tirsdag 26. oktober 2010

Overfallsvoldtekt: Haugerud, natt til søndag 2. mars 2008

21-åring, ikke norsk etnisitet, tilstår overfallsvoldtekt. Den 20 år gamle kvinnen ble voldtatt blant trærne langs gangvei i boligstrøk på Haugerud.
Rundt klokken 04.40 natt til søndag 2. mars i 2008 går en 20 år gammel kvinne på gangveien mellom Haugerudhagan og Ytre Ringvei - ikke langt fra Tveita senter i Oslo.
Tiltalte, som da var 19 år gammel, følger etter henne. Han bor selv like i nærheten og kjenner området godt. Plutselig overrumpler han kvinnen og drar henne inn i et skogholt. Gjerningsmannen roper at han har en kniv, presser henne ned mot bakken og drar av henne klærne. Han voldtar henne.

Studenten forsøkte å voldta ytterligere syv kvinner før han ble pågrepet.

De to siste voldtektsforsøkene skjer kort tid etter 21-åringen blir dømt til fengsel for en lignende episode. Ett år tidligere ble han pågrepet av politiet etter å ha angrepet en kvinne bakfra og befølt henne i skrittet. Frem til da var han ustraffet.

Dommen på 45 dagers ubetinget fengsel for seksuell handling uten samtykke får ham ikke til å stoppe. Bare fire dager etter at han var i retten skjer et voldtektsforsøk i nærheten av Hellerud videregående skole.

Tiltalte gikk selv på en annen videregående skole i Oslo da han angrep kvinnene. Han er født og oppvokst i Norge. Foreldrene har en fremmedkulturell bakgrunn.

Enmannsmeninger: 20 år gammel norsk kvinne voldtatt av neger eller muslim. Hennes liv vil aldri bli det samme igjen. Norske kvinner må betale dyrt for politikernes feilslåtte innvandringspolitikk.

Forslag til ny innvandringspolitikk:
1) Absolutt ingen flere ikke-vestlige innvandrere inn i landet.
2) Begynn å kaste ut de som er her, både lovlige og ikke-lovlige. Muslimske menn og negere går først.

Fantastisk å lese om denne studenten som gang på gang overfaller norske kvinner for å voldta dem. Hva er det han studerer, egentlig? Nordmenn som arbeider og betaler skatt er av politikerne satt til å betale utdannelsen hans. Noen som synes at "felleskassa" (Ap-uttrykk) ikke brukes riktig?

Når innvandrere, født og oppvokst i Norge, oppfører seg på denne måten er det nærliggende å anta at det multi-kulturelle samfunnet har feilet. Slik Angela Merkel i Tyskland har konkludert med. Hun vet muligens litt om hva hun snakker om.

Nå får han vel 3 år i luksus-fengselet i Halden, ute etter 2. Deretter er det på'n igjen, blir ikke lenge til åttende forsøket hans. Jenter, kanskje dere ikke skal stemme SV mer.

VG 20101026 21-åring tilstår overfallsvoldtekt.

11 kommentarer:

  1. Du påpeker noe viktig; jenter må være grenseløst naive som stemmer fram partier som støtter multikulturell voldtekt. Kanskje de ikke fortjener bedre?

    SvarSlett
  2. mye bra sagt her, men dog, viktigere å ikke skjære alle innvandrere under en kam :/ kjenner personlig mange som beter seg fremragende etter norske lover og normer så og si at "muslimske menn og negere går først" er vel nesten på grensen til sjikane... kan forstå at slik oppførsel kan være svært provoserende men vær så snill og godta at verden ikke er perfekt. verken her til lands, eller noen andre steder...

    SvarSlett
  3. hvorfor er det ikke kriminalitet ellers i landet ?bor mange innen vandrere rundt i norge.byen jeg bor i er det mange innvandrere,så hvorfor er alle problemene oslo? myndighetene må sjønne ,høy arbeidsledighet fattigdom betyr ghetto.. spre de rundt hvor der finnes jobb.og kast ut søpla,som lager kvalme for alle innvandrere. fordømmer slike handlinger,er selv utlending og har sett hvordan håndfull mennsker ødlegger for oss som er lovlydige borgere. vi har rømt fra slike idioter fra våre hjemland,og de følger etter oss til norge!?KAST UT DRITTSEKKENE OG FÅ ALLE SOM ER HER I JOBB

    SvarSlett
  4. Slett ikke bra dette her, og et alvorlig tankekors at overfallsvoldtekter i Oslo begås nesten utelukkende av ikke-etniske nordmenn eller innvandrere fra ikke-vestlige land. Er uansett dupt uenig med retorikken som benyttes her: "muslimske menn og negere går først".Kjenner også mange normale mennesker som er muslimer og Afrikanere.
    Er vel greit å huske at de fleste blir voldtatt av noen de kjenner fra før, og der ligger etniske nordmenn på topp og det er HØYE mørketall her.
    SÅ rull inn harry-tonen hovedblogger og kjemp for kvinners rettigheter med litt større troverdighet.

    SvarSlett
  5. Til Anonym 20:19!

    "viktigere å ikke skjære alle innvandrere under en kam". Er du stein hakke gal? Finn ETT eneste menneske som heller vil bli voldtatt enn å "bli skåret over feil kam". En eneste voldtekt er mange mange ganger værre uansett hvor mange man måtte skjære under kammen. MYE!

    SvarSlett
  6. Finnes det noen statistikk over at etniske nordmenn ligger på toppen når det gjelder voldtekt. Det har jeg meget vansklig for å tro. Jeg liker heller ikke tonen i hovedbloggerens kommentar, men man kan heller ikke skrive noe man ikke kan bevise, slik anonym 20:47 gjør her.

    SvarSlett
  7. Norge maa ut av EOS, deretter ut av Schengen. Saa kan man innfoere visumplikt. Foerst da kan man faa kontroll.

    SvarSlett
  8. Norske jenter vil at vi skal kjempe for dem sine rettigheter, men de har jammen meg ikke noen problemer med å tråkke på, spytte på og drite på menn sine rettigheter her i landet.

    SvarSlett
  9. Helt enig i at muslimske menn og negre først bør få fyken ut av dette landet.
    Det er disse gruppene som nå er i ferd med å ødelegge landet vårt.
    Ved å stemme partier som SV og Venstre, blir vi i alle fall ikke kvitt dem.
    Kari

    SvarSlett
  10. Vi bør også komme oss ut av EU og Schengen for å få råderett i eget land. Det må bli slutt på å øse ut penger på alt annet enn våre egne gamle og syke.
    Så forresten på nyhetene i går at Norge ga 500 mill. EØS- kroner til Slovakia. Sykt!!
    Kari

    SvarSlett
  11. Navnet hans er Husseyin Yaman.

    SvarSlett