søndag 24. oktober 2010

Ny overfallsvoldtekt: i Middelalderparken

Ny overfalls-voldtekt fra våre nye landsmenn. Søndag morgen (24. oktober) ved 06:00-tiden, ved Middelalderparken (Dagbladet: vannspeilet i parken. VG: Bispegata, som går forbi parken).
Kvinne (31) truet med kniv og voldtatt ved 6-tiden i dag.
Kvinnen og mannen skal ha kommet i kontakt på Oslo S, for så å ha slått følge.
Mannen skal etter hvert ha truet kvinnen med kniv, før han voldtok henne.
Kvinnen tok selv kontakt med politiet.
Politiet har ikke et klart signalement av mannen, men han skal være av utenlandsk opprinnelse. Han skal også vært iført en grønn jakke.

Nok en hyggelig lørdags-kveld i vår multikulturelle by. Norske kvinner må igjen betale dyrt for våre politikeres feilslåtte innvandringspolitikk.

Dagbladet 24. oktober 2010: Overfallsvoldtekt i Oslo.Kvinne (31) truet med kniv og voldtatt ved 6-tiden i dag.

VG 24. oktober 2010: - Voldtekt i Oslo sentrum. En 31 år gammel kvinne skal ha blitt truet med kniv og voldtatt i Bispegaten søndag morgen. - Litt over klokken seks i morges fikk vi en melding om at en kvinne hadde blitt voldtatt i Bispegaten i Oslo. Hun sa at hun hadde truffet på en mannsperson utenfor Oslo S forut for dette og de hadde slått følge. Da de kom til Bispegaten hadde han truet henne med kniv og gjennomført voldtekt, sier Oddleif Sveinungsen, vaktleder ved kriminalvakten i Oslo, til VG Nett. Den 31 år gamle kvinnen sier hun ikke kjente mannen som skal ha voldtatt henne.
Derfor kan hun heller ikke gi et veldig godt signalement av ham. Men han skal være av utenlandsk opprinnelse, omtrent 180 centimeter og skal ha hatt på seg en grønn jakke med hette, sier Sveinungsen. Politiet undersøker om de to kan ha blitt fanget opp av overvåkningskameraer i området.

59 kommentarer:

  1. Helt enig med deg.
    NÅ er det på tide at dem blir kastet ut av landet.
    Eller i beste fall kastrert og det gjelder ikke bare noen men samtlige.
    Begynner og bli drittlei disse utlendingene.

    SvarSlett
  2. Men er det ikke en smule naivt å slå følge med en ukjent mann utenfor Oslo S ?

    SvarSlett
  3. Ja.Ja da er det disse utlendingene igjen.Dette går igjen i 99.9% av alle voldtektsaker.Håper svinet blir tatt.Få fullt bildet og navn i avisene.Nå må myndighetene slutte å dekke til ansiktet til sånne svin.Vi lovlige borgere har "KRAV" på å få vite hvem det er.

    SvarSlett
  4. Hun får skylde seg selv (og selvfølgelig også politikerne som har sveket landet med innvandringspolitikken).
    Kanskje andre kvinner kan lære noe av dette: ikke slå følge med innvandrerpakk.

    SvarSlett
  5. Dersom en vandrer alene hjemover kan man heller ikke nekte noen andre å gå ved siden av, "slå følge" blir fort vanskelig å unngå hvis begge skal samme vei...

    SvarSlett
  6. Reagerer selv på at hun bare helt uten videre slår følge med en mann hun sier at hun ikke kjenner, vi snakker her om en dame på 31 år. Finner da dette noe rart, spesielt med tanke på alle voldtektene som har funnet sted i Oslo. Kanskje damen selv var av utenlandsk opprinnelse? Dette står det jo ingenting om i VG.

    Forøvrig er det nå nok, muslimer tror de kan gjøre som de vil bare fordi de ser noen damer med håret nede. Nå er det på tide å kappe ballene av dem, og det uten bedøvelse. Innvandrere som har begått voldtekt burde kastes i et rom sammen med 4-5 nasjonalsosialister, så ville de fått den behandlingen de fortjener.

    SvarSlett
  7. Dama har seg selv å takke når hun slår følge med en mann av utenlands opprinnelse midt på natta. Ikke nok med det så var han i tillegg iført hettegenser. Det kunne like gjerne ha stått `jeg voldta deg` i fet skrift på genseren. Statistikken lyver aldri.

    SvarSlett
  8. Mulig det er naivt å slå følge med en fremmed mann, men om man så slår følge med 10 fremmede menn er det ingen av dem som har rett til å voldta deg...

    SvarSlett
  9. Til dere som måtte mene at hun kan takke seg selv! Selvfølgelig er hun IKKE til å klandre for å ha blitt voldtatt!!!!! Men at en bør ta forhåndsregler er uten tvil. Men er ALDRI offeret sin skyld at hun blir voldtatt!

    Når det er sagt så er det VELDIg på tide at vi kaster ut hver en jævel av våre nye landsmenn. De har ikke ført NOE godt med seg til landet vårt. Tapper oss arbeidende NORDMENN for skatt, klager på at de ikke får nok osv osv.

    Så til dere som sitter på gjerdet og klager men ikke gjør noe med det. Meld dere inn i et fremmedfiendlig parti! Støtt opp om nei til Islamering av Norge osv. Ikke bbare klag og syt. Men GJØR NOE med det!

    SvarSlett
  10. Mulig jeg er naiv her men..klokka er 6 på morgenen(ikke lørdag kveld lenger), dama sjekker(blir sjekket) opp en fremmed mann på Oslo S, de slår følge "hjem"...er det ikke noe som skurrer veeeldig her?

    SvarSlett
  11. Den eneste som har ansvar for voldtekten er voldtekstmannen. Kvinner må også få lov til å gå på gatene i hovedstaden sin. Eller skal kvinner holde seg inne slik som i land vi ikke ønsker å sammenlikne oss med? De som skriver at kvinner selv er ansvarlige for voldtekt er like mye avskum som den som voldtar.
    Det burde forresten ryddes opp i Oslo hvor det lever tusener av ulovlige innvandrermenn. Menn som ikke har tillatelse til å oppholde seg i Norge, men som ingen uttransporterer eller har kontroll over. Jeg ønsker at disse interneres til de blir uttransportert. Slik forholdene er i dag kan hvemsomhelst "forsvinne" fra asylmottak eller leve på falsk ID. Og noen av disse mennene voldtar.

    SvarSlett
  12. Er så enig som det det går an! Om ikke det norske folk nå snarest og samlet kaster Arbeiderpartiet og SV/SP på historiens skraphaug en gang for alle, er landet vårt ødelagt om 25-30 år! Min egen frustrasjon er nå så stor at jeg har faset ut av min omgangskrets dem jeg vet stemmer AP. En gradvis og styrt avvikling for å si det slik. Jeg er så avsindig lei av å betale stadig mer skatt og avgifter for at sosialistene rundhåndet kan gi disse pengene til uproduktive muslimer som går og driver rundt i gatene!

    SvarSlett
  13. Overasker meg ikke i det hele tatt. Det er ikke kvinnens skyld men alle hennes landsmenn som ikke klarer å rive seg løs fra sosialister som dytter inn tusenvis av muslimer rett fra slummen i somalia og inn i oslos gater. nå må det for faen meg være nok snart. heldigvis for min del skal jeg ut av dette landet så langt unna arabere jeg kan komme. nei vent nå litt...

    SvarSlett
  14. Nå sier ikke jeg at hun bør takke seg selv, men hvem er det som slår følge med ukjent mann klokka 6 om morgenen? Og hvertfall når mannen var av utenlandsk opprinnelse, for "alle" utenlandske menn er voldtektsmenn, er de ikke? ;) Selvfølgelig skal ikke en fremmed mann voldta deg for du slår følge med dem, MEN dessverre så vet vi alle at det skjer slikt, for det fins mange syke folk her i verden, og DERFOR bør du heller ikke slå følge med en fremmed mann.

    SvarSlett
  15. JÆVLA IDIOTER ! ! ! ! ! Ja dere ja. etniske nordmenn er like kåte drittsekker som andre. De er bare litt smartere enn våre nye landsmenn. slutt å klag, gjør heller noe med det. Hilsen forbanna

    SvarSlett
  16. med fremmed mann kan du skrive utlending for dette fenomenet kom med muslimer. før var det ikke slik

    SvarSlett
  17. Arbeiderpartiet gjør faktisk flere positive grep for å rydde opp i noen av hullene i asylinstituttet og ID-kaoset, men det er langt fra nok. Jeg er positivt overrasket over innsatsen til Storberget så langt. Norge har imidlertid ikke noe parti som virkelig kan rydde opp i misbruket av asylinstituttet og mangelen på kontrollen av ulovlige innvandrere. Og jeg etterspør ikke et brunt parti hvis det er det dere vil ha! Etter å ha sett dette systemet fra innsiden er jeg svært pessimistisk. Menn som kommer fra land hvor kvinnen har null verdi, som får avslag på asylsøknaden, som rømmer fra mottaket og lever i skjul, helt på siden av det norske samfunnet er ikke menn jeg som norsk kvinne har lyst til å møte på gaten etter at det er blitt kveld. Menn som får tillatelse, er fleksible og integreres i det norske samfunnet og aksepterer likestillingen er det derimot ingen grunn til å kritisere.

    SvarSlett
  18. gjøre noe med det betyr jo bare å finne en endelig løsning på muslimfaren i landet. Greit det pakkis, det kommer det kommer..

    SvarSlett
  19. sorry men slik det har blitt så er ap løsninger er jævla lappe teppe og funker ikke. inn med mørkeblå kveldsfarge og få kjørt noen stronghand løsninger. Hue og ræva ut eller integrert. Jævlig enkelt. Og sperr grensene til italia og eller kjør trippelsjekker derfra. S¨å ufattelig mye skit via åpne europeiske grenser. Sjukt system for lille norge

    SvarSlett
  20. Til alle dere norske kvinner... Det er veldig enkelt løsning på dette,,, hold dere unna alt annet enn det som er hvit,gult.

    SvarSlett
  21. Arbeiderpartiet sin invandringspolitkk er ikke den verste, men sv med Kristin Halvorsen i spissen derimot bør få seg et kraftig spark. Hun burde bli kurset i å tenke mer langsiktig, og ikke se rett fremfor hennes egen nese.

    Er så lei at hun oppfører seg som en liten unge, skryter av seg selv pga barnehage ordningen, og med en gang ho får kritikk er det: "sysj, BARNEHAGE, jeg fikk til barnehage. Uten barnehage går ikke verden rundt..."
    Det er bra at ho tok et tak i barnehage politikken, men hvor lenge skal hun leve på det...

    Selv stemmer jeg vanligvis høyre, men har et ønske om at de skal adoptere innvandring/asyl-politikken til frp.

    Når det kommer til temaet, er det veldig trist. Kan hende hun var et menneske som ikke dømte personen pga utenlandsk opprinnelse, ser derimot for meg at hun nå dømmer utenlandske menn først og på den måten unngår å gå ved siden av innvandrere i alle tilfeller.
    Likevell er det mindre sannsynlig at hun vil bli voldtatt igjen med denne erfaringen.

    SvarSlett
  22. Ja, jeg beveger meg også mot mørkeblått. Men finner ikke noe optimalt parti.

    SvarSlett
  23. Det er utrolig kjipt det som skjedde med denne damen, men så må dere som langer ut om utlendinger slappe av, dere kan ikke legge alle utlendinger under en kam! Skjerp dere, alle vet like godt at alle ikke er like! Jeg har flere utlendinger som ikke ville skadet en flue, desverre så finnes det noen utlendinger som oppfører seg som idioter!

    Og til andre damer som går rundt alene kl. 06.00 etter en tur på byen, TA TAXI! Voldtekt skjer, og det er ikke bare utlendinger som voldtar, det er nordmenn også!!!

    SvarSlett
  24. Slår du følge med en mann av utelandsk opprinnelse
    fra Oslo-S gjennom middelalderparken må du være ganske korka!
    Da får du jammen takke deg selv!

    SvarSlett
  25. En advokat fikk gjennomslag for kort tid siden med følgende argument: Det er lov å gå ved siden av!

    SvarSlett
  26. Dette er ikke middelalderparken, det er ved bygningen som ligger langs bispegata, som har stort Aftenposten-skilt på toppen av bygningen- jeg har lenge tenkt på at det området burde overvåkes, det er virkelig et "perfekt" sted for ulovlige aktiviteter

    SvarSlett
  27. "men så må dere som langer ut om utlendinger slappe av, dere kan ikke legge alle utlendinger under en kam!"

    Det kan jo friste å hive hele rukla ut og leve med 1% voldtekter av etniske nordmenn slik det var før, eller hva? Spør du de 99% av etniske norske kvinner som blir voldtatt er de nok enig, man får nemlig livet sitt ødelagt.

    Ellers skulle jeg gjerne sett en liste over noe positivt våre nye landsmenn bidrar med. Den andre lista begynner bli temmelig lang må vite.

    SvarSlett
  28. Ja skyll på muslimer igjen, det står nemlig ingenting om at vedkommende var muslim. Det kan være en øst auropere for den saks skyld.
    Jeg hater selv alt som har med gud og religion å gjøre men begynner ikke dette å bli litt teit å skylle alt på en enkel gruppe?
    (hei kjære, jeg har koliderte med bilen idag... Ohhh, hva skjedde???... Jo, jeg så en muslim på andre siden av veien og mens blikket mitt fulgte ham, så ikke at bilen foran bremst og dermed, paaaang...)
    Jeg synes at dette begynner å bli litt komisk til og med.
    Enkelte her mener at alle utlendinger bør kastes ut av landet eller i beste fall kastereres, men hva med alle de kjære Norske menn som gjør det sammen mot barn og små unger da??? voksne kvinner kan til en vis grad forsvare seg mot overgriperen men hva med forsvarløse barn da?
    Andre her menner at Norgr ville vært selve himmelen i jorda hvis det ikke hadde vært for alle disse utlendinger, Ja da, Normenn ville alldri begått vold og drap, overgrep, slå konene sine, drikke seg drittings og lage bråk, lure staten, etc...
    Forresten hvem sier at Normenn kan reise og bosette seg hvor de bare måtte ønske seg rundt omkring i verden men ingen skal komme her nei for Norgr er for Normenn.
    Men en ting skal dere vite, jeg er utrolig glad i dette landet og i de aller fleste Normenn for de aller fleste Normenn er som de aller fleste folk rundt om verden.
    Tullinger og kriminelle finns overalt og i alle samfuner.
    Ha fortsatt en god helg alle sammen.

    SvarSlett
  29. slutt å kall dem "våre nye landsmenn" det er motbydelig.. De er en gjeng svartinger å fortjener ingen ting annet enn å dø.. Måtte dem å deres familier råtne som dyra de er henrett dem alle.. "menn" kvinner og barn jævla avskumsniggere

    SvarSlett
  30. Johnny fra Stovner24. oktober 2010 kl. 14:03

    @ Anonym som sier: "TA TAXI!"

    Nei! Ikke støtt opp muslimpakket! Ikke ta taxi!
    Dessuten har vi jo sett (i Stavanger) at det hjalp faen ikke å ta taxi heller - mange jenter som tok "lovlig taxi" (ikke pirat), ble voldtatt av noen forpulte taxisjåfør apesvartinger.

    Jævla muslimpakk!

    SvarSlett
  31. Når ble en utlending en muslim? dere smartinger som tror att dere er bedre enn andre. Jeg mener når dere ikke engang kan skille mellom noe så enkenlt, så er dere ikke noe bedre enn denne voldtektsmannen

    Utifra statistikken så er det mange negere som har gjennomfør voldtekt, og disse er kristne. Men det vil vi selvsagt ikke høre om, for kristne voldtar jo ikke.

    Vi vet jo alle att lommemannen er en jævla muslim, og mange av disse pedofile prestene i norske kirker er i realiteten muslimske ekstremister som sikkert bare skulle ta over den norske kirken. For kristne el etnisk norske gjør jo ikke slikt. Stakkars lille norge

    SvarSlett
  32. Etniske nordmenn voldtar, prester forgriper seg, dette er uakseptabelt og blir slått like hardt ned på som en hvilken som helst forseelse utført av en innvandrer (så er vi litt ferdig med at etniske nordmenn kan gjøre som de vil).

    Problemet er bare at tallene er så utrolig høye hva angår overgrep utført av innvandrere, ja nesten vanvittig med tanke på prosentandelen innvandrere i hovedstaden.

    Så gir det likevel mening, dere tåler ikke trynet på oss. Vår religion, vårt levesett, våre forkastelige kvinner som uten respekt for noe - jobber under barns oppvekst, kler seg utfordrende og faktisk snakker menn imot.

    Det er derfor at 99% av voldtektene utføres av muslimer ser du, dette handler ikke om hudfarge, eller nasjonalitet, men et helt folkeslags kollektive meninger om vårt forkastelige levesett.

    Hit kommer dere med hat til nesten alt ved det etnisk norske, da er integreringen dømt å mislykkes. Dere snakker så alt for ofte om å respektere, hva med å rydde litt i egen hage? De muslimer jeg har møtt som respekterer meg kan jeg telle på en hånd.

    SvarSlett
  33. For å være ærlig så er jeg glad jeg ikke bor i Oslo. Sist jeg var der var det som å komme til et annet land. Det var utlendinger overalt! Man fikk ikke engang gå i fred på kveldene, og på uteplassene ble vi plaget med særdeles innpåslitne mørke menn. Det hele var rett og slett utrivelig! Oslo er ikke en by jeg kommer til å reise til så alfor ofte i alle fall.

    Det som er så trist er at rasismen øker i takt med nye lovbrudd og nye landsmenn. Før var det omtrent ingen som snakket så alfor høyt negativt om innvandrerer, men dette har endret seg. Nå snakkes det nedlatende om dem overalt. De er i ferd med å presses ut av samfunnet, og det er faktisk veldig trist for de innvandrerne som faktisk fungerer i Norge. De som ikke fungerer ødelegger for de andre. Det skulle vært slik at de som ikke funger her skulle vært sendt hjem. Vi har nok med våre egne kriminelle!

    SvarSlett
  34. "En advokat fikk gjennomslag for kort tid siden med følgende argument: Det er lov å gå ved siden av!"
    Joda det er mye man rett til,krav på og lov til.
    Men det er ikke alltid det er så lurt å holde på retten sin; trailer har stoppelikt for syklist,lurt av syklisten å "holde på retten" sin,tror ikke det.
    Selvfølgelig har brisne damer i lårkort "rett" til å ferdes på lugubre steder uten å bli antastet, men det er også lov å bruke huet!

    SvarSlett
  35. Vi kan begynne med å sende ut alle som oppholder seg ulovlig i Norge. Det er titusener. Disse menneskene bør interneres før de uttransporteres.
    Også kan vi sende alle de etnisk norske tullingene som hater andre mennesker på bakgrunn av hudfare og religion på et kurs i vanlig norsk folkeskikk, siden disse dessverre ikke kan sendes ut også.

    SvarSlett
  36. Dette er deg Admin.Du sier att du ikke er rasist og att du er imot undertrykking, ufrihet og likgyldighet.( Står du virkelig for det du sier?)

    Men samtidig ønsker du å nekte alle andre enn deg selv disse godene. Du vet vel att i mange andre land så må man komme seg vekk, altså vandre ut og bli en utlending, for bare slik kan de få smake litt på denne friheten som du brenner for.

    Svar meg på en ting, hva skal vi gjøre med alle etniske nordmenn som voldtar eller gjør andre kriminaliteter. for nordmenn står faktisk for det fleste voldtekter og andre kriminelle handlinger totalt.

    Ja jeg vet godt att utlendinger er i mindre tall og utgjør flest overgrep per innbygger i den forstand att de er i mindretall.

    Min jobb går faktisk på å ta disse svina, og jeg skal love deg att det blir minst 10 etniske nordmenn som blir tatt hver dag.

    Så se og gjør heller noe med selve problemet, Mer politi synlig ut på gata. Når boliprisene, skatter, og andre avgifter er på ett nevø som vi ikke engang trenger å sette navn på, så 2 år bak murene i en 5 stjernes hotel høres jævla fristende.

    SvarSlett
  37. Sjokk at det var en utlending igjen, drittsekken skulle vært sendt ut når de finner ham, send alle hjem steng grensene og send hjem de som ikke klarer å oppføre seg, selv om de er 2-3 generasjons utlendinger!! det er de som er feilen!!!!
    ikke den stakkars damen, og du tosken over meg,
    gå to måneder tilbake i voldtektssaker, gjengangeren er "utenlandsk opprinnelse" så ikke kom her og si at vi står for de "fleste" voldtekter og kriminelle handlinger!!!
    det er de! alle typer utlendinger

    SvarSlett
  38. Det står vel tydelig og klart i artikkelen at hun er skyldig selv i hva som skjedde?

    Ingen som stemmer Frp blir med en fremmed neger som man nettopp møtte. Dermed kan vi fastslå at hun var 100% skyldig i dette selv. Man kan ikke både stemme på et av ødelegg-norge-partiene, og samtidig klage på voldtekt. Da sier en mot seg selv.

    SvarSlett
  39. Norsk og fredelig statsborger24. oktober 2010 kl. 15:53

    Syntes det er trist å se at man tar alle muslimer under en kam. Men forstår det desverre også, da nesten all kriminalitet i Norge kommer fra utlendinger. Er veldig glad i mennesker, ikke rasist på noen måte, men innvandrere som gjør kriminelle/voldelige ting, skulle blitt kastet rett ut av landet uten nåde! De må lære å tilpasse seg regler og være ekstra greie når de først har fått kommet hit. Men syntes selvfølgelig det er feil å ta ALLE utlendinger som kriminelle.

    SvarSlett
  40. Dere som skriver at kvinnen selv er skyldig i voldtekten må ha et råttent og stinkende kjøttstykke der det skulle vært et hjerte, og et sort tomrom der det burde vært en hjerne. Håper at våre veier aldri krysses noe annet sted enn her på nettet. Dere fortjener like mye forakt som voldtektsmannen. Det er et nytt overgrep da man legger skylden over på offeret.

    SvarSlett
  41. Jeg vil gjerne se den statistikken som viser at 99,9% av voldtekter utføres av innvandrere..

    SvarSlett
  42. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3028203.ece

    Lik det eller ei, her er fakta. Alle anmeldte voldtekter i Oslo (2009) var utført av ikke-vestlige innvandrere.

    Dette er fakta. De som snakker om ikke-anmeldte, mørketall osv. - snakker ikke om fakta, de synser. I en rettsstat kan man ikke legge til grunn synsing. Innvandring er et enormt problem i Norge, de som ikke innser dette, er skremmende ignorante. Ja, regelrett virkelighetsfjerne.

    Det finnes tre mulige løsninger:
    1. Som i dag, lukke øynene for det som skjer. Skremmende mange gjør dette.
    2. Som FRP ønsker, nærmest stenge grensene. Virkelig rydde opp.
    3. Innse at innvandringen i seg selv ikke er problemet, men velferdsstaten. Fjerne velferdsstaten for så å ha en liberal innvandring. Dette betyr de facto at de flittige, ærlige, smarte innvandrerne kommer til Norge. Snyltere holder seg unna - de vil søke seg til andre land med honningkrukker. Her kan man se på Singapore og Canada, to land som illustrerer hvor mye innvandrere faktisk kan tilføre et samfunn.

    Dessverre vil ikke alt. 3 bli vurdert eller diskutert i det mørkerøde Norge. Av alternativene, er derfor 2 det eneste fornuftige. Du kan ikke ha friere innvandring som i dag, sammen med godterkrukken (velferdsstaten). Forøvrig gjelder dette selvsagt også late, snyltende Nordmenn. I Norge har vi 1 av 5 i yrkesfør alder utenfor arbeidslivet. Over 20% er den reelle arbeidsledigheten i Norge. Tar man med de oppdiktede tullestillingene i staten, er tallet langt høyere.

    SvarSlett
  43. Herregud, hva hvis det er kvinnen som lyger i herre tilfellet.

    SvarSlett
  44. "Våre nye landsmenn" ja...
    Har dere hørt ordtaket: "Man blir det man blir behandlet som?"
    Fortsett å behandle "muslimer" og "utlendinger" slik dere gjør nå, så skal dere fortsette å se den virkelige betydningen av ordet... Sørgelige vesener...

    Hilsen

    "Ny landsmann"

    SvarSlett
  45. Jeg tror ikke FRP er i stand til å rydde opp i noe som helst, men grensene trenger strengere kontroll. I tillegg bør folkeregisteret få en mer relevant rolle: I Norge er det altfor enkelt å gjemme seg vekk når man ikke har tillatelse til å oppholde seg i riket. Jeg håper også at det nyopprettede nasjonale senteret for ID kan bidra til en bedre kontroll av identiteten til alle som kommer til Norge. Det oppholder seg skremmende mange mennesker i Norge som vi ikke kjenner identiteten til. Senteret kommer 30 år for sent, men det er bra politikerne omsider har sett behovet for et slikt senter. Vi trenger en helt annen kontroll over innvandringen enn vi har hatt frem til nylig. Men dere som hater mennesker på grunn av religion og etnisitet bør gå i dere selv. Dere har også et stort arbeid å gjøre med dere selv som mennesker. Alle har rett til å mene hva de vil om innvandring som fenomen, men menneskeforakt og hat har ingen bruk for.

    SvarSlett
  46. etniske norske topeer konedrap misbruk av barn,dopmisbruk,medikamentmisbruk selvmord. pakistanere har vært i norge siden 70 tallet,fortell meg eneste voldtekt begått av muslimske pakistanere!? det er afrikanere,som er problemet,de kommer rett fra krig voldtekt kultur. disse skulle aldri gått fritt rundt i samfunnet. disse drittmennskene burde norge aldri tatt imot. relgion har ingenting med voldtekt,disse syke mennskene bør straffes hardt.

    SvarSlett
  47. Her er det nyeste tilfellet av pakistanske voldtektsmenn, det finnes helt sikkert også flere:
    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3871342.ece

    SvarSlett
  48. Den lenken til skaperen har ingen verdi siden det står "muligens pakistansk utseende" i artikkelen. Hva skal det liksom bety?! Jeg kjenner ikke til en eneste sak hvor en norsk-pakistaner har voldtatt en norsk kvinne. For noe bullshitt å anklage norsk-pakistanere.

    SvarSlett
  49. I avisene kan vi lese at norske kvinner voldtas av nordmenn, eritreere, etiopere,somaliere, afghanere, irakere, litauere,tyskere,en jemenitt som også drepte kvinnen, kurdere osv. De fleste av disse mennene er fra relativt nye innvandrergrupper i Norge, jf. blant annet krigen i Afghanistan, krigen i Irak osv...

    SvarSlett
  50. Hun fikk sikkert det hun var ute etter. En rask omgang med en neger og så angret hun seg i etterkant. Tipisk at otlendinga får skylda.

    SvarSlett
  51. Heia Norge.. Skaff ett prikk system, feks. Skaff jobb innen 5år. Lær språket. Kriminalitet? bam. 3 prikker hvis punkt 1 og 2 ikke er i orden. og tredje på kriminalitet.. Ut av landet.. Smart muppet. brukt sjansen din. Synd vi synker til 4.65M Innbyggere . Men da får vi ihvertfall en del mindre kriminalitet, og selvfølgelig kan dette systemet fungere på etninsk norske også, bare mye strengere fengselsstraff enn utkastelse obv. IMO..

    SvarSlett
  52. 30000 pakistanske muslimer og skaperen fant ett tilfelle haha må le tullingen. finnes uendlg liste med vodtekter,begått av etniske nordmenn.
    oslo har blitt en getto by,sett hundre 100 nordmenn i kina i sammeby,og med høy arbeidsledighet fattigdom,så vil det bli ghetto tilstander. her er myndighetene,som gjør en stor feil.de må spre disse mennskene hvor det er jobb å finne. disse som kommer fra krig og elendighet,bør seff få oppføling eller,la være å ta de imot. fleste utlendinger jobber og bidrar i det norske samfunnet,en håndfull drittsekker ødlegger for oss alle. vi er likemye drittlei disse kriminelle idiotene som skaper hat og frykt. skulle øsnske disse aldri slapp inn i landet. men på andre siden er norske rettsystemet altfor snill mot disse kriminelle. her må de sone ferdig og bli kastet ut av landet . KAST UT ALLE KRIMINELLE ,TA FRA DE STATSBORGERSKAPET OG SPARK DE UT!! skulle ønske de ble hengt fremfor gå løs i andre land også. INNFØR DØDSTRAFF!

    utlending.

    SvarSlett
  53. Det er ikke Skaperen som sier at gjerningsmannen var av pakistansk utseende, det var kvinnen som ble voldtatt. Behøver vel bare legge til at for en kvinne som bor i Norges skitneste by så burde det være lett å skille pakistaner og afrikaner etter en langspasertur og et samleie.

    ALLE anmeldte voldtekter siste 3 år, fy f... Når blir det nok for politikerne?

    SvarSlett
  54. @ Anonym Pakkis:
    Klarer du ikke å google selv for å finne frem informasjon på internett? Er du helt tilbakestående?

    Som Anonym 22:31 påpeker, så er det offeret som påpeker at det var en staner.

    Statistiken for 2007 viser at 9 voldtekter var utført av drittpakkiser. Det finnes sikekrt også mørketall her, som det gjør blant all annen kriminalitet - spesielt når det gjelder drittfolk fra møkkaland hvor voldtekt er mer eller mindre akseptert.

    Nordmenn er selvfølgelig høyest representert på det meste av forbrytelser, ettersom vi fortsatt er i flertall i landet. Problemet er jo at inntrengerne fra pakistan og andre land er overrepresentert i forhold til deres antall i Norge.

    Det burde vært innført dødsstraff på disse svina!

    Statistikken viser også følgende:

    Personer med annen landbakgrunn enn norsk blir stadig mer overrepresentert blant gjerningspersonene i de anmeldte voldtektene, sett i forhold til befolkningssammensetningen i Oslo. I 2007 hadde gjerningspersonen i 72,8 % av forholdene en annen bakgrunn enn norsk. Det tilsvarende tallet i 2004 var 63,2 %, mens det i 2001 var 53 %.

    Det er spesielt antall forhold registrert med gjerningspersoner som har bakgrunn fra Afrika som øker. Mens andelen her lå på 10 % i 2001, steg den til 19,1 % i 2004 og videre til 30,5 % i 2007.
    Deler av økningen i 2007 kan forklares med at personer med afrikansk bakgrunn er registrert i
    flere gruppevoldtekter.
    Splitter man materialet i 2007 ned på nasjonalitet er det gjerningsmenn med landbakgrunn fra 38 forskjellige land. De største gruppene har bakgrunn fra Norge (41), Somalia (18), Irak (13), Pakistan (9), Marokko (7), Afghanistan og Tyrkia (6), Gambia og Egypt (4). I forhold til i 2004 er
    det spesielt registrert flere somaliere. Personer med somalisk bakgrunn er registrert for flere gruppevoldtekter.

    https://www.politi.no/vedlegg/lokale_vedlegg/oslo/Vedlegg_103.pdf

    Alle overfallsvoldtekter i Oslo de siste årene er gjort av ikke-vestlige innvandrere:

    http://www.nettavisen.no/innenriks/article2604682.ece

    Men, du har rett i at apesvartingene er verre enn pakkisene.

    SvarSlett
  55. På'n igjen ser jeg...

    "...han skal være av utenlandsk opprinnelse..."

    Innvandring som det skjer i dag skader mer en det det gjør godt desverre. Sannheten er ikke politisk korrekt og folk må skjønne dette og slutte og oppføre seg som at det er in ikke problem.

    @Lansky:

    Du sier at innvandring kan komme til nytte som f.eks Canada. Dette må jeg stå meg sterk uenig i. Er en Norwegian-Canadian selv som har bodd både i Canada og USA. Mange trur at alt er grønne skoger i Canada og at innvandringen har fungert som det skal. Absolutt ikke. Mange steder i Canada er like ille (hvis ikke værre) en det i Oslo.

    Innvandring i sin helhet fungerer aldri. Det er en mislykkette eksperiment som må ta slutt. Det har vist seg gang på atter gang at INGENTING av nytte kommer fra det.

    SvarSlett
  56. kommer til norge og voldtar,kast dem ut sier jeg. Kvinnene Tør nesten ikke å gå ut av sitt eget hus lengre.

    SvarSlett
  57. Til orientering så er jeg ikke pakistaner, men nordmann. Forøvrig har jeg 140 i IQ, så jeg faller dessverre heller ikke inn i gruppen tilbakestående. Du fremstår derimot ikke som spesielt begavet siden du påstår at gjerningsmannen er pakistaner samtidig som du lenker til en artikkel hvor det fremgår at gjerningsmannen har "muligens pakistansk utseende", hvilket mildt sagt ikke underbygger påstanden din. Kildekritikk er et stikkord du bør notere deg og ta deg også et kurs i mestring av kritikk, samt logisk tenkning.

    SvarSlett
  58. (.) (.) <-- THREAD SAVER

    SvarSlett