mellom Ahmadiyya muslimene og de andre muslimene. De er veldig fredelige, og er selv mot terrorisme. Hvis dere har fulgt med godt på nyhetene så vet dere sikkert at de som driver med terrorisme er sunni og shia muslimer!"


    Ahmadiyya-muslimene brukes som verktøy av de reelle muslimene for å få innpass hvorsomhelst i verden.
    FÅ OPP ØYNENE!!!

    SvarSlett
  73. Islam är politisk. Furuset mosken är taktisk byggd för att visa makt.

    Sedan är målet också för araber att genom islam så kommer arabika språket och kulturen. Det är deras sätt att sprida sin kultur.

    folk förstår inte detta. Islam är en politisk , ingen religion!

    SvarSlett
  74. AP er et muslimsk parti.Stoltenberg nå må du snart få opp aua før du og resten av apegjengen kjører Norge i dass.Kanskje du allerede har gjort det.

    SvarSlett
  75. Fakta er at Islam er den raskest voksende religionen i verden, og ironisk nok vokser den mest i de vestlige landene og de fleste konvertitter er kvinner (iflg Guinness World Record). Hvis Islam er en religion som oppfordrer til kvinneundertrykkelse, terror og maktkontroll slik mange i denne bloggen hevder så står vi ovenfor en dilemma. Enten så har de som konverterer til Islam gått fra vettet eller så har de med islamfobiske tendenser misforstått Islam grovt! Hvis vi er rasjonelle og studerer bloggene fra et psykologisk standpunkt, så baserer disse ytringene seg på fryk, hat og uvitenhet. Man sitter med en vrang forestilling av Islam og har en tendens til å isolere seg inn i en "paradigmatisk-boble". Dessverre preger disse bloggene av fobi og ikke kunnskap og fornuft. Faren ligger ikke i Islam eller muslimer, tvert imot. Faren ligger i de kreftene som kjemper for å fremstille Islam som en terroristisk og barbarisk religion for å oppnå sine politiske hensikter. Hvis det er noen som betaler prisen for denne terrorismen, så er det Midtøsten (muslimske land). Grunnen til at mange muslimer blir nødt til å søke tilflukt i Europa er nettopp at deres hjemland lider av korrupsjon og terrorisme. Hadde det vært Islam som var problemet så hadde ikke disse mennesker holdt på sin tro og religion. Sannheten er den at det ikke er Islam som har skylden, men dessverre så blir dette misbrukt av korrupte ledere som selv utgir seg selv for å være muslimer.

    Tenk nøye om før du sprer hat. Kanskje det er nettopp det disse terroristiske kreftene vil oppnå at vi bruker krefter på å beskylde hverandre. Og dem kan oppnå sine skitne hensikter relativt uhindret. Så min kjære norske bror/søster, jeg rekker frem et hånd av fred, fordi det er dette jeg har lært fra Islam.

    Fred være med dere alle!

    SvarSlett
  76. Ja halloen du! Media bare fyrer opp med saker som handler om de utlandske! Vedder på at de fleste slemme muslimene EGENTLIG IKKE HAR LEST BOKEN!

    Dessuten, verden er ikke her for å tilfredstille deg. GO FRIDOM!

    SvarSlett
  77. Det er skuffende med moskeen på Furuset. Men slikt som dette er politikerne sin skyld. Innvandrings og asylpolitikken virker å være i nærheten av landsforrederi. Når muslimer setter foten på Gardermoen for første gang så erklærer vedkommende Norge for muslimsk territorium.

    SvarSlett
  78. Hvis det i det hele tatt skal være religionsfrihet i Norge må andre enn statskirken få lov til å bygge gudshus. Ahmadiyya har betalt hele moskeen selv. Og det ligger mye sjel, hardt i arbeid og drømmer i byggingen.

    Det er innlysende at mange mennesker blir misunnelige når andre får det til. Særlig når de ikke selv har et liv. Annet enn å plage andre mennesker som har det bedre enn dem selv. For turistene og verdensvante nordmenn er moskeen et bevis på sivilisasjon og utvikling. Den viser at Oslo har noe av virkelig verdi. Og er i ferd med å bli en verdensby. På vei hjem på flybussen fra ferie, hørte jeg mine to unge sidepassasjerer fra Storbrittania si når vi passerte moskeen på Furuset: "No drugs and prostitution here...".
    De som har noe imot moskeen kan jo bare flytte ut. Vekk fra Groruddalen og Furuset- området, ingen tvinger dem til å bo der. Det er mange billige leiligheter utover mot Øst og Sør for Oslo. Forresten idiotene i norsk politikk har gjort alt de kan for at det ikke skulle bli noen moske på Furuset. De har feilet og nå får de stå der med skjegget i postkassa og drømme om kjedelige gamle dager. Mangfoldet og religionsfriheten vant denne gangen også.

    SvarSlett
  79. Ahmadiyya muslimer er fredlige muslimer og det kommer til å være positivt for Furuset å ha en moske der.

    SvarSlett
  80. 2 av kommentarene er fra muslimer, og handler om at muslimer skal overta og drepe kristne. Våkn opp

    SvarSlett
  81. Se også voks opp her. Har dere hørt om religions og ytringsfrihet. Hvis dere er så stolte av å leve i Norge så se også stå for det landet deres mener!

    SvarSlett
  82. Skjønner ikke hvordan du kan skrive dette etter det Breivik gjorde her i Norge den 22.Juli. Anders Breivik, kristen - norsk mann altså. Skam deg selv a. Hva med å rive ned alle kirkene først også komme til moskeene?

    SvarSlett
  83. HhAHAH daaaaa ble det stille her !!!! Venter fortsatt på svar??

    SvarSlett
    Svar
    1. Her skal du få svar; når du må følge sharia lovene vet du at Brevik var "en" gal manns verk, men når du må stå opp mot et helt samfunn styrt av forhistoriske lover sett fra Norges synspunkt skjønner du at du har kommet til kort !

      Slett